Makaveli_Gunner
The_Motherfucker*
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 274
Дали можеме да стигнеме до второ место ?
Искрено не би летал толку високо, прашањето е ... Можеме и имаме ли сили да останеме на 3тата позиција?
И второто нешто што премногу ме јаде... можеме ли да останеме не поразени до крајот на сезоната?!
Ако губиме поени ..
Кју пи ер ... силни и моќни понекогаш... со Кошенли назад во тим, и без Ремзи...можеме 3.
Сити - Екстремно тежок меч со оглед на тоа дека им згуснува и ним многу, но реванш ќе им бараме за мизерните порази претходно...
Челзи - На мигови се многу консолидиран тим... ме плаши тоа по малку... посебно животињата Есиен.
Стоук- Дали и нас ќе не запрат? Па луѓево се монструми против јаките екипи... повеќе страв ми влеваат од Сити и Челзи на мигови :/
Нема да игра Сисе против вас, што се секирате, вчера доби втор црвен, 4 меча пауза А Сити освен нас што не торпедираа дома, на гости се сосема друг тим. Виган е подобар на гости од нив.Искрено не би летал толку високо, прашањето е ... Можеме и имаме ли сили да останеме на 3тата позиција?
И второто нешто што премногу ме јаде... можеме ли да останеме не поразени до крајот на сезоната?!
Ако губиме поени ..
Кју пи ер ... силни и моќни понекогаш... со Кошенли назад во тим, и без Ремзи...можеме 3.
Сити - Екстремно тежок меч со оглед на тоа дека им згуснува и ним многу, но реванш ќе им бараме за мизерните порази претходно...
Челзи - На мигови се многу консолидиран тим... ме плаши тоа по малку... посебно животињата Есиен.
Стоук- Дали и нас ќе не запрат? Па луѓево се монструми против јаките екипи... повеќе страв ми влеваат од Сити и Челзи на мигови :/
Најважно е дека направивме одлични трансфери.Единствена грешка на Венгер сезонава е што не ги среди трансферите на време...
За тоа нема оправдување, чекавме до крај за да продадеме и купиме и тоа не уби у старт.
Не беа 20 милиони, помалку беа.. некои 10 - 13Ах кога ќе ми текне на муабетите и плукањето на некои активни фанови и понекој падобранец на фан-клубов откако се дадоа 20 милиона за Чембрлејн и катастрофалниот старт на сезоната.
Ми текнува и кога скоро сите изгубија надеж дека ќе завршиме во топ 4, а сега сакаат второ место.
Сфатете деца, Венгер е најдоброто нешто што му се случило на овој клуб.
И да, ќе си ги изедете сите лоши зборови за Ремзи за сезона-две, букмарк на постов ако сакате.
Е како не, ќе направевме грешки како Ливерпул. Па ние ги немаме Комоли за директор и Далглиш за менаџер па да направиме такви глупави грешки. Венгер ретко прави грешки за трансфери, и ако направевме порано трансфери летово тоа ќе беше само еден поголем плус за нас. Всушност, и не верувам дека постои играч што сме го купиле, а да не сме го скаутирале па минимум 10 пати.Најважно е дека направивме одлични трансфери.
Да избрзавме најверојатно ќе направевме грешки ала Ливерпул.