- Член од
- 31 јануари 2024
- Мислења
- 270
- Поени од реакции
- 931
Ептен силен вчера ми се виде Арсенал, мислам најдобар натпревар одиграа оваа сезона во ПЛ.
Затоа што е на 9 жолти. Со наредниот му следи 2 меча суспензија, а Њукасл и онака мака мачи со повреди на играчи од средина, па по секоја цена избегнуваше да добие картон.Едно нешто вчера што ми падна у око. Сите, ама баш сите играчи го таргетираа Бруно Гимараеш, човекот помина пола утакмица на земја. Сака убав лакт му здрви у грб.
После Порто има луфта пак за ДубаиВо првите 20 кола: дадени 37 - 20 примени
Во овие 7 кола: дадени 31 - 3 примени
1. Partey nema igrano fudbal so meseci, prvichno beshe trapav ama se uhoda i pochna da dava od negovite pasevi.Падна форумов не успеав да пишам неколку работи.
- Парти е тотално паднат во формата поради низата на повреди, ништо нема од играчот што беше порано. Се надевам дека ќе успее да се врати пак, денес не можеше со топка да се состави, трапав беше секој допир негов.
- Кога се вака играчиве во форма, делува дека може да ги победиме и Сити и Ливерпул и секој можен клуб, но прашањето што се појавува тука е што ако паднат во форма како што беше декември месец чинам (со Фулам,Вест Хем...), што ако почнат пак повредите. Клупата е реално очајна. Не зборам за играчи за ротација како Тросард и Жоржињо, што имаат улога во тимот и во зависност од формацијата која треба да се изнесе пред противникот се ротираат. Туку зборам за баш втора постава играчи, сите некако ми делуваат млитави како да немаат желба да се борат за прв тим, како да се задоволни со улогата да греат клупа и да примаат плата. Па мртов Шефилд ти игра, размонтирајте го, покажете дека заслужувате и вие да сте прв тим.
- Измениве не ги очекував, Седрик не очекував да влезе пред Нелсон, ЕСР, изгледа Артета дефинитивно има расчистено со овие двајца за наредна сезона.
Желба за трансфер гледаИзгледа Артета гледа нешто на тренинг што ние не гледаме а?