Фан Клуб: Арсенал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има време до понеделник ќе видиме што ќе биде само да нема некоја повреда нова...
И едно што би сакал е Џуру да стартува против Јунајтед...
За нив нема да играат најверојатно Фердинанд и Сколс меѓутоа да почекаме да дојде викендот прво. Ако игра Еванс место Рио тогаш тоа би ни идело во полза, дечкото беше катастрофален на последните неколку натпревари

Играат милион посто, за Сколс Фергусон глуми глупи Август, увек е вака повредени повредени па оп стартери.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Само не ми се допадна кај Р.В.П. шо не шутна туку му ја подаде на Чамак,да шутнаше голче ќе беше..
Бтв:Го виде некој кога се загреваше Ебуе?? :) Ме насмеа до солзи :)
Хахаха, да да , Ебуе е убедливо најоткаченото типче во клубот......За тие што го пропуштија загревањето на ебуе..:pos2::pos2:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Осеќам дека Реал ке се падне :)
Но има време до тогаш сеа во понеделник сакам победа и идеме на +4 :D
go gunnners

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
А шо и е на ракичката на Насри?? :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дени мотм?
нема шанси или сме глеале различен натпревар паметам барем 5-6 додавања кога требаше само да направи прост краток пас а он правеше грешка.

По мене Насри а по него Ебуе или Тео(иако не беше долго сепак он го смени натпреварот)

Иначе да резимирам пак, од играта тотално незадоволен...па добро бе зашто кога игра РВП со Насри во тим, Венгер го става РВП како креатор?
ќе беше милион пати подобро РВП да играше бочно а Насри како креатор во средина.
Мислам дека ја виде формацијата...Зарем Ван Перси да играше десно во средина? Добра беше замислата на Венгер, само треба уигравање. Не е ништо страшно, прва утакмица е на вакви позиции Ван Перси и Шамак.

--- надополнето ---

Ама ако сумираме па сепак РвП и Насри беа токму тие двајца што изиграа најдобро на мечот!
А Ашра е човекот кој што треба да биде заменет. Со Јунајтед би го ставил на клупа, за да влезе со желба и волја од следните мечеви.
Зошто би сакал да го седнеш на клупа човекот кој им даде гол и им направи најмногу проблеми минатата година и човекот кој е еден од нашите најдобри асистенти моментално ?

--- надополнето ---

Задоволен од резултатот,уште едно голче доста е

--- надополнето ---

Да,му објаснуваше нешто додека РвП шутираше
Сигурно му кажувал дека слабо покривал назад.. :)

--- надополнето ---

Не ми се свиѓаше баш одлуката на Скилачи при примениот гол. Мислам дека играч со искуство како него би требало да знае како да одигра во таа ситуација..

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
[/COLOR]Не ми се свиѓаше баш одлуката на Скилачи при примениот гол. Мислам дека играч со искуство како него би требало да знае како да одигра во таа ситуација..
Учиш цел живот...да се надеваме дека и овој научил нешто од вчера

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зошто би сакал да го седнеш на клупа човекот кој им даде гол и им направи најмногу проблеми минатата година и човекот кој е еден од нашите најдобри асистенти моментално ?
.
Лесно. Секогаш кога Арша игра во мизерна форма, тоа почнува вака со еден меч... каде што ќе биде цел збунет, ефективен во друга сфера на животот, а на терен едноставно нема да се примети.
и продолжува да игра така и следните 1/2 минимум натпревара.
А со Насри во ваква форма и Волчко/Росицки во прилично квалитетни форми, мислам дека можеме да си овозможиме посигурно прво полувреме , па ако треба момакот што за сега вистина има најмногу асистенции за нас мислам дека 8 се за сега... да влезе да засили нешто ако има потреба.
Но сепак тоа е мое видување, Венгер не верувам така да мисли ... нажалост :)

Kajgana Shop

На врв Bottom