Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Breaking News: Mexican media reporting Arsenal have signed 22 year-old Chivas attacking midfielder Marco Fabian. His family have apparently confirmed it

He has impressively scored 17 in 31 matches, record for midfielder this year

Точно е ова??

^Не е точно :))
--- надополнето: Dec 2, 2011 6:22 PM ---
Afrc7-eCIAIAsYz.jpg

Си гази :)):cool:

нели се погодија Германија и Холандија во иста група,а помеѓу нив има големо ривалство и воа ко демек ќе се дружиме ЈО! ;)

Имаше понуда за Мата, ама шпанецот ги избра парите на Челзи.

Грешка си, официјално немавме понуда до Валенсија т.е. не понудивме колку што Валенсија бараше. Мата имал клаузула во договорот која дозволуваше да биде купен за околу 18 милиони (не ме фаќајте точно за цифрата незнам може и 20 беше) до одреден датум ама ние не го напраивме тоа и после цената му рипна

Јас тоа каснам еден ден со честитката за роденденот, ама имам цврсто оправдание...
Видеово кое следи, е направено лично од мене ...:cool: и е прво видео од Арсенал што сум го работел... Така да ценам конструктивни коментари но немој да бидете многу остри...

Благодарам

Јас тоа каснам еден ден со честитката за роденденот, ама имам цврсто оправдание...
Видеово кое следи, е направено лично од мене ...:cool: и е прво видео од Арсенал што сум го работел... Така да ценам конструктивни коментари но немој да бидете многу остри...

Благодарам
Најс, ај лајк ит, само квалитетов на видеово да беше подобар ќе беше топ....

Денес се друго освен победа ќе биде разочарување.......Гоу гоу ганерс

Денеска очекувам сигурна победа,две по ред ги кикснавме,не верувам дека и ова ке ја заебеме.Клучните играчи се одморени и нема да им треба одмор за со Олипијакос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom