Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде ајде да се подновиме за наредна сезона новиот споственик веднаш инвестира тоа ми е допаѓа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
RIP Fiszman...Штета за клубот, играчите и навивачите..

Ганери, јас ве напуштам на месец дена.. Бидете ми здрави, живи, среќни...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сања тешко дека ќе настапи против Ливерпул.
Сонг и Денилсон имаат шанса да бидат вклучени во тимот,додека Џуру и Шчежни имаат тест денес,значи има шанси и тие да бидат во тимот.
Вермален почна да тренира со тимот.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Сања тешко дека ќе настапи против Ливерпул.
Сонг и Денилсон имаат шанса да бидат вклучени во тимот,додека Џуру и Шчежни имаат тест денес,значи има шанси и тие да бидат во тимот.
Вермален почна да тренира со тимот.
Баш ми е мило за Вермален што полека се враќа на терените.....Денилсон ич нека не биде вклучен во тимот, боље за нас....

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
и јас слушнав за трансферите летово ми се допаѓаат иминјата кои се спомнуваат и ајде викендов за нас е To be or not to be!!!
п.с. како се става слика на форумов овде кај што се разменуваат мислења имам интересна слика ама не знам како да ја ставам зш нов член сум и не се разбирам многу бтњ сликата ми е спуштена на компјутер не мозам од нет да ја најдам ако знае некој нека каже :salut:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Скоро истите имиња нон стоп се споменуваат секој трансфер период. Летоска посебно и кога немаше нов сопственик бевме поврзани буквално со секој можен трансфер, а сега можам да замислам колку шпекулации ќе има. Сепак да не се задеваме многу за да на крај се разочараме.......

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ова лето не со 200,со 2000 играчи ќе бидеме поврзани.Може да испадне и некоја шпекулација за некој играч од мак.лига

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Едноставно незнам што да напишам, толку стивнавме сите. Изгледа оној пеколен Февруари не дотепа сезонава, толку крш месец никогаш не сме имале, а и ова со продажбата на акциите не исече од корен, тотално неочекувано.
Претпоставувам дека сите очекуваме некоја акција и од новиот сопственик, од Венгер и од управата, а во исто време очекуваме и епилог од борбата за титулата.
Ако ништо друго, се надевам дека на лето ќе се фрли некоја пара и ќе се купат некои квалитетни играчи од среден ред и одбрана за побезболна ротација и при случај на масовни повреди како што имаме секоја година.
И конечно да ги продадат Денилсон и Алмуниа, па и Росицки и сите што зафаќаат место.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Едноставно незнам што да напишам, толку стивнавме сите. Изгледа оној пеколен Февруари не дотепа сезонава, толку крш месец никогаш не сме имале, а и ова со продажбата на акциите не исече од корен, тотално неочекувано.
Претпоставувам дека сите очекуваме некоја акција и од новиот сопственик, од Венгер и од управата, а во исто време очекуваме и епилог од борбата за титулата.
Ако ништо друго, се надевам дека на лето ќе се фрли некоја пара и ќе се купат некои квалитетни играчи од среден ред и одбрана за побезболна ротација и при случај на масовни повреди како што имаме секоја година.
И конечно да ги продадат Денилсон и Алмуниа, па и Росицки и сите што зафаќаат место.
Освен од ова и од напад треба да се купи.Еден класа напаѓач имаме,Шамак не го сметам,сепак не е класа-не знае да подава,ебаго..Така да,покрај РВП и уште еден играч од нападот ииии топ.Нормално еден одбранбен и среден ред-по можност крило :) Голман ќе речам дека не ни е потребен,Шчежзни според мене и сега е меѓу ТОП 10....реков мое мислење се скокајте одма :)

И,пак мислам иако имаме нов газда дека не нема многу расфрлање пари,да не речам ич,дека ќе нема чистка у Арсенал-ќе си останеме со истите играчи плус уше некој 16годишен земен за илјада евра.

Kajgana Shop

На врв Bottom