Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
на волкот му требале 28 натпревари за да го постигне првиот гол
Ова нека го видат обожавателите на Волкот кое дрво билна волкот му требале 28 натпревари за да го постигне првиот гол
И самиот кажа бил, минато свршено време, сега е подобрен само му фали постојаност, инаку Венгер немаше да ризикува со него и ќе го продадеше уште летоска, значи верува во него.Ова нека го видат обожавателите на Волкот кое дрво бил
Oва јас не сум го забележал а и да има тоа минимално подобрување од него очекував многу ама сум се излажал и дури пред 2 сезони го сфатив тоа уште не научи дриблинг да направи а игра како крило шо е основно за еден крилен играч.Немам јас многу голема надеж и затоа не треба форсирање подобро нека го форсираат на ОКС зато шо од Волкот се виде аирот како шо кажа Македонец 7 местото му на клупа и прашање е дали и таму треба да стоиИ самиот кажа бил, минато свршено време, сега е подобрен само му фали постојаност, инаку Венгер немаше да ризикува со него и ќе го продадеше уште летоска, значи верува во него.
п.с. Во најмала рака и неговите најголеми критичари мора да се согласат дека нема подобра замена од Волкот , кога треба да го пуштиш во 65+ мин на заморена одбрана
Постојат такви?обожавателите на Волкот
И после некој ќе ми каже дека овој борд работи за доброто на клубот . . ."Has the club contacted me about an extension? No, no one."
Линк ако може , кој и каде го изјавил ова?И после некој ќе ми каже дека овој борд работи за доброто на клубот . . .