Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
не ми се верува со повредиве.. неаме среќа и неаме..
Ај за нападов, таму колку толку ке има некој да покрие, али што праиме со одбранава наша, чим Кошчиелни не игра ке треба Џуру да игра со Пер, осеќам пак ке има киксови :S дај боже да грешам..
Дома играме, мораме да победиме!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
не ми се верува со повредиве.. неаме среќа и неаме..
Ај за нападов, таму колку толку ке има некој да покрие, али што праиме со одбранава наша, чим Кошчиелни не игра ке треба Џуру да игра со Пер, осеќам пак ке има киксови :S дај боже да грешам..
Дома играме, мораме да победиме!
Нојлошо е што гледам ајле викаат и Џуру да не бил повреден а на негово место во одбраната да игра Сонг, но подобро со Сонг и Пер отколку Џуру и Сонг ке имаме така многу бавна одбрана со Фримпонг пак некако ке покриеме во средината и за Кокошките да ни се врата другите, а можно е и Венгер да ги чува за со нив :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Аии,реално значи,да не беа тие повредите од 2005 наваму гарант ќе имавме трофеј во витрината на Емирата ;)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајмо вечер да ги напуниме гејциве, за уште повеќе да се качи самодовербата, дека за викендов не чека лудо дерби.....
И покрај сите повреди не би требало да имаме проблеми со јужниве......

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Arsenal team: Szczesny, Sagna, Song, Mertesacker, Santos, Frimpong, Arteta, Rosicky, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh. Subs: Fabianski, Park, Van Persie, Ramsey, Jenkinson, Gibbs, Coquelin

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Дајте стрим некој добар, катастрофа е ја на овој што глеам, кочи корне

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ајде нека ни е честито победава, да ни се множат! :)
Сите беа добри, Сантош и Сонг не очекував толку добро да одиграат, Чемберлејн ќе го биде, детево само здравје да го служи и кај и да е ќе игра прва постава сигурно!
Аршавин мн некако ми игра без емоции, ништо ново..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Ах да ми го дадат Ремзи ако не го убијам,ја ќе се убијам :) :mad:
Иначе браво бе топџии,како така и вие сте знаеле да зачувате водство аууу браво браво.
Нехт,Велодром :)

Kajgana Shop

На врв Bottom