Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Napagacot Gilles Sunu go napusti arsenal i potpisa 4 godishen dogovor so Lorient,lani beshe na pozajmica vo toj klub

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Henri Lansbury set to join West Ham United on a season loan.”
нека оди нека се калеми,само да не го продадат :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:30 AM ---
Џо Кол потпиша за Лил,дали тоа значи дека Хазард------>Арсенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !

Вака би сакал да изгледа составов во иднина

Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос

Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо

Парк Ван Перси

Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас :) :)
Секаде каде што прочитав нагласуваа дека : Struggles in one on one situations!
Незнам кај виде јак дриблинг, Јака страна му била Воздушните дуели (значи Шамак нма да игра) и убиствен инстинкт за гол!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Абе не го урочувајте играчот уште сега, ваков наков ќе видиме каков ќе биди кога ќе игра, оти и Шамак пред да потпише ваков е наков е убинствен инстинкт за гол едно друго на крајот дрво :eek:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Mertesacker 4 year deal at the Emirates.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:22 AM ---
Lorient have signed Gilles Sunu from Arsenal on a four-year-deal.
ако е тoчно тоа за Mertesacker полека полека Венгер ќе ги склопи коцките и во зимниот трансфер период ќе треба да очекуваме нови засилувања

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Точно е, вчера лично го слушав Лев, кога даваше изјава на кој играчи може да смета, и му дал наводно еден ден за Мертесакер да допатува во Лондон и да ги среди личните услови.. Јасно е, и за него и за Сантос

Едит: Мое мислење е дека Парк може да влијае во играта на Арсенал... И од овие, тука вклучувајки го Вилшир, Ремзи, Мијачи и Парк никогаш нема да ти свртат грб, и да заминат негде на друго место.. Истото важи и за Германец во тимот... :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пер има изјавено пред некоја година дека од Англија омилен клуб му е Арсенал и дека сонува да игра за нив,така да..сигурен ни е овој..:))нема да бега.
За Кореецот,го сметам како squad-играч,ништо повеќе.
Идеално би било да се земат уште 2ца во средина/Варгас-Марвин-Хамшик-Мвила-Монтоливо/ ,но најверојатно само еден ќе дојде од овие..:))
Ни треба креативност !!!
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:38 PM ---
Инаку Николче наш не го сакаат во Стоук,најверојатно заради платата...:)) можно е да си остане во Арсенал.Според мене подобар од Шамак моментално,така да,нека седи,но Шамак нека се прати на позајмица...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се сложувам.. Слаба ни е креацијата, и тука мора Венгер да купи нешто... Росицки знае да блесни, но не може да го носи целиот товар, на него, во 90 минути може да изигра од сјајно до бедно... Како на пр. асистенцијата кон Волкот, за 3-1 и предходоно губитокот на топките на средината на теренот и спората реакција... :)

A освен Росицки немаме друг.. Рамзи, слабо.. Е Дијаби да се врати мислам дека ќе биди добро засилување :)

D

D_NazGUL

Гостин
Требаше уште пред почеток на ЛШ натпреварите да го мцнат Швајни. Швајни и Метерчо - ТОП КОМБИНАЦИЈА!
Али јбг ја сеуште мислам и нормално се слагам со повеќето на форумов дека ни фали играч на местото на Цеск - креативец, интелегентен и искусен играч. Ако не дојде Хазард (не ги исполнува баш сите услови али ајде) нема да има таков у скоро време, не за друго не гледам дека сме поврзани со некој друг.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
We all know that sightings at airports are a dodgy source of evidence, but Miralem Sulejmani has reportedly jetted into Gatwick from Amstredam - it looks like the Serbian could be on his way from Ajax to Arsenal ......претераа веќе:mad:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
We all know that sightings at airports are a dodgy source of evidence, but Miralem Sulejmani has reportedly jetted into Gatwick from Amstredam - it looks like the Serbian could be on his way from Ajax to Arsenal ......претераа веќе:mad:
Ajax confirm no Arsenal interest in Miralem Sulejmani.

A

Avenger99

Гостин
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:09 PM ---
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..

Kajgana Shop

На врв Bottom