Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Богами.. 1:42-1:45 потегот коа 4 души има на него и како ја влече топката за пас да изигра, уметностТууууууу нубештии не го стаиле Дијаби .....
3:40Богами.. 1:42-1:45 потегот коа 4 души има на него и како ја влече топката за пас да изигра, уметност
Овој тим на неделата се бира чисто преку бројќи: асистенции, голови, процент на додавања, одземени топки, расчистувања, одбрани....Тууууууу нубештии не го стаиле Дијаби .....
ХАХА Џенкинсон е мигот што го има а него не!Тууууууу нубештии не го стаиле Дијаби .....
Изгледа требело Диаби да го стават како десен бек? што му фали на Џенкинсон супер си изигра Young full-back has had his critics but he made six tackles and did not concede a single foul during the 2-0 victory at Liverpool.ХАХА Џенкинсон е мигот што го има а него не!
Young full-back has had his critics but he made six tackles and did not concede a single foul during the 2-0 victory at Liverpool.
Morgan Freeman - The Shashwank redeption... Чисто информативно
Едноставно тој Џенкинсон не ми се допаѓа и крај!
п.с. (@Milev4ArsenaL: ништо лично друже се погоди ти да го имаш цитатот )
мој сон а се надевам и на секој топџија кој има само 0,1% за исполнувањеУф колку сакам Фалкао да го видам под палка на Венгер.Ако сум фан на Јунајтед,ќе биде перверзии Арсенал да се гледа.