Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Многу јак противник за предсезонски натпревар...обични маркери- кукли да ставеа подобро ќе си ја завршеа рботата него MalaysiaXI .
Али пари не се печалет(спонзорства и остали ствари како карти за натпревар) на тренинг со маркери туку на пријателски натпревар во некоја вукојебина...
--- надополнето: Jul 13, 2011 1:04 PM ---
Се молам само некоја камиказа да не ни повреди играч .

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Тоа што го гледав во Вилшер претходниве 2 сезони, сега го гледам во Мијачи!
Каков ѕвер.
И коментаторов ми е нај епик : Карл Џексон! Хаха.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Вермален е ѕверотиња :D. Многу лоша одлука ќе е ако биде прекомандуван на позиција лев бек .

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Auu sezonava vilshere dobil na snaga toa mi se sviga

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Шамак , со две леви е...(или десни)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Hahah umre ovo Jenkinson tolku mu e snagata 30 min

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
фак,фак,фак ! сум дремнал и го испуштив полувремето ццц :S

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Презадволен од Вилшир и Ремзи... одлични топки даваат напред.
Сонг уопште не го видов да фати топка :)
Задоволен од сите други освен Гибс и Шамак.
На Шамак треба некој да му каже дека е напаѓач а работата на напаѓачот е да шутира и да биде во 16терец а овој дреме надвор цело време, добар е само да загради топка све друго му е тиња, ако не се подобри ќе дреме на клупа цела сезона....
ни треба некој како Чичарито Инзаги кои го имаат тој осет каде ќе се одбие или каде ќе иде топката...
Мијачи неколку пати помина и немаше на кој да даде пошто Шамак или беше до него или позади него...

Сакам да ги видам Фримпонг, Насри и РВП место Сонг Ремзи и Шамак да видам како би функционирало така :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
да да се глеа слабо подвизен беше џенкинсон !! али висок е уште фурни леб треба да јаде и за резерва !! Мијачи ми фаќа око,сакам играчи со дриблинг стил !! вилшер цар. чамак (ни у вардар не го примаат сега) толкава утка не сум видел. волкот ништо посебно освен голот не се глеаше мн мн . рамзи гол и асистенција а пасивен беше на средината .и најголема критика за одбраната не дека имаа грешки некои туку брзината ,многу лесно ги трчаа овие малезијциве !!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прво полувреме. . .
Најлоша игра на - Арсен Венгер.
Зашто? Играме со 4 во одбрана, 1 меѓу и уште 5 во средина. Шамак? Незнам што е поставен да игра но игра средина.
Волкот и Ремзи нај офанзивни играчи.
Не, не ми се допаѓа повторно ова што го прави со тактикава и формацијава Венгер, но средината ни игра солидно сепак, посебно Мијачи ѕвер!
Новиов во одбрана доста добро и цврсто се поставува, Верма не го проаѓа ни бик, а Гибс ми наликува на Клиши како исто како него да игра ми се чини, ќе има киксови сезонава.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Прво полувреме. . .
Зашто? Играме со 4 во одбрана, 1 меѓу и уште 5 во средина. Шамак? Незнам што е поставен да игра но игра средина.
Не, не ми се допаѓа повторно ова што го прави со тактикава и формацијава Венгер, но средината ни игра солидно сепак, посебно Мијачи ѕвер!
Новиов во одбрана доста добро и цврсто се поставува, Верма не го проаѓа ни бик, а Гибс ми наликува на Клиши како исто како него да игра ми се чини, ќе има киксови сезонава.
Не ја гледав затоа што само што дојдов дома, ама според составот јасно е дека Венгер испробува играчи. А тоа е најважно во пријателските, особено против овие шугавиве.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
да да се глеа слабо подвизен беше џенкинсон !! али висок е уште фурни леб треба да јаде и за резерва !! Мијачи ми фаќа око,сакам играчи со дриблинг стил !! вилшер цар. чамак (ни у вардар не го примаат сега) толкава утка не сум видел. волкот ништо посебно освен голот не се глеаше мн мн . рамзи гол и асистенција а пасивен беше на средината .и најголема критика за одбраната не дека имаа грешки некои туку брзината ,многу лесно ги трчаа овие малезијциве !!
Слабо подвижен? Дечкото 4 пати го стигна тоа крилото на Малезија, а богами брз беше тој... Воопшто не игра лошо Џенкинсон ама тоа не се гледа од ваков натпревар се гледа кога ниеќе бидеме под притисок а овие неможат тоа да го напраат.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
абе испробува али тактиката му е катастрофа 4-1-4-1

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Прво полувреме. . .
Хмммм таа е таа тактика бе друже незнам што не ти е јасно не испробува ништо Венгер, таа тактика ја игравме цела сезона лани со тоа што сега игра Мијачи место Аршавин или Насри лево...
све друго е исто, е сеа друг е муабетот што Шамак незнае кај игра

Kajgana Shop

На врв Bottom