Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
1
Дечки ќе ве молам ако може некој да најде некоја добра позадина од Анри за на компјутер... 1920x1080 ми е мониторот... до сега барав ништо не најдов.. ако некој знае да најде, ве молам пишете... :cuc:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
какви само очекувања имате од Анри,полека да не биде новиот Шумахер:cautious:,мене лично не ми прави некој посебен кејф(среќен сум ама пак не е тоа) тоа што го враќаме назад,поарно да го купиме Подолски или некј таков кој може да игра и ЦФ и крило

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Ууууууу царот се враќа па колку го сакам Ангри нешто неможно !!
^ ете му на тој шо бараше позадина

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Се врати најдобриот, убаво, но тоа нема да е доволно, а некако Венгер по изјавите не е многу зегреан за други трансфери, макар што кога Венгер едно кажува обратно излегува. Сеуште ме фаќа смеа кога го прашаа за Артета и така ладно кажа дека не е заинтересиран за него, а го донесе по 10 дена.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ептен ми е мило за Анри...легенда жива е.
Едвај чекам да го видам пак во вашиов дрес.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Добра слика на фејсбук со добар дискрипшн, од Македонскиот фан клуб на Арсенал.

Соништата се остваруваат, затоа никогаш не престанувајте да сонувате!!!
Со оваа порака ви ја честитам Новата Година
Админ Д.Т.
фала ти што си го постирал мојот пост
и мило ми е што ти се допаднал :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Анри веќе тренирал за дуелот со QPR

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ганери, другарчиња, пошто утре цел ден нема да бидам во нормална состојба, да ви ја Честитам нова година, која ќе дојди за едно 22 часа. Да бидите здрави, живи, среќни, весели, насмеани, позитивни, заљубени. Бидете така, и се читаме после 02 јануари.

Член од
5 март 2011
Мислења
847
Поени од реакции
825
Ганериии бидете срекни и весели навивајте со васите полни срца за топзиите бидете со нив и во лосо и во добро нема да бидам тука час дави честитам но за тоа не е вазно кој ке дојде вазно е ние да сме со нив и во наредните години и да освоиме тутули не со пари туко со таленти и добра игара ние сме таленти не богати ние сме ганери нека го запомнат тоа ние сме АРСЕНАЛ така и ке остане поздрав до сите сто не подражуваат срекни празници..................

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
"If someone had told me that I would now be playing for Arsenal, that I would have beaten Lionel Messi's Barcelona team and had been called up for France, I would not have believed it. It has been two crazy years."
Laurent Koscielny on his rapid rise

“My mates tease me, calling me the White Cafu!”
Laurent Koscielny on playing at right back
:pos: :pos::pos::pos:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
* QPR have take two points from their last six Premier League games.

Очекувам да се распукаат денес, РвП да шибне едно 3-4 голчиња да го помине рекордот на Ширер и да ја заокружи оваа година....Има ли шанси да ја видиме легендата на клупа или рано е за тоа? Кај и да идете вечер, убав помин момци и се најубаво во новата година...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Среќни празници и од мене.....да ја завршиме годинава со една убедлива победа од 3:0 4:0

Kajgana Shop

На врв Bottom