Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Bez Nasri i Fabregas ''golemite zvezdi'' napravivme podobar plasman od prethodnata godina :facepalm:
Ај доста со вакви глупости, со Насри и Фабрегас ќе се боревме за титула.
Имавме океј сезона, полоша од рпетходната но можеше и многу полошо со оглед како ја почнавме сезоната.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 18:55 ---
Happy St Totteringham's Day!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Драми невидени утакмицава. Јас на лаптоп Арсенал, на ТВ Сити гледав. Драго ми беше Сити да земе, само тоа Насри педерчето се пуваше после за време на интервјуто, како он направил добра одлука...бла бла.
Арсенал издржа на крај одлично, напаѓаа ВБА ко да се борат за некоја титула. Кошиелни мора да биде човек на мечот денес, ѕвер!
И за крај, ФАЛА ФУЛОП!! Тотенхем скапете! Воедно би сакал да Ви честитам Свети Тотерингам! :pos:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
2
Добро заврши сезонава, ама пак се глупираме на крај. Денес имавме среќа инаку пак ке продолжеше традицијата да завршуваме 1-2 места подоле од тоа што го имавме 10 кола пред крај. Ај честито 3то - наредна сезона подобро (y)

А На$ри мораше на крај да каже: направив добра одлука што дојдов овде. (n) Ако е поентата само да бидеш во тимот што освоил... :tapp:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Реакцијата на Венгер, и блокот на сезоната од Гибс

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
1. Аууууууф! по ова ФИНАЛЕ како Лига на Шампиони и Лига да сме обединиле се осеќам!!!
2. Браво момци, браво ГИБЗ!!! Можеби сезонава имаше и лапсузи, но денеска тој НИ ГО СПАСИ ГОЛИОТ ГАЗ со тој светско-класен клизач од позади играч 2 метри...
3.

Tumbs Up from FULOP!
Од денеска ми е херој!
4. Честит Тотерингем ден!!! Да се знае кои се кои.
5. Искрено... имавме слаба игра... највеќе разочаран од тоа што РвП шансата да се изедначи со Роналдо =.0 и ШИРЕР( Великан на англискиот фудбал) ја доби на 2 минути пред крај... сам со голман од негова=ЛЕВА страна...преку трибина ја запали...
Но секако, ВБА играа цврсто, многу борбено, имаа огромна среќа за офсајдот,и ужасните “интервенции“ на Шчезни ама сето тоа ни го платија подоцна...
6.ОФТОПИК: Нека им е честито на оние што не шитнаа, бар знам дека наши играчи до лани освоиле, а не Јунајтед...искрено многу повеќе бев за Сити :LOL:

D

D_NazGUL

Гостин
Cestito pobeda momci! Vakvi nervozi samo Arsenal moze da priredi i nikoj drug ali aj da receme vaka e pointeresno.
Aj malku poinaku ovoj pat, mozebi ke go skrsime malerot: Cestitki za odlicnata igra na SITE igraci na Arsenal so nadez deka idnata sezona nema da predizvikaat povtorno eden kup srcevi udari.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
3то место човече. Сума сумарум, имаше дел од сезоната каде што сметав дека 7мо, 8мо не ни бега. Мада џабе зборам, повеќето од вас тоа го осетиле.. како и да е, сосема задоволен, едно големо браво до цела управа, играчите и со среќа нека му е на Рајс.

Се надевам на добри трансфери и идната година, заедно со искуството од оваа, да се атакува на нешто поголемо!

.. Victoria Concordia Crescit!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ме барал некој ?
осврт за сезонава -
започнавме така мизерно , така заникаде што после неколку кола помислев дека ние сме тим кој ќе се мачи и дека место за ЛШ би било сон ( ама го помислив и знам кој е кој )

потоа нештата започнаа да се средуваат - Артета , Мертезакер , Сантош - од ко дојдоја ни тргна некако - мечот со Чезли беше пресуден за самодовербата - благодарам комшии . натака Тити со неговите неколку недели исто така батковски ги разигра дечките за да знаат дека долга е нивата за орање .

милан од ко не расцвета ( бараме вини ... терен , ова она , не драпајте е тука имаше една ситуација која е котроверзна за целата сезона - пенал суден од џуру а пенал од мексес врз РвП немаше - тука да ... )

потоа охо кој знае знае кој нека тука сум да го потсетам Арсенал ( наш мил и сакан и најдраг ) ВС кокошките 5 : 2 + мајк ПЕДЕР дин се радуваше ко братму да даде гол а не саха ( нека му стои )

... ... ... ... ... етц етц етц ... ... ...

и воала - трето место , сити шампион , утд втор , сега уште комшиине да освојат некако за коковчињана да бидат отсекаде дупнати , но ќе видеме .

сега - две добри засилувања и накоњ сме - спортски поздрав ганери и фанови на ЕПЛ !

форза Арсенал !!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Љубовта помеѓу колегите во тимот се покажува и на терените.
Венгер го губи денес своето рамо за плачење( Мигот кога РвП промашува нешто неверојатно за рушење на рекорд премиерлигашки...)
Пет Рајс... Царе! :cuc:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Само дури не се реши ситуацијата со Ван Перси ќе биде напнато. Сите сакаме да остане, но едно е да замине некаде надвор од Англија, ама ако и него го дадат на Сити озбилно треба да размислиме дали со овој газда и управа Арсенал има светла иднина.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ај доста со вакви глупости, со Насри и Фабрегас ќе се боревме за титула.
Имавме океј сезона, полоша од рпетходната но можеше и многу полошо со оглед како ја почнавме сезоната.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 18:55 ---
Happy St Totteringham's Day!
Како полоша од претходната кога имаме повеќе поени од минатата и сме едно место погоре од лани???

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е ради ова сакав Јунајтед да освои титула:
Nasri: "I hope #AFC fans can get on with their lives and forget me, they should celebrate finishing 3rd and I'll focus on winning titles."

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Реакцијата на Венгер, и блокот на сезоната од Гибс
Реакцијата беше на шутот на РвП, ;)....После тоа следеше блокот.

Кој рече дека сака да го види Џои Бартон во Арсенал, многу ме интересира со кој памет сака таков гомнар гомнарски во нашиот клуб!!!!!!!!!!!
Туууууу, само што го изгледав црвениот картон....Уште одамна имам кажано на овој треба да му се забрани да игра фудбал, до кога ќе го толерираат не знам.....

Kajgana Shop

На врв Bottom