Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Како беше тоа, зошто да биде едноставно кога може сложено. :)

Јас со оглед на капацитетите во оваа сезона, задоволен сум со трето место!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Како беше тоа, зошто да биде едноставно кога може сложено. :)

Јас со оглед на капацитетите во оваа сезона, задоволен сум со трето место!
Презадоволен. Се надевам дека рано ќе потпише РВП, а и ќе го земеме М'Вила, па конечно ќе имаме мирно лето.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Неможам да бидам задоволен од сезоната.Ма некој ќе ми рече како бе незадоволен после таков ужасен старт и на крај сепак 3то место и место во ЛШ.

Епа дечки,болеше поразот од Јунајтед,болеше кога ќе идев на табела и ќе видев Арсенал,мојот Арсенал 17то место,болеше кога разни бедници од типот на Њукасл,Свонси,Фулам,Ливерпул не реметаа...Болеше кога Фабрегас си отиде и Насри беше продаден поради тоа што немавме пари...Болеа многу работи оваа сезона и што побргу ја заборавам толку подобро.

--------------------

Е сега,се надевам дека ова лето Венгер нема да си ги повторува грешките и се надевам дека Ван Перси е тој што мислам дека е.Ако не,друже ќе имаш место во моето срце,ќе го имаш истото место кое што го има сега Насри.

А не го продолжи договорот до Еуро,тогаш продажба-најдобро решение.Играчи како М'Вила,Кагава и слични срања.Тек тогаш може да се надеваме на нешто наредна сезона.

Ајмо Ганери...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сите го гледавме, но ајде еве ги уште еднаш погодоците!
Еве го нашето финале... и битката за трофејот од него!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како полоша од претходната кога имаме повеќе поени од минатата и сме едно место погоре од лани???
Според прикажаната игра, оваа сезона беше далеку полоша од претходната.
Лани, пред Карлинг Куп финалето, се боревме на 4-ри фронта, оваа година премија ни е пласман во ЛШ.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Иначе Кошелни го викале Лоло. :D
Зошто го викале така , кај го прочита тоа???

Според прикажаната игра, оваа сезона беше далеку полоша од претходната.
Лани, пред Карлинг Куп финалето, се боревме на 4-ри фронта, оваа година премија ни е пласман во ЛШ.
Точно така, ама добрат игра не ги освојува поените секогаш, статистиката секогаш е во право на крајот и само таа е најважна :)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Неможе да не е таксан голманов:D, просто неможе:D
Голманов е ептен топџија, неможе да браниш волку лошо против некој клуб ако не навиваш за него и не ти е омилен :) :)
ЛУДАК Е ЖИМИ БОГА!!!!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Кај ќе оди бе? Шанси нема.
Само едно ми дава лоши вибрации...
Она крајот на неговата изјава вчера...
“.... но што и да се случи ќе останам топџија до крај и ќе го сакам овој клуб“
Истите зборови со кои Цеск лани се опрости од нас, а сега еве го гледаме си навива преку твитер па некогаш доаѓа и на мечеви ако може... си го сака клубот..но не игра за него.

D

D_NazGUL

Гостин
Само едно ми дава лоши вибрации...
Она крајот на неговата изјава вчера...
“.... но што и да се случи ќе останам топџија до крај и ќе го сакам овој клуб“
Истите зборови со кои Цеск лани се опрости од нас, а сега еве го гледаме си навива преку твитер па некогаш доаѓа и на мечеви ако може... си го сака клубот..но не игра за него.
Јбг знаеш како викаат: „Надежта последна умира“.

Kajgana Shop

На врв Bottom