Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
ако ви текнува во едно интервју Венгер изјави дека Арсенал треба да почне глобално да стекнува навивачи(Америка и Азија) токлу Парк,Мијачи и Демпсеј ке го овозможат тоа
мене не ми текнува таа изјава , но да купиш играчи за да стекниш навивачи ? (некако ми нема логика тоа :D )
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:21 AM ---
Сигурно 2010тата Пандев премина во Интер , затоа што на Мурињо му требaле навивачи од Македонија :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !

Вака би сакал да изгледа составов во иднина

Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос

Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо

Парк Ван Перси

Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас :) :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
^
Се сложвам потполно околу формацијата(ако не биде доведен уште некој играч од среден ред), само што јас умирам од желба да го видам Робин во улога на полушпиц , нешто налик Беркамп на времето и би го играл малце поназад од Парк :).

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !

Вака би сакал да изгледа составов во иднина

Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос

Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо

Парк Ван Перси

Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас :) :)
the thing is...Тео не е крило,ниту пак Жервињо.:)),така да,колку и да сакаме да се вратиме на 4-4-2 формација,сеуште не е изводливо со овие играчи кои ни се на распологање...:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Убеден сум дека Парк може многу да помогне околу плејмејкерството во тимот

Или пак другата варијатна би била

Шчезни
Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Росицки Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо

A

Avenger99

Гостин
Убеден сум дека Парк може многу да помогне околу плејмејкерството во тимот

Или пак другата варијатна би била

Шчезни
Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Росицки Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо
Само на местото на Росицки некој друг..

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ова од Van Persie страницата на facebook. Венгер за M'Vila понудил рекордни 22 милиона, а потоа се спомнува: „Per Mertesacker is said to be completing a move to Arsenal today, while Gary Cahiill, Phil Jagielka and Chelsea pari Alex and Florent Malouda have all become last minute transfer targets for Wenger“

http://www.givemefootball.com/premier-league/wenger-makes-record-22m-midfield-bid---report

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Најс засилувања, само да останат здрави и да не се повредуваат.,.....
Чиста среќа што гледав само прво полувреме против Ман Утд.....Ептен не средиле, али ќе дојдат и они на Емирати ќе им ко кажеме вицот.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Park, who snubbed a move to Lille at the 11th hour after deciding to leave Monaco, will leave the Gunners - possibly temporarily - in 2013 to undertake military service in his homeland.

Во војска ке оди :D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
-------------Шчежни-------------
-Сања-Пер--Верма-Сантос-----
---------------Сонг-----------------------
Хазард-----Вилшир--Жервињо--
-------------РвП---Парк--------------

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
море варгас да дојт све да избиет котек на сите ке дават ѕверотина е тој и овој мвила од рен е ѕвер
Мхм...ќе им дава ќотек на Бартон, Керол или.......некој друг играч со сличен англиско-пијандурски темперамент!!! :) :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Mertesacker 4 year deal at the Emirates.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:22 AM ---
Lorient have signed Gilles Sunu from Arsenal on a four-year-deal.

Kajgana Shop

На врв Bottom