stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Ајде ајде да се подновиме за наредна сезона новиот споственик веднаш инвестира тоа ми е допаѓа.
Баш ми е мило за Вермален што полека се враќа на терените.....Денилсон ич нека не биде вклучен во тимот, боље за нас....Сања тешко дека ќе настапи против Ливерпул.
Сонг и Денилсон имаат шанса да бидат вклучени во тимот,додека Џуру и Шчежни имаат тест денес,значи има шанси и тие да бидат во тимот.
Вермален почна да тренира со тимот.
Би сакал да го земеме Еден Хазард.Ајде ајде да се подновиме за наредна сезона новиот споственик веднаш инвестира тоа ми е допаѓа.
Освен од ова и од напад треба да се купи.Еден класа напаѓач имаме,Шамак не го сметам,сепак не е класа-не знае да подава,ебаго..Така да,покрај РВП и уште еден играч од нападот ииии топ.Нормално еден одбранбен и среден ред-по можност крилоЕдноставно незнам што да напишам, толку стивнавме сите. Изгледа оној пеколен Февруари не дотепа сезонава, толку крш месец никогаш не сме имале, а и ова со продажбата на акциите не исече од корен, тотално неочекувано.
Претпоставувам дека сите очекуваме некоја акција и од новиот сопственик, од Венгер и од управата, а во исто време очекуваме и епилог од борбата за титулата.
Ако ништо друго, се надевам дека на лето ќе се фрли некоја пара и ќе се купат некои квалитетни играчи од среден ред и одбрана за побезболна ротација и при случај на масовни повреди како што имаме секоја година.
И конечно да ги продадат Денилсон и Алмуниа, па и Росицки и сите што зафаќаат место.