gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Од првиот миг кога видов дека Арша и Шамак го делат шпицот потпомогнати од кобниот дриблер и пета пасер Ремзи ми се стемни... цело прво полувреме гледавме како еден одличен фудбалер има страв по секој дриблинг да упати удар па подава...( зборувам секако за Окс.) а двајца максимално вон форма играчи како прават комедија во атакот... Шамак незнам што да кажам... имаше неколку добри паса ама... не го сака и не го сака. Арша пробуваше се трудеше како ретко кога ... ама едноставно еден шут не успеа во рамки да заврши! Плус максимално ме напизди кога отворени Ремзи Сонг и АНРИ ги имаше а тој шутна од мртов агол во гол аут!
Сонг и Коквелин ван серија! Одлично!
АНРИ !!! АНРИ!!! АНРИ!!!
Те сакам кралу! Те обожавам!!!![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Пекав на другарчето што гледаше со мене... цело време од 20 минута...ајде Анри ајде он да влезе ќе даде гол ајде Анри... и конечно го пушти.. прв допир - офсајд, втор- Му ја пукнаа ногата, Трет... Се врати оној Пласиран Удар на Арсеналовите терени после пет години!!!
Сонг и Коквелин ван серија! Одлично!
АНРИ !!! АНРИ!!! АНРИ!!!
Те сакам кралу! Те обожавам!!!
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Пекав на другарчето што гледаше со мене... цело време од 20 минута...ајде Анри ајде он да влезе ќе даде гол ајде Анри... и конечно го пушти.. прв допир - офсајд, втор- Му ја пукнаа ногата, Трет... Се врати оној Пласиран Удар на Арсеналовите терени после пет години!!!