Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Е и ни треба некој спринтер како Фарах да ги научи нашиве како да се однесуваат на спринтовите... една контра освен од Волкот со години не сум видел што се вели..цело време врати полека врати на Артета...
Башка кондиционо ќе ги спреми што ќе донесе барем 30% полеснување во однос на повредите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мислам дека Фара е маратонец, не спринтер. На 5 километри дисциплина освои злато.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ова нека го видат обожавателите на Волкот кое дрво бил
И самиот кажа бил, минато свршено време, сега е подобрен само му фали постојаност, инаку Венгер немаше да ризикува со него и ќе го продадеше уште летоска, значи верува во него.
п.с. Во најмала рака и неговите најголеми критичари мора да се согласат дека нема подобра замена од Волкот , кога треба да го пуштиш во 65+ мин на заморена одбрана ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Волкот најубо игра, на местото, кај шо беше на предходната уткамица, на Енфилд. Најдобри перформанси има на таја позиција. А, и на тимот му оди кога игра таму.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
И самиот кажа бил, минато свршено време, сега е подобрен само му фали постојаност, инаку Венгер немаше да ризикува со него и ќе го продадеше уште летоска, значи верува во него.
п.с. Во најмала рака и неговите најголеми критичари мора да се согласат дека нема подобра замена од Волкот , кога треба да го пуштиш во 65+ мин на заморена одбрана ;)
Oва јас не сум го забележал а и да има тоа минимално подобрување од него очекував многу ама сум се излажал и дури пред 2 сезони го сфатив тоа уште не научи дриблинг да направи а игра како крило шо е основно за еден крилен играч.Немам јас многу голема надеж и затоа не треба форсирање подобро нека го форсираат на ОКС зато шо од Волкот се виде аирот како шо кажа Македонец 7 местото му на клупа и прашање е дали и таму треба да стои

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ајде Фабрегас нека се врати тука му е местото :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom