Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Овие засилувања не се баш оние кои се топ класа и такви кои навистина ни требаат - но за краткиот временски период кој остануваше мораше да бидат барем такви.
Позитивно во врска со нив е тоа што сите се искусни (над 26г).
Но сите знаеме Арсенал повеќе не е повеќе голем клуб и нема амбиција за титули и тоа е реалноста.
Но сите го сакаме клубот без разлика што се случува.
Ти ако се нарекуваш „навивач“ јас сум Кока Кола за тебе

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Трансферите завршија,дај сменте тема,на кој му чинат арно на кој не пак арно секој си има право на свое мислење ,но тие се играчите за ваа сезона нема менување.
дајте идеи за формации?кои ке бидат први 11

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Идеи ? Хмм шо знам, јас би играл вака

Шчезни

Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Артета Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо

Клупа: Фабијански, Гибс, Косиелни, Џуру, Јенкинсон, Ремзи, Фримпонг, Дијаби, Росицки, Бенајун, Аршавин, Чемберлејн, Мијачи, Парк, Чамак

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Идеи ? Хмм шо знам, јас би играл вака

Шчезни

Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Артета Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо

Клупа: Фабијански, Гибс, Косиелни, Џуру, Јенкинсон, Ремзи, Фримпонг, Дијаби, Росицки, Бенајун, Аршавин, Чемберлејн, Мијачи, Парк, Чамак
не ми чинат трансферите мене :pos:

реално гледано таа би требало да биде иако би сакал 4-4-2 да играме барем во некои натпревари,само ремзи на местото на Џек(повреден е)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да де, али по твитојте можно е да се врати уште за Свонси, а и реално прв избор ќе биди, така да... Тимот, горе-долу тој е :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Викате може Венгер да игра 4-4-2 формација и Вилшер крило ? :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Sekoj si ima pravo da izrazi mislenje. Samo izgleda neznaes kako stojat rabotite Wenger=Upravata, pa spored tebe ne bile dobri transferite. Ja ke kazam, noze da mu bacuvame na toj so kazal, nek kupue Wenger nekoj igrac i fala na United za rezultatot i motivacijata. Ako pak po nekoja slucajnost gi tepavme United so toj sostav, igrac ne gledas ti u Arsenal 10 godini. Tebe ti smeta celo vreme nesto, igracite, pa transferite, ova ona.
Spored tebe, koj igraci bi gi kupil ti da si na mesto na Wenger za 48 saati i so ograniceni pari.
PS: sekako transferite L`Lami i Gourkoff ne se napravija zaradi kesot, so Wenger go nudese,a 100% nekoj rekol, abe mnogu pari se
А кој го тераше Венгер да чека до последни 48 часа за да купи неколку играча кога имаше цело лето време да бира и да донесе екстра играчи.Кој го тераше Венгер да си игра к..от и да чека 2 месеци за у последен миг да му отидат Насри и Фабрегас и на крајот да се моли да остане нешто квалитетно у 5 за 12 за да може да купи нешто за да не отиде сезоната у пропаст.Мене лично засилувањата ми прават мерак ,значи немам ништо против засилувањата само дај немојте да го браните венгер и да го прајте светец , демек он е безгрешен и само да го вадите со ебената управа која дава толку мизерна плата што никој не сака ни да дојде во арсенал ни да игра за нас.Меѓутоа кулку и да е лоша управата и колку и да е таа крива за се едно е јасно , дека и на венгер му одговара вака инаку сосема јасно е дека ни би седел против својата воља.
Арсенал немаше да биде она што е денес без Венгер тоа е факт меѓутоа верувајте дека иако е можеби најдобриот стратег за лжмлади таленти во иста мера е толку лош во пазарењето и особено во тактика на одредени натпревари.
Сеуште не ми е јасно како може да даваш 13 и кусур милиони за Чемберлејн кога за 15 го имаш на тацна Ешли Јанг , или пак даваш понуда од 6 милиони за дефанзивец на англија за кого екипата неколку пати одбила 12 мил ,или пак уште по луда е замислата да отидеш на Олд Трафорд со 8 повредени играчи и со играчи од типот на Кокелин или Џенкинсон кој до вчера играле во подпросечни екипи и да не се браниш односно да играч офанзивно и да примиш 8 комада а со тимови како Стоук и Блекбурн да играш со 2 деструктивци и 3 средни играчи.
Лично многу го почтувам венгер и имам високо мислење за него меѓутоа како што кажав во некој делови од својата работа прави огромни грешки.Како и да е пак ќе кажам трансферите се сосем солидни меѓутоа немој да го браните венгер до таа мера односно немој да кажете дека неможеше да донесе и подобри играчи.
Читам некој членови биле задоволни со Карлин куп...WTF 17 години навивам за Арсенал и никогаш не сум помисил дека ќе сум задоволен со Карлин куп туку отсекогаш сум целел на ПЛ и ЛШ .До кај дојде клубов да посакувам титула у Карлинг.... :(((((((

