Па и не напредна многу како што се очекуваше само криво ми е што на Лориент не им го земавме Гамеиро...Napagacot Gilles Sunu go napusti arsenal i potpisa 4 godishen dogovor so Lorient,lani beshe na pozajmica vo toj klub
нека оди нека се калеми,само да не го продадатHenri Lansbury set to join West Ham United on a season loan.”
Секаде каде што прочитав нагласуваа дека : Struggles in one on one situations!Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !
Вака би сакал да изгледа составов во иднина
Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос
Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо
Парк Ван Перси
Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас
ако е тoчно тоа за Mertesacker полека полека Венгер ќе ги склопи коцките и во зимниот трансфер период ќе треба да очекуваме нови засилувањаMertesacker 4 year deal at the Emirates.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:22 AM ---
Lorient have signed Gilles Sunu from Arsenal on a four-year-deal.
Ajax confirm no Arsenal interest in Miralem Sulejmani.We all know that sightings at airports are a dodgy source of evidence, but Miralem Sulejmani has reportedly jetted into Gatwick from Amstredam - it looks like the Serbian could be on his way from Ajax to Arsenal ......претераа веќе