Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Дали можеме да стигнеме до второ место ? :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Искрено не би летал толку високо, прашањето е ... Можеме и имаме ли сили да останеме на 3тата позиција?
И второто нешто што премногу ме јаде... можеме ли да останеме не поразени до крајот на сезоната?!
Ако губиме поени ..
Кју пи ер ... силни и моќни понекогаш... со Кошенли назад во тим, и без Ремзи...можеме 3.
Сити - Екстремно тежок меч со оглед на тоа дека им згуснува и ним многу, но реванш ќе им бараме за мизерните порази претходно...
Челзи - На мигови се многу консолидиран тим... ме плаши тоа по малку... посебно животињата Есиен.
Стоук- Дали и нас ќе не запрат? Па луѓево се монструми против јаките екипи... повеќе страв ми влеваат од Сити и Челзи на мигови :/

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Со вака комплетен и компетитивен Арсенал, сигурно дека можеме да останеме на 3тото место. За 2ро место, не би летал, би сакал, ама не би ми сменало многу.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Искрено не би летал толку високо, прашањето е ... Можеме и имаме ли сили да останеме на 3тата позиција?
И второто нешто што премногу ме јаде... можеме ли да останеме не поразени до крајот на сезоната?!
Ако губиме поени ..
Кју пи ер ... силни и моќни понекогаш... со Кошенли назад во тим, и без Ремзи...можеме 3.
Сити - Екстремно тежок меч со оглед на тоа дека им згуснува и ним многу, но реванш ќе им бараме за мизерните порази претходно...
Челзи - На мигови се многу консолидиран тим... ме плаши тоа по малку... посебно животињата Есиен.
Стоук- Дали и нас ќе не запрат? Па луѓево се монструми против јаките екипи... повеќе страв ми влеваат од Сити и Челзи на мигови :/

Да не летаме високо зошто да не душава ке ми се наполни исто како да сме освоиле титула. Да бидеме повисоко на табела од вештачкиот тим на сити се би дал посебно после изјавите на насри т.ц. човекот гладен за пари со добра игра би можеле да го исполниме и тоа.
За меѓусебниот дуел со сити мислам дека ке ги победи со 3-1 ипак одмаздата е слатка работа , од преостанатиот распоред ме плаши највеќе ме плаши гостувањето кај стоук ке дадат гол и автобусот пред гол ке го паркираат, а за меѓусебниот со челзи очајни се се согласувам со твоето мислење ѕверот во екипата им е есиен ама не заборавајте џек ке се врати токму за тој дуел. Се на се се надевам што е можно подобро да ја завршиме сезоната на трето место идеално ке биде за нас ипак викам зошто не и погоре ако ни се даде шанса. Ехххх само да игравме вака на почеток на сезона кај ке ни беше крајот. Заради повредите и супензиите ако ви текнува после натпреварот против поранешниот тим на бартон поинаку не ги нарекувам.
Се на се презадоволен од тимот наредна година е наша верувам во тоа со Господ Рвп и Венгер напред :D;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Aууу влеговме у победнички ритам:cool: Ајмо сеа атак на второ место, па да им ги видам предавничките фаци на насри и клиши. Со пари се купува кревет но не и сон;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Makaveli_Gunner

Не се прај ко Лузерпулци...Веќе 20 години наредната е нивна :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако губиме поени ..
Нема да игра Сисе против вас, што се секирате, вчера доби втор црвен, 4 меча пауза :) А Сити освен нас што не торпедираа дома, на гости се сосема друг тим. Виган е подобар на гости од нив.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Рутинирана и очекувана победа. Само се чудам како РвП не погоди. :confused:
Како и да е, со ваква атмосфера во тимот очекувам одлични резултати. КПР, Сити, Волвс, Виган, Челзи.
КПР и Волвс у гости.... Вториве се заебани дома, но и од двата натпревари очекувам 6 бода. Ако погледнеме претходните натпревари против градските ривали, со каква мотивираност играме, а и плус дома, тешко дека може да изгубиме. Само да бидеме вака комплетни и плус Вилшер ќе се врати, шансите да изгубиме против Челзи се минимални... но секако, ако бидеме комплетни...
Виган го тепаа Ливерпул ( :ROFLMAO: ) а сега ни гостуваат на нас, имат една победа и наредени нарешени. Ништо друго освен победа овде.
На Сити мора да им се одмаздиме, МОРА.
Се на се, минимум 15 бода зимаме. :pos:

