Фан Клуб: Арсенал

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Дајте им шанса на заслувуањата и потенцијалните засилувања ( ако ви се придружат) па после судете им ...

овај Chu ми го кажуваат како добар

Член од
2 август 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јаооо Венгере ста је ово 8-2 купувај играци неки добри много је ово изгубено до сада у Жимоту ни сам видео оволики резултат :place::place::place:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се откажа од Кејхил,а ? Ај догодина за беспари ќе дојде..:))
Пер не ми е по ќееф многу,но не е лоша бекап опција.Само нека се живи и здрави Лорен и Вермален...:)

Ај честитки официјално за Парк Чу Јанг. :))

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Мертерсакер не бил добар?Човекот долги години е во срцето на германската одбрана која сите знаеме кој успеси ги има.Со вердер има германско првенство освоено и повеќепати завршувано како второпласиран,игра во Лига на шампиони и Лига Европа.Човекот има искуство, висок е и снажен единствено шо му фали е брзина.Може да му смета високата одбрамбена линија што ја игра арсенал но не сакам да му судам предвреме.Додека Кејхил јас лично ниеднаш го немам гледано како игра,игра во мизерни тимови како болтон и астон вила(во кој не ни играше) нема некое поголемо искуство и цената(15-20м) која ја бара болтон е преголема за него,има само една година од договорот останата.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.783
Поени од реакции
21.496
честитки за новите засилување. сега и вие си имате парк во тимот :D ... дечкото по играта многу наликува на џи-сунг така да очекувајте многу од него !!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Го гледав на светското овој кореанецот добра играч е брз, со добар дриблинг и солидна техника ќе му одговара стилот на игра на Арсенал а за Метелзакер ве читам и не знам зошто сте против дечкото е карпа нема брзина , но сепак централен дефанзивец е не е бек и наш Видич нема некоја брзина па е најдобриот дефанзивец во светот уште Горкуф да си го земете и на коњ сте можете да се вратоте во игра и малку појак отпор да дадете на Емирати ;)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Си земавме напаѓач,пред потпишување се лев и централен бек,уште еден во средина и топ.Џо Кол на позајмица во Лил,го чекаме Хазард

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Team-mate Naldo says he is "sad" to see Per Mertesacker leave Werder Bremen, "but Arsenal is a top team". Deutsche Welle also say they have had confirmation from both clubs that the deal is happening.

Rumours in Italy suggest that defender Johan Djourou is a target for Lazio

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Мертесакер за Џуру е кока кола, нз шо играч сакате подобар од виа, столб на Германската репрезентација е од 19 години игра редовно прв тим капитен на Вердер, и баш он е решението за нафрлените топки, само да е точно да потпише супер сме!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ајде уште Пер, Андре и Хазард да дојдат и супер ќе биде :)))))

D

D_NazGUL

Гостин
Ако Метерчо не го бива за у тимов ондак Карл Џенкинсон под итно да го пратат на кварцање, да пробаме као надежен бразилец да го шитнеме под итно негде у источна Европа.
Има многу подобри решенија од Метер, но луѓе јас тврдам дека тоа е она што и треба на нашата одбрана, само што ми мањка и Самба (од претходното мое излагање). Самба, Метер, Верма!
Не требаше сето ова да се случи за да се разбуди клубот и да инвестира во играчи.
Е сега очигледно е нели дека Бенза оде у офсајд, нас ни треба добар напаѓач - неможам да пронајдам никаква вест дека сме врзани со некој класа напаѓач.
Корејанацов ми улетуе као збуњени енглез у целава ситуација - од кај го откопаа живти се. Али кога ќе видам колку пари е дадено за него се ми е јасно - А.В. политика деф!

Саатот ситно брои друштво, ни се ситнат минутиве а кесето пари још пуно стои под перница кај газда Зеко.

Kajgana Shop

На врв Bottom