Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Толку од ПЛ титула сезонава.
И јас така мислам, лани имавме среќа што цела сезона не се повреди еден од Одегард и Сака па сега гледаме колку ни фали креативност во средина. Џабе толкав избор на играчи напред кога не доаѓаат до шанса.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не мислам дека е толку од ПЛ титула, ама ќе биде набрзо ако не се опраиме.

Ливерпул треба да игра со Вила/Њукасл/Тотенхем/Сити па ајде да го спомнам и Борнемут пошто не победија и нас и Сити у гости, ние ги поминавме тие утакмици, така да овие 7 бода меѓу нив и нас ќе се изедначат со тие утакмици ако не сјебеме некоја друга лесна.

Факт е дека распоредот влијае и на моментум и на сегашниот изглед на табелата.

Следнава со Челзи е за нас многу битна утакмица, ако ја добиеме, мислам дека сме уште во добра позиција.

Член од
3 декември 2014
Мислења
382
Поени од реакции
294
Спремни ли сте? :duel:
Како миалиш дека ќе биде?
Јас мислам дека ќе биди тесна утакмица без многу голови со оглед на формата Интер е благ фаворит ама јас мислам нема да претрпиме пораз x2 i 0-2 .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.771
Како миалиш дека ќе биде?
Јас мислам дека ќе биди тесна утакмица без многу голови со оглед на формата Интер е благ фаворит ама јас мислам нема да претрпиме пораз x2 i 0-2 .
Со оглед на распоредот на двете екипи голема е веројатноста да гледаме рак и некоја мртва утакмица без голови. Нема да е лошо ни за Интер ни за Арсенал да поделат бодови, а со пораз било која од екипите си компликува пласман во топ 8.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Со оглед на распоредот на двете екипи голема е веројатноста да гледаме рак и некоја мртва утакмица без голови. Нема да е лошо ни за Интер ни за Арсенал да поделат бодови, а со пораз било која од екипите си компликува пласман во топ 8.
Од Артета освен рак тешко дека може да се очекува нешро друго

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
6.715
Сфаќаш колку канцерогена фан база сме после некој полош период човече...

10 утакмици, 3 црвени картони за глупости ( у кој на две водевме кога добивме црвен и таа кај Бормут кај што Сити изгуби со 11), гостувања кај Тотнем, Сити, Астон Вила, Њукасл, утакмица со Ливерпул у која до повредите на Габриел и Тимбер рутинирано си ги игравме, да не правам муабет дека во прво полувреме не постоеја Ливерпул, ко со мали деца да игравме. И покрај ова сме релативно блиску и сеуште во борба за титула. Ги измлативме ПСЖ ко мали дечиња, не помирисаа шанса.. Едино што го кривам Артета е што не му дава повеќе шанса на Нванери, барем од старт на некоја утакмица. За другото не знам кој кур, што сакате да прави? Мартинели е непрепознатлив, Тросард не дај боже да му дадеш шанса од почеток, useless. Повреди не отепаа..Амаааа џабеее, од кај медиумиве не се трпат па и фановиве не се трпат

Две сезони по ред руши рекорди за голови давање, наеднаш талибанец е, анти фудбал играл. :D :D :D

Ако случајно изгубиме од Челзи, си иба мамата, на твитер не се пуштам со недели.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Член од
27 декември 2020
Мислења
560
Поени од реакции
1.020
Втора минута е бе ало! Пак ли отсутни на терен ќе гледаме?

Член од
27 декември 2020
Мислења
560
Поени од реакции
1.020
И стварно не заслужува коментар вчерашната утакмица.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.255
Цела сезона играме лошо, во лига не памтам да сме имале натпревар каде што сме стварно добри налик на прва половина во сезоната. Не се плашам од +9, ќе кикснат и Сити и Ливерпул, се плашам ако продолжи лошава форма и топ4 ќе е знак прашање. Одбраната не замерувам, ама креативност и нападот реализација се во најмала рака лоши.

Kajgana Shop

На врв Bottom