Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:09 PM ---
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..
Многу гужва има на медицинските прегледи за тоа волку се чека на Мертесакер :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Од трансфер драмата не забежавме дека Чемберлејн е 150от играч кој настапил за Арсенал во премиер лигата.

Шо е со официјалнава страна болкирана ли е?Не ми ја отвара :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Од трансфер драмата не забежавме дека Чемберлејн е 150от играч кој настапил за Арсенал во премиер лигата.

Шо е со официјалнава страна болкирана ли е?Не ми ја отвара :D
Нешто до кај тебе е инаку ја отвара :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786

ама сељачко ми е воа со боси нозе кога ги сликаат :tapp:
толку ли едни копачки нема у близина

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Оти мислам дека ќе дојди онај од Ленс, како се викаше, или овај Марвин !? Човеку од толку имиња се испомешав не знам кој од кај е, и кај игра..

:D Хазард и МВила - Лил, Марвин - Сошо !? и тој од Ленс-е тој од Ленс :D :D !? Таман сум !?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Оти мислам дека ќе дојди онај од Ленс, како се викаше, или овај Марвин !? Човеку од толку имиња се испомешав не знам кој од кај е, и кај игра..

:D Хазард и МВила - Лил, Марвин - Сошо !? и тој од Ленс-е тој од Ленс :D :D !? Таман сум !?
За кој викаш од Ленс инаку, јас Мислам Марвин и Мертесакер се следни :D инаку у Ленс игра помладиот бран на Хазард http://en.wikipedia.org/wiki/Thorgan_Hazard Ако е талентиран да не чекаме :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Охххх хаос сум целиот... Ај да видиме кој ќе дојди, па ќе научиме кај играл.. :D :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Одамна не е имало интересен трансфер ден за нас :D

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Dojde jajce na gazot kako sto kazav, pa go odvrzaa keseto i pocnaa da trosat. I dzabe vezete i vikate deka se trupci i kriv e Wenger. On namerno taka izigra so United, za da im dade do znaenje na upravata da pustat nekoe evro za igraci :)
Ako izgubea 2:0, 3:2 nemase da dojde nikoj.

Kajgana Shop

На врв Bottom