Фан Клуб: Арсенал

A

Avenger99

Гостин
Никој не можи да ме убеди дека Венгер нејќи да го искористи Бендтнер како мамец за Артета, макар колку и да е можно тој да е „мамец“... На Мојс му треба напаѓач, висок, а вака Артета нема на кој дава топки.. Во последно и Мојс не купва се потпира на млади сили, па веројатно оние Родвел или слични како него, талентирани можно е да го заменат Микаел...
Тешко,не се поврзуваме со Артета и има уште 2 дена од преодниот рок,може ќе не изненаде Венгер,иако знаеме колку е он по изненадувањата..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А па со беков се отепавме од поврзувања ? Знам, се сетив Лоџикс ко пекаше пред некое време да го донесел Венгер... Ете ти го, не плачи сеа :)

Мене кев ми прај Кореецов, ептен... ;)

Али лично за мене кеф ќе ми напрај Кејхил или пак Хазард, и то е то.. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кејхил секако доаѓа,тим како Болтон неможе да ризикува следната сезона да си замине за беспари..:)) сумата ваљда околу 9-10 мил ќе е.:))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
^Сине ти кога кажеш кажано е. :)
Другар ми нешто ми правеше муабет прееска дека не поврзувале со Алекс од Челзи демек? Појма немав јас, се зачудив.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Еве што најдов листајки го нетот. ;)
Just as some of us feared before the match, today's 8-2 massacre was a massive, massive dissapointment and many Gooners are rightfully upset and desperate today. There is no doubt that mistakes were made and change is needed.

But before you join the WENGER OUT bandwagon and take to the streets, don't forget some crucial facts:
- Don't forget where your club was before Wenger
- Don't forget where your club would be without Wenger
- Don't forget The Invincibles
- Don't forget some of the most entertaining football the world has ever seen being played by your club
- Don't forget Henry, Bergkamp, Cesc, Vieira, RVP, Pires, Ljungberg, Campbell, Wilshere
- Don't forget your brand new stadium that will allow Mourinho-like managers of the future to splash the cash and buy trophies
- Don't forget the minimal resources Wenger had to work with
- And please don't forget who the most succesful Arsenal manager of all time is

Your club was never as rich as City or Chelsea, or as big as United or Liverpool. The only reason it is competing with them is because of one man.

I am saying be critical. But remain respectful. I thought it was what made Arsenal fans special.

The future of your club depends on it.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Го правев онака на брзинка ....мое прашање упатено до Фабрегас и Насри се надевам ке ви се допадне ...

Позз и со среќа сезоната само што започна а врвот ве чека ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Го правев онака на брзинка ....мое прашање упатено до Фабрегас и Насри се надевам ке ви се допадне ...

Позз и со среќа сезоната само што започна а врвот ве чека ;)
Не би требало прашањево до Насри да се упатува... само кон Управата! А Цеск тоа си го сакаше уште пред 2 сезони кога го лажеа и мамеа дека ќе бидат освоени титули... не ги виде... очигледно е сам дека си решил...за него во ред е клипот.

ПС: Од сите коментари ретко кој видов позитивен... абе луѓе добро е ... и мене ми е тешко и тоа многу! Но сепак тимот се сака а и Колку и да е Виновен Венгер... сепак не би сакал да знам што би било кога би го немале...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Не би требало прашањево до Насри да се упатува... само кон Управата! А Цеск тоа си го сакаше уште пред 2 сезони кога го лажеа и мамеа дека ќе бидат освоени титули... не ги виде... очигледно е сам дека си решил...за него во ред е клипот.

ПС: Од сите коментари ретко кој видов позитивен... абе луѓе добро е ... и мене ми е тешко и тоа многу! Но сепак тимот се сака а и Колку и да е Виновен Венгер... сепак не би сакал да знам што би било кога би го немале...
Јас колку што разбрав од др Арсенал навивачи на мојот форум тој барал поголема плата од фабрегас па не му дале и си заминал во сити ...ако е така моја грешка

немате гајле видете не нас јуве за нигде бевме 2 год ...ке биди се полека полека а Венгер е менаџер што мн го поштовам се надевам не налутив никој со клипот и со среќа во првенството дај боже да се стретниме др година во ЛШ и онака приајтелски 0 -0 нека заврши :P

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Уште денес и утре.

Грешките нека останат како искуство плус, од кое Арсенал ќе научи многу. Парите се тука, мислам дека последниот воз, мора да се фати и да се купи нешто, бидејќи сите сме свесни дека со овој тим каде може да бидеме на табелата на крајот од годината.

За мене донесувањето на Кејхил, е одлично, но е премалку. Мора да се купи повеќе. Останува да видиме и да се понадеваме барем на не толку срамна сезона, како што таа и започна.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
хахахахаха , овој брат во фенербахче играше се само лев бек не , :) али како и да е многу е добар и мислам дека ваков играч ни фали и дополнителен плус е тоа што многу ретко се повредува, али со нашиве доктори и нашава среќа , :(
Го следам венгер и се сеќавам дека беше загреан за Рио Кокер уште додека играше за Астон вила , дури даваше 6 милиони ако не се лажам , годинава можеше да го земе безпари а не го зема , :( си има и венгер некој потези што никако неможам да ги сватам , али ај нема врска :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Овие два дена ке не поврзат со 1000 играчи,така да додека не видам некој официјално на арсенал.ком не се дигам у облаци оти венгер е непредвидлив ко времето на солунска глава.

Од блиски извори се дознава дека во лондон биле повикани 150 доктори од страна за да можат да стасаат на време со медицинските прегледи на новите играчи на арсенал. :D

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
B nema ovoj od bek, toj e Ronaldihno-Roberto Carlos :) Dribla trca sve pravi, no edno e turicija, drugo e anglija. Dokolku dojde, ako se uklopi u timot i taktikata, ke treba da go pocelicat malku i tamn ke e.
Nakolce ne go dava, ke go cuva kao kec u rukav (znam deka standart go plukate ;)). Bendtner ima potencijal u nego, samo slaba minutaza imase lani, a stariot saka da go iskoristi do max, pa ako ne go biva da go dade za posto zasto.
No ke mora da se zima nekoj iskusen dobar kopac za u sredina, em da go biva, em da mlati koa ke treba, ne kao picinjava se plasat da udrat.
Vinnie Jones: Wack the biggest and the toughtes player, and the opposite team will scare you !!!

Ovie se so najnovi update i pachovi :)
http://www.taratur.com/node/25809

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.551
Поени од реакции
22.239
Честито за Мертесакер. Пред потпишувајне е за сума од околу 10м Евра.
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:29 AM ---
Иначе Арсенал понудил 40м Евра за Геце од Дортмунд. Фала за понудата ама не го даваме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom