Фан Клуб: Арсенал

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.892
Поени од реакции
6.166
Изненадува Нкетиа на листава.

Убава победа денес. Тешка. Макотрпна. Не брилјиравме. Но, разликата помеѓу ланскиот натпревар и овој, годинава е евидентна. Сакавме 3 бода, и ги освоивме.

Сега рутинско со ПСВ, па да ги плесниме кокошките после.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Мартинели четири недели аут.

Треба да се пазари уште едно брзо крило, да ги менува Сака и Мартинели.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.162
Мартинели четири недели аут.

Треба да се пазари уште едно брзо крило, да ги менува Сака и Мартинели.
Шанса за ЕСР и Нелсон. Многу брзо се откажувате од нашите деца.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Мислам дека Тросард ќе игра додека го нема, иако сакам Нелсон да го видам.

Нелсон е директен, иде 1 на 1, Тросард е повеќе за комбинација, ама ќе ротираат Тросард и Виера лево, исто како што беше откако искочи Мартинели викендов.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.715
Жал ми е за Рамсдејл, еден од факторите што играме ЛШ сезонава, можеби требаше да ја почне барем првава...Али, очигледно Артета кур го боли за такви работи и го бира подобриот голман.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Абе вади го Сака, веќе е 3:0. Нека одмори човекот.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.162
Жал ми е за Рамсдејл, еден од факторите што играме ЛШ сезонава, можеби требаше да ја почне барем првава...Али, очигледно Артета кур го боли за такви работи и го бира подобриот голман.
Очекувам да го вратат во недела. Раја претпоставувам дека беше ставен претходното коло од причина да осети атмосфера на Емирати и да биде поспремен во ЛШ.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Очекувам да го вратат во недела. Раја претпоставувам дека беше ставен претходното коло од причина да осети атмосфера на Емирати и да биде поспремен во ЛШ.
So 2 natprevari so clean sheet tesko deka ke go smeni Raya nekoj vo momentov pogotovo protiv kokoskite vikendov.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Измениве на полувреме….. хавертц самодоверба нула има, треба да му дадат да шут е некој пенал да се опушти малце.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Катастрофа бевме, нападот стерилен, средниот ред не постои, одбраната промаја, па и два гола им подаривме.
Артета е кривец со глупите заемни, зошто го смени Рајс ако не беше повреден, зошто го замени Хесус кога Сака едвај одеше, Хаверц па за кој кур го стави, најглуп трансфер после Пепе, барем Пепе имаше некои белесоци од слободен удар.
Автоматски споено мислење:

фали убица напаѓач, Хесус и Нкетиа немаат изграден шут, ко тикви да шутираат не топка.

Последно уредено:
Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Жезус на почеток на сезона, Мартинели, Тросар и еве сега Сака. Само Нкетиа здрав ко дрен! Не знам Еди какви гомна си изголтал во претходниот живот...ама еве....уживај во овој!

Kajgana Shop

На врв Bottom