И за вчера да се дополнам, сите одлично изиграа, Моцарт се повеќе и повеќе изненадува. Браво!
COYG!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ах кога ќе ми текне на муабетите и плукањето на некои активни фанови и понекој падобранец на фан-клубов откако се дадоа 20 милиона за Чембрлејн и катастрофалниот старт на сезоната.
Ми текнува и кога скоро сите изгубија надеж дека ќе завршиме во топ 4, а сега сакаат второ место. :pos:

Сфатете деца, Венгер е најдоброто нешто што му се случило на овој клуб.

И да, ќе си ги изедете сите лоши зборови за Ремзи за сезона-две, букмарк на постов ако сакате.

D

D_NazGUL

Гостин
Браво, навистина браво. Значи можело нели! Е во вакви моменти треба клубот да седне и да ја пронајде вината за мизеријата од стартот на сезоната. Не сакам да ја уништувам атмосферава но повторно ќе кажам дека големината на тимот во целина се гледа низ целата сезона, а не на крајот.
За оние што сакаат второ место и што „летаат“ - слободно да си летате, секој фан има право да го бара тоа од својот клуб, и не само тоа него и мноогу повеќе.
За „најдоброто нешто што му се случило на клубов“ подобро да размисли дали може да го води клубот низ цела сезона. Ако планира да го води два месеца, па три да мизеруе и т.н. нека пакуе куферите и правац преку каналот дома.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Епа ај еднаш низ текот на сезоната да беше во право па да кажам дека не тропаш глупости цело време.
Мислиш со реконструиран тим ние од старт да бидеме компетентни и константни? Не, сине, не иде така.
Мислиш сега сме успешни затоа што Венгер го води клубот, а порано не го водел, бркал муви на клупа?
Ни јадат прашина клубови кои се 5-6 пати поскапи од нашиот, финансиската ситуација ни е одлична, имаме стадион кој ќе не служи во следните 40 години, имаме одличен клупски план и фантастичен тренер.
А титулите? Верувај ми, сами ќе си дојдат.
И преку таквото од тие седум сезони без титула.
Знаеш што се седум сезони во фудбалот? Ништо! Навивачи на Челзи, Тотенхем, Сити цел живот проживеале без да осетат како е нивниот клуб да освои титула, ние тука плачеме за седум сезони.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Единствена грешка на Венгер сезонава е што не ги среди трансферите на време...
За тоа нема оправдување, чекавме до крај за да продадеме и купиме и тоа не уби у старт.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Единствена грешка на Венгер сезонава е што не ги среди трансферите на време...
За тоа нема оправдување, чекавме до крај за да продадеме и купиме и тоа не уби у старт.
Најважно е дека направивме одлични трансфери.
Да избрзавме најверојатно ќе направевме грешки ала Ливерпул.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ах кога ќе ми текне на муабетите и плукањето на некои активни фанови и понекој падобранец на фан-клубов откако се дадоа 20 милиона за Чембрлејн и катастрофалниот старт на сезоната.
Ми текнува и кога скоро сите изгубија надеж дека ќе завршиме во топ 4, а сега сакаат второ место. :pos:

Сфатете деца, Венгер е најдоброто нешто што му се случило на овој клуб.

И да, ќе си ги изедете сите лоши зборови за Ремзи за сезона-две, букмарк на постов ако сакате.
Не беа 20 милиони, помалку беа.. некои 10 - 13 :X3:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Најважно е дека направивме одлични трансфери.
Да избрзавме најверојатно ќе направевме грешки ала Ливерпул.
Е како не, ќе направевме грешки како Ливерпул. Па ние ги немаме Комоли за директор и Далглиш за менаџер па да направиме такви глупави грешки. Венгер ретко прави грешки за трансфери, и ако направевме порано трансфери летово тоа ќе беше само еден поголем плус за нас. Всушност, и не верувам дека постои играч што сме го купиле, а да не сме го скаутирале па минимум 10 пати.

Kajgana Shop

На врв Bottom