Абе ти читаш што сум пишал или онака само ми реплицираш колку у муабет да се најдеш. Убаво кажав дека во последно време тенденцијата на клубот е да се продаваат добрите играчи и на нивно место да се носат деца. Од 10 деца што носи 2 се добри да, но тоа не го занемарува фактот што е изгубен во меѓу време добар играч. Па само Фабрегас и Насри ги изгубивме лани за дугите да не зборам. Окси тек треба да се развие како играч, а ние како што гледаш со времето сме тенки. Џенкинсон е исто дрво недоделкано, Парк очи не сме му виделе а остај друго у војска треба да идел фраерот. Шамак да не е случајно добар играч, Журу? Со еден голман сме башка да ми е жив и здрав и само така да тера понатамо. Замената за Цеск - Артета можеби е класа играч за Евертон ама не е за во Арсенал. Фримпонг ака Пингпонг со тоа кикиритката на глава освен за перење на автобусот што го имаат за друго не би го ни користел. Гибс, Скуилачи, Бенајун на позајмица ... дај бе ми се повраќа веке. Единствени константо добри играчи се РвП, Сонг, Војчек, Сања, Верма. Се друго е или склоно кон повреди на секоја втора утакмица или една утакмица игра 10 не игра (Волчето). Вака ли ќе градиме тим бе. (дубоко се извињавам ако заборавив некого у позитибна или негативна смила)
А за тоа као сме биле ние успешни на трансфер пазарот и како сме правеле кеша и стадиони ич не ме здоболе. Сакам успеси бе другар, затоа фудбалот е компетитивна работа, успесите се бројат. За убавина да гледаме не ни треба фудбалот. На стадион не идеме да се дереме затоа што не изиграле убаво, него затоа што не победил нашиот тим.
И немој да ми кажуваш дека не си го сакам клубот затоа што сум кукал кога имаме 7 години мизерија а некогаш сме биле класа клуб. Ќе кукам колку сакам и кога сакам, а ти слободно кога ќе седнеш пред ТВ и кога ќе ја упропастиме пак цела сезона теши се дека имаме стадион и дека менаџерот наш праи пари и играме преубав фудбал.