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ке успее Парк,растур ке прави во ПЛ.Зошто?затоа што е нинџа + IQ 150 има=смртоносна комбинација :D

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ке успее Парк,растур ке прави во ПЛ.Зошто?затоа што е нинџа + IQ 150 има=смртоносна комбинација :D
И одраз 91 цм. Абе жутиве све забегани се сега почнаа фудбал да граат али за брзо време ќе растураат болен народ се

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
би рекол браво - во нит еден миг не остави некој да се заебава со него - конечно преофесорот напизден - лил сакаа грабеж би додал некој : сакаш јак играч плакај , не е така човеков покажа дека никој несемее да се зафркава со него - паралелни преговори и одлична зделка - со артета и бенајун внесовме искуство на средината - првиов мерак прави оддамна другиов е одморен цела сезона нема играно , однос на сантош ваљда треба да е подобар од клиши ( толку доволно би ми било - + гледам има и желба за голови ) кејхил и паралелни преговори за пер - значи никаква случајност + и екстра нинџа .

зачинето со двајца супер таленти - чемберлејн и кембел .

форза Арсенал !!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А кој го тераше Венгер да чека до последни 48 часа за да купи неколку играча кога имаше цело лето време да бира и да донесе екстра играчи.Кој го тераше Венгер да си игра к..от и да чека 2 месеци за у последен миг да му отидат Насри и Фабрегас и на крајот да се моли да остане нешто квалитетно у 5 за 12 за да може да купи нешто за да не отиде сезоната у пропаст.Мене лично засилувањата ми прават мерак ,значи немам ништо против засилувањата само дај немојте да го браните венгер и да го прајте светец , демек он е безгрешен и само да го вадите со ебената управа која дава толку мизерна плата што никој не сака ни да дојде во арсенал ни да игра за нас.Меѓутоа кулку и да е лоша управата и колку и да е таа крива за се едно е јасно , дека и на венгер му одговара вака инаку сосема јасно е дека ни би седел против својата воља.
Арсенал немаше да биде она што е денес без Венгер тоа е факт меѓутоа верувајте дека иако е можеби најдобриот стратег за лжмлади таленти во иста мера е толку лош во пазарењето и особено во тактика на одредени натпревари.
Сеуште не ми е јасно како може да даваш 13 и кусур милиони за Чемберлејн кога за 15 го имаш на тацна Ешли Јанг , или пак даваш понуда од 6 милиони за дефанзивец на англија за кого екипата неколку пати одбила 12 мил ,или пак уште по луда е замислата да отидеш на Олд Трафорд со 8 повредени играчи и со играчи од типот на Кокелин или Џенкинсон кој до вчера играле во подпросечни екипи и да не се браниш односно да играч офанзивно и да примиш 8 комада а со тимови како Стоук и Блекбурн да играш со 2 деструктивци и 3 средни играчи.
Лично многу го почтувам венгер и имам високо мислење за него меѓутоа како што кажав во некој делови од својата работа прави огромни грешки.Како и да е пак ќе кажам трансферите се сосем солидни меѓутоа немој да го браните венгер до таа мера односно немој да кажете дека неможеше да донесе и подобри играчи.
Читам некој членови биле задоволни со Карлин куп...WTF 17 години навивам за Арсенал и никогаш не сум помисил дека ќе сум задоволен со Карлин куп туку отсекогаш сум целел на ПЛ и ЛШ .До кај дојде клубов да посакувам титула у Карлинг.... :(((((((
Можеби тој, лично во случајов Јанг не сакал да дојде во Арсенал !? Немој да веруваш во секоја „изјава“ напишана во некој треторазреден весник !

Второ, Венгер јавно кажа дека не било таа сумата, во случајов за Кејхил. Видеото беше фри на арсенал.ком и не ми тупи за тоа, кога никогаш и не било така.

И трето, Арсенал никогаш не се брани, па маклар и по цена да прими 8 гола, и да го доживеј најголемиот срам, мој и на клубот.

И последно, зарем ти озбилно помисли дека кај нас може да дојде Кака или пак Роналдињо ? Или Снајдер ? Јас, искрено во ПЛ не гледам поквалитетен плејмејкер од Артета, не сега кога дојде кај нас, туку и во времето кога играше во Евертон. Ако има некој таков, а јас не го знам кажете ! Кој, Лампард ? Или Јаја Туре ? Или не, Клеверли ? Или Модрич ? И да ги купеше на 17 јуни, би бил пресреќен со овие засилувања, искрено.. Огромен кеф ми напраја Пер и Артета. За Сантос не сум го гледал, а Парк ќе биде чудо. На Бенајун треба да ми изградиме споменик, бидејќи благодарение на него игравме ЛШ, таа сезона, кога во последното коло бевме 5ти...

Се на се, задоволен... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom