Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Што не ви чинат засилувањата?Зошто да не се топ-класа??
Кој е за вас топ трансфер,топ=класа фудбалер ? Само Меси и Роналдо претпоставувам.
Зошто Мертесакер да не е топ-класа фудбалер?Или пак Артета.Овие се сосема добри засилувања така да не гледам ништо..Ајде малку споредба..Керол топ-класа??Или пак Хернандез??Илиии Адам..??Кога дојде Ди Мариа топ беше ? Не се пезете и ве молам ако не ви се допаѓа се што го прави овој тим , овој менаџер Ви се молам пред се за ваше добро идете и навивајте за Фарса,Реал и Шити ;)
Кој беше таму шо ја тресна бе,не сме повеќе голем клуб и немаме амбиција за титула?Каква реалност бре браат?Реалноста е што без навреда си немаш поим од фудбал и Арсенал ;)
Поздрав дечки и чекам слики од Артета на официјална .. нема уште :(
--- надополнето: Sep 1, 2011 6:12 PM ---
Бенајун 30ка , Артета 8ца како и што очекував :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Овие засилувања не се баш оние кои се топ класа и такви кои навистина ни требаат - но за краткиот временски период кој остануваше мораше да бидат барем такви.
Позитивно во врска со нив е тоа што сите се искусни (над 26г).
Но сите знаеме Арсенал повеќе не е повеќе голем клуб и нема амбиција за титули и тоа е реалноста.
Но сите го сакаме клубот без разлика што се случува.
Добар?

Ако за тебе не е голем клуб те жалам што имаш такво мислење. Голем клуб не е само ако троши големи пари. Сити се расфрла со пари но пак за мене не е голем клуб. Голем клуб не се станува преку ноќ....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ке си направам фризура како Артета,доста долга ми е косата :)

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Епа Тотенхем рекоја не го даваат Модрич и не го дадоја па ни за 40м. Модрич дури побара да не игра.
А Арсенал го пуштија Цеск за 30м. Ќе му речеа „дечко ти имаш уште 4г од договорот и ќе го почитуваш, а и плус барса не те цени толку колку што вредиш“. Цеск никогаш немаше да рече да не игра за арсенал.
Да, ги пополнивме дупките но не во квалитет туку само во квантитет. Пред да бидат продадени цеск и самир се бараше да се земат играчи а од ко се продадоја потребата беше задоволена бројчано.
--- надополнето: Sep 1, 2011 7:08 PM ---
Дечки знам ќе бевте дури среќни да дојдеше Шумуликовски. Само колку да има некој купено.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Епа Тотенхем рекоја не го даваат Модрич и не го дадоја па ни за 40м. Модрич дури побара да не игра.
А Арсенал го пуштија Цеск за 30м. Ќе му речеа „дечко ти имаш уште 4г од договорот и ќе го почитуваш, а и плус барса не те цени толку колку што вредиш“. Цеск никогаш немаше да рече да не игра за арсенал.
Да, ги пополнивме дупките но не во квалитет туку само во квантитет. Пред да бидат продадени цеск и самир се бараше да се земат играчи а од ко се продадоја потребата беше задоволена бројчано.
Дечки знам ќе бевте дури среќни да дојдеше Шумуликовски. Само колку да има некој купено.
Дај одеби бе еј !

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Венгер 2 год по ред одбиваше такви понуди по ред за Цеск, сега веќе не можеше да го убеди, он сакаше да си се врати дома и тоа е тоа.
Ако играчите што ги донел не ги бива тогаш кој требаше да дојде според тебе (и немој само Хазард да ми го спомнеш или некој сличен)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Cesk sam sakase da zamine, ti mislis deka ako go drzis so sila bi gi pruzal istite partii? Ja pametis petata vo ls so barsa koga igravme?

Povece bi bil destruktiven vo timot otkolku sto bi pomognal.

Ce vidime kako ce igra sega Modric...

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Секој си има различно мислење и го почитувам, но сум голем скептик после ова лето.
Се надевам дека грешам, се надевам жервињо ќе даде мн голови и асистенции, се надевам артета ќе остане фит и ќе дава асистенции и голови, се надевам мертесакер ќе се навикне и дека нема да си дава автоголови, се надевам сантос ќе биде добар во одбрана и ќе го разигра чамак со нафрлени топки, се надевам рио и чемберлен ќе се покажат како најдобри таленти... Се надевам Арсенал ќе освои титула (барем и карлинг).
Од сите играчи Фримпонг мислам ќе има најдобра сезона.
Дечки не се лутете на мислења, лутете се на резултати.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
На 31 Август подобри играчи и не можеа да се земат!! Супер се засилувањата, посебно ми се свиѓа Пер, ќе ги искрши неранимајковците, Сантос, ќе меле по левата страна, Парк сигурно нема да биде како Бенчо или Шамак болје сигурно, Артета assist & scores, Јоси добар џокер!! Уште не ми се верува дека купивме 5 играчи за два дена, вечно ќе го памтам овој 31 Август!! Сега само воигрување и искачување кон самиот врв!! Ајде БОССИ,,,, ТОПЧИИ МОИ!!!!!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
На 31 Август подобри играчи и не можеа да се земат!! Супер се засилувањата, посебно ми се свиѓа Пер, ќе ги искрши неранимајковците, Сантос, ќе меле по левата страна, Парк сигурно нема да биде како Бенчо или Шамак болје сигурно, Артета assist & scores, Јоси добар џокер!! Уште не ми се верува дека купивме 5 играчи за два дена, вечно ќе го памтам овој 31 Август!! Сега само воигрување и искачување кон самиот врв!! Ајде БОССИ,,,, ТОПЧИИ МОИ!!!!!!!
Можеби и премногу оптимизам, но ова е коментар на место!
Не жалби и поплаки...!
Не , не барам титули... барам прекрасна игра и едноставно да научиме да се уиграме нападот со одбраната и кога постигнуваме да не примаме и обратно... кога не примаме, да постигнуваме! Со самото тоа може да се стигне барем до една титула од калибарот на ФА или Карлинг!

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Можеби и премногу оптимизам, но ова е коментар на место!
Не жалби и поплаки...!
Не , не барам титули... барам прекрасна игра и едноставно да научиме да се уиграме нападот со одбраната и кога постигнуваме да не примаме и обратно... кога не примаме, да постигнуваме! Со самото тоа може да се стигне барем до една титула од калибарот на ФА или Карлинг!
Уште сум во еуфорија, брат, ништо друго!!! Знам дека со тоа што сме купиле 5 играчи на крајот од преодниот рок не значи одма титула!! Знаеш ова нам како што памтам ни се нема случено!! Не чека возбудлива сезона!!!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Секој си има различно мислење и го почитувам, но сум голем скептик после ова лето.
Се надевам дека грешам, се надевам жервињо ќе даде мн голови и асистенции, се надевам артета ќе остане фит и ќе дава асистенции и голови, се надевам мертесакер ќе се навикне и дека нема да си дава автоголови, се надевам сантос ќе биде добар во одбрана и ќе го разигра чамак со нафрлени топки, се надевам рио и чемберлен ќе се покажат како најдобри таленти... Се надевам Арсенал ќе освои титула (барем и карлинг).
Од сите играчи Фримпонг мислам ќе има најдобра сезона.
Дечки не се лутете на мислења, лутете се на резултати.
Sekoj si ima pravo da izrazi mislenje. Samo izgleda neznaes kako stojat rabotite Wenger=Upravata, pa spored tebe ne bile dobri transferite. Ja ke kazam, noze da mu bacuvame na toj so kazal, nek kupue Wenger nekoj igrac i fala na United za rezultatot i motivacijata. Ako pak po nekoja slucajnost gi tepavme United so toj sostav, igrac ne gledas ti u Arsenal 10 godini. Tebe ti smeta celo vreme nesto, igracite, pa transferite, ova ona.
Spored tebe, koj igraci bi gi kupil ti da si na mesto na Wenger za 48 saati i so ograniceni pari.
PS: sekako transferite L`Lami i Gourkoff ne se napravija zaradi kesot, so Wenger go nudese,a 100% nekoj rekol, abe mnogu pari se

Kajgana Shop

На врв Bottom