Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Колку што читав, Жервињо не играл лошо, е сега психички што не бил спремен да го шутира пеналот, треба малце муабет со Венгер да прави, да се поврати човекот, у секој случај не го кривам Жервињо, одличен играч е, па и Дрогба промашил пенал во регуларниот дел, човек со толку искуство и голови.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Знаев дека ќе го промаши, тешко му оди прецизноста во реализацијата. Како кај нас, така и во репрезентација!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Пато ке игра со Арсенал,Исто и Неста Боатенг и Абијати,пријавени се и Ел Шарави и макси Лопес.
Едино ке имаме проблем со средината без Аквилани И Гатузо но тика се Ночерино,Бомел и Боатенг.Така да ке биде интересно во среда. Поздрав
Да ? Јас па мислев дека Пато уште ќе биди повреден. Штета за нас, но добро. Поздрав

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ах баш ми е криво за Жервињо што не освоија :( .Ај чичо Венгер ќе мора на психолошки план малку да работи со него....Се надева мнема да осетиме многу од поразов....

D

D_NazGUL

Гостин
Ја гледав утакмицата и искрено Замбија заслужено си добија. Одлична игра, брзина, бразилски финти, секоја чест. Жервињо конкретно на оваа утакмица не се покажа баш, доста себично играње од негова страна идеше на некои пробиви као со глаа у зид иако имаше слободни соиграчи. Брегот играа буквално тапа европски фудбал за разлика од противниците.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
јас како што разбрав ќе има тест за Арсенал ама не во лондон туку во Атина....
Добро, македонска работа, да исфилува малку..јасно ми е. Како и да е, ќе има тест, па нека му е со среќа(y)

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
јас како што разбрав ќе има тест за Арсенал ама не во лондон туку во Атина....
Во Атина е тестот точно е тоа , инаку се знам лично со детево и можам да кажам дека е навистина добар голман и сварно го бива , само има една маана :( навива за челзи :) :P

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Во Атина е тестот точно е тоа , инаку се знам лично со детево и можам да кажам дека е навистина добар голман и сварно го бива , само има една маана :( навива за челзи :) :P
Ќе почне да навива и за Арсенал а кога ќе стане (ако) голманиште Челзи може и да го нема абрамович

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010