Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде дечки утре мора да се тепа да се вратиме малку на победнички патеки, дека кога ја гледам табелава ми се темни....
Очекувам најмалку 3 гола во мрежата на Болтон....
Ова само за мој атар три дадоа, да ја трефнам.....Вака да ми идеше у кладилница, ќе идевме сите на емирати ;)......
Искрено сосема поразлично второ полувреме, благодарение на раниот гол на мајсторот Ван Перси. Ај да не биде само ги плукаме судииве, денес судијава покажа одлично чувство кога не ја прекина играта при прекршокот врз Жервињо, што во истата акција и го дадовме првиот гол. Одлуката за црвен беше исто коректна, паметно си падна Волкот, мал контакт али доволен за црвен.....
После тоа се редеа само шанси и со малку повеќе среќа требаше да биде едно 10-0 :cool:.
И мораше на самиот крај да ни се скрши филм малце со повредава на Волкот. Да се надеваме дека е некое лесно повредиченце.......(ептен се пресиса денес, очекував да влезе Чембр.......)
Браво за момциве, па нека тргне работава и само да редиме победи.....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
МИ ВЛЕВААТ НАДЕЃ, 7-1 ДА БЕШЕ НЕ ЌЕ БЕВ СРЕЌЕН, ВАКА Е ОДЛИЧНО!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ме плаши тоа што се случи со Тео.
Иначе одличен меч,подобро кажано ОДЛИЧНО второ полувреме браво момци!
Жервињо го изигра најлошиот свој меч во нашиот дрес засега мислам јас...

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Лелелеле глеам резултатов и најсреќен сум! дајте хајлајтс одма ако најдете да видам како сме играле :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Презадоволен од прикажанта игра и од резултатот РВП нема што топ напаѓач имаме ама денес мислам дека не беше најдобриот тоа го заслужува СОНГ :D
--- надополнето: Sep 24, 2011 6:37 PM ---
Презадоволен од прикажанта игра и од резултатот РВП нема што топ напаѓач имаме ама денес мислам дека не беше најдобриот тоа го заслужува СОНГ :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добри вести...
Understand Walcott's knee injury is minor - he could be in contention for Wednesday's Champions League game vs Olympiacos .
--- надополнето: Sep 24, 2011 7:21 PM ---
Инаку ова е официјалниот твитер на малиот русин :))
https://twitter.com/#!/AndrArshavin23

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Конечно радост!! В недела знаете кој е следен, Тотенхем на гости 17.00 часот ,мора победа но прво да ги минеме Грцине!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Малку ОФФ топик но ај ако можете, сите играчи сегашни/некогашни/ ИДНИ :P на Арсенал... што ги имате на твитер да ги пратите тука... можете? Фала :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom