Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
абре луѓе дресовиве се истите што беа 700 така да ако сте купувале од фан шоп некогаш сега ќе го купите истиот за 250 ! што не ви е јасно :D ако носите оргинали од 50 евра извинете многу
нз за тие шо носат од 50 евра,ама јас кога спортувам си носам секогаш обична блуза,имам два дреса на арсенал така ми стојат на Ѕидот закачени како украс оти материјалот е тиња.Онака ништо да не правам во тој дрес пак се потам.
Иначе кај е вој фаншоп,во Скопје ли е,и на кое место ако е таму?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
нз за тие шо носат од 50 евра,ама јас кога спортувам си носам секогаш обична блуза,имам два дреса на арсенал така ми стојат на Ѕидот закачени како украс оти материјалот е тиња.Онака ништо да не правам во тој дрес пак се потам.
Иначе кај е вој фаншоп,во Скопје ли е,и на кое место ако е таму?
има фан шоп до зградата на неоком и баш фини дресови носат за ефтини пари и тренерки и све и свашта а ова за да исчистат робата сите дресови од лани се по 250

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
значи го процени од слика , браво , не треси иди па види ти кажувам дека матријалот е многу добар и како со мрежи од страна е за луфтирација , амблемот е профи изработен такоџе
Не туку ко копиљ имам купувано милион вакви дресови од пазари и фан шопови со цена од 200-1000 денари.
Сите се срање големо.

првиот подобар дрес од Арсенал кој го земав беше од бивша Пирамида во ГТЦ (сеа незнам дали уште постои) го платив околу 2000 ама можам ко човек и фудбал да играм со него и да не смрдам на коњ завиткан у најлон.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

само што си го купив од фан шоп за цели 250 денари :D матријалот е бомбона ама мислам дека нема веќе бројчиња од овој има од ланските гостински дресови и тие по 250 и од сите клубови од лани се по 250 и од еуро 2012 по 250 :D
Со здравје да го носиш, баш супер изгледа дресов. Најважно е тебе да ти праи мерак, што е битно од каде е.....
--- надополнето: 11 септември 2012 во 16:38 ---
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/former-arsenal-goalkeeper-could-take-part-in-brazil-paralympics:)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Материјалот на ваквите дресови е далеку од бомбона
Се согласувам.
значи го процени од слика , браво , не треси иди па види ти кажувам дека матријалот е многу добар и како со мрежи од страна е за луфтирација , амблемот е профи изработен такоџе
Брат не се лути бе, па за тие пари не можеш да очекуваш нешто екстра.
Јас имам дома два оригинални дресови, и еден што ми го донесе другар од фан шоп ист како твојот (со име Аршавин :facepalm:). Не споредлив е квалитетот на двата, овој ефтиниов има доста лоша изработка, и материјалот е многу чуден. Не дека ти кршам филм, со здравје да си го носиш!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Се согласувам.

Брат не се лути бе, па за тие пари не можеш да очекуваш нешто екстра.
Јас имам дома два оригинални дресови, и еден што ми го донесе другар од фан шоп ист како твојот (со име Аршавин :facepalm:). Не споредлив е квалитетот на двата, овој ефтиниов има доста лоша изработка, и материјалот е многу чуден. Не дека ти кршам филм, со здравје да си го носиш!
хаха абе брат ме заболе мене за филмот само ме нервира што кењате а од слика се гледа , цело скопје носи од тамо дресови ама сеа коа се 250 одма нечинат а за 700 чинат ај средете се :D на крај краева само кажав па кој сака нека иде и нека си разгледа не бидете ташаци

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хендерсон ме потсеќа на Себ Ларсон, солиден плејмејкер на кој најдобри атрибути му се слободни удари, пенали и корнери.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Овај младичот демек наш е ? :D
Наш е бе, мислам дека и минатата сезона коа имавме фрка со повредите Венгер го пушти малце во прв тим ама се избламира овој а и повреди го скинаа така да сеа дур го глеаме :D
Него незнам зошто ама изгубив верба со овие тако звани таленти, чим до сеа не го зел стандарт у прва постава ништо, ќе го прати на позајмица во Англиска 2ра лига, ќе изигра една сезона и ќе го шитне за 1 милион и тоа е тоа.. Ленсбури прича.
Од овие што се во резерви и помладите само Ејсфилд мислам дека шанса има да игра у прв тим, никој друг.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Наш е бе, мислам дека и минатата сезона коа имавме фрка со повредите Венгер го пушти малце во прв тим ама се избламира овој а и повреди го скинаа така да сеа дур го глеаме :D
Него незнам зошто ама изгубив верба со овие тако звани таленти, чим до сеа не го зел стандарт у прва постава ништо, ќе го прати на позајмица во Англиска 2ра лига, ќе изигра една сезона и ќе го шитне за 1 милион и тоа е тоа.. Ленсбури прича.
Од овие што се во резерви и помладите само Ејсфилд мислам дека шанса има да игра у прв тим, никој друг.
Гнабри? Афобе? Мартинез? Микел?
Овие очекувам уште следна сезона во прв тим.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Гнабри? Афобе? Мартинез? Микел?
Овие очекувам уште следна сезона во прв тим.
Микел е дрво, другите ОК се, Микел нема да успее во Арсенал нити у премиер лига никогаш цитирајте го ова ако успее.

Иначе ти фали и Анеке а од овие горенабројаните Гнабри би требало да биде следната звезда

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Kajgana Shop

На врв Bottom