Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За разлика од тебе ова го сметам за одлична вест!
Човеков има сенс за погодок повеќе од многу играчи во премиер лигава..
Доколку би добивал шанса, тоа би го користел.
Нека го за резервите нека игра сега малку, да влезе во голеадна серија малку...па да дојде како бек-ап за РвП кога му е потребев втор шпиц на тимот да влегува!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Јас многу надежи имав за Парк дека ќе биде одличен кај нас, али да бидеме реални дечкото ништо ама баш ништо не покажа во првиот тим коа добиваше шанса до сеа.. за резервите дава голови, ама во ПЛ е многу по друг муабетот. Ќе видиме како ќе се покаже понатаму, знаеме Венгер дека е многу трпелив со играчите, така да според мене уште една цела сезона ќе му дае професорот на Парк можност да се покаже, да се надеваме дека ќе ја искористи шансата и ќе трпа голови...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не заебавајте која шанса ја доби Парк во прв тим за да се покаже? и од каде заклучивте дека не го бива? Затоа што венгер не сака да го стави наместо Перси незначи дека не го бива. Мораше Перси да игра максимум затоа и Парк не ни доби шанса.

јас лично мислам дека е доста добар (можеби не како Ван Перси) но има што да даде доколку има поголема минутажа.

Само немој да видам после коментари за него како цар, ѕвер итн како што многумина лани за Кошиелни го пцуевте а годинава најомилен играч стана.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Од мене до сите скептици, Вилшир, Мијачи и Парк ќе ни бидат „тајното“ оружје за наредната Шампионска сезона.

Смејте се сега, ама запамтете го постов.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Yeeey конечно форум!
Сега со тажните вести да се продолжи...
Муамба :( Многу го обожував играчов во тандем со плавушата кога играа но мораше да ги ослободиме...
Еве ви испратете му некоја честитка нешто ...доколку и вие имате емоции кон екс играчите наши
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-we-feel-very-deeply-attached-to-fabrice-

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Од мене до сите скептици, Вилшир, Мијачи и Парк ќе ни бидат „тајното“ оружје за наредната Шампионска сезона.

Не верувам дека Мијаичи толку брзо ќе стане дел од првиот тим. Следната сезона скоро сигурно ќе биде на позајмица повторно.
Има време за него, нека стекнува искуство, ионака имаме премногу играчи на крилните позиции моментално.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ајде бе кога ќе дојде веќе среда, ми фали гледање на Арсенал, ми фалат нервозите и стресовите кои тоа гледање ги носи.

Наредните две утакмици се многу важни, ако извадиме 6 бода од Евертон и Вила, а Челзи и Тотенхем секако губат бодови, добри сме. После имаме многу тешки натпревари каде голема е веројатноста дека ќе губиме бодови- Сити, Челзи, но и Стоук на гости, плус уште некои тешки гостувања.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едит :

Fabrice Muamba's heart is now beating without medication and his arms & legs have shown movement.

Една убава вест за сите топџии и Wanderers-си :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Конечно форум ! :)

Ајде Муамба,издржи!

Него,има Арсенал супортер Македонија страна ? Или слично нешто ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Конечно форум ! :)

Ајде Муамба,издржи!

Него,има Арсенал супортер Македонија страна ? Или слично нешто ?
Ќе има..:D

Засега само ова:

https://www.facebook.com/groups/24339458648/
--- надополнето: 20 март 2012 во 10:32 ---
Не заебавајте која шанса ја доби Парк во прв тим за да се покаже? и од каде заклучивте дека не го бива? Затоа што венгер не сака да го стави наместо Перси незначи дека не го бива. Мораше Перси да игра максимум затоа и Парк не ни доби шанса.

јас лично мислам дека е доста добар (можеби не како Ван Перси) но има што да даде доколку има поголема минутажа.

Само немој да видам после коментари за него како цар, ѕвер итн како што многумина лани за Кошиелни го пцуевте а годинава најомилен играч стана.
Не е проблемот што Парк не добива шанса покрај Ван Перси, проблемот е што Парк не добива шанса ни пред Шамак како резерва. Јас сеуште си стојам на ставот дека Парк е купен чисто од маркетингшки причини. Летово идеме на турнеа каде што најверојатно ќе се пројде и во Сеул, а Парк едно време бил играч на Сеул.
--- надополнето: 20 март 2012 во 10:32 ---

Покрај Подолски, а со Ван Перси, не гледам како ќе може Парк да добие шанса. :)
--- надополнето: 20 март 2012 во 10:40 ---
Не верувам дека Мијаичи толку брзо ќе стане дел од првиот тим. Следната сезона скоро сигурно ќе биде на позајмица повторно.
Има време за него, нека стекнува искуство, ионака имаме премногу играчи на крилните позиции моментално.
Премногу играчи на крила? Волкот, Жервињо, Окс и ? Тројца играчи за на две позиции не се во никој случај ниту премногу, а ниту ни доволно. Тоа што може и Бенајун и Росицки да играат по потреба крило не значи дека се крилни играчи туку тоа е крпење, а со такво крпење тешко до некој успех. Мјаичи ќе стекне одлично искуство сезонава во Болтон и по крајов на сезонава нема ни малку да заостанува од Окс. Он и сега не е позади Окс во развојот, ама и повредата во првиот дел од сезонава баш и не му помогна. Јас за наредна сезона сметам на Волкот, Жервињо, Окс, Мјаичи и Подолски за на крилните позиции. Само да имаме среќа во врска со повредите и ќе има одлични ротации.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353

Не би рекол Вилшир дека ќе биде 'тајно' оружје, заедно со Ван Перси ќе биди најголема мета на противникот. После она утакмица со Барса во која се држеше рамо до рамо со Иниеста и Чави веќе не е само талентиран млад играч туку и голем играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom