И кога на сето ова ќе се додаде дека 75 % од навивачите на Арсенач го мразат копилево = не иде у обзир да дое у Арсенал.бартон не доаѓа во предвид,како прво не е доволно технички добар,не е брз,улаф е ке претепа некој,единствено нешто добро е неговиот центаршут кој нас нема да ни користи оти не играме добро со глава....
НЕhttp://www.talksport.co.uk/magazine/features/2011-07-01/arsenal-transfer-rumour-xi-which-players-should-wenger-sign замислете го вака тимот како би изгледал дали би бил подобар од што е сега ?
Само да те поправам, ние играме добро со глава, само немаме добри нафрлувачи.бартон не доаѓа во предвид,како прво не е доволно технички добар,не е брз,улаф е ке претепа некој,единствено нешто добро е неговиот центаршут кој нас нема да ни користи оти не играме добро со глава....Единствено во средината сакам да го видам Паркер
Ооо мал ГанерМа какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.
Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.
Уште сега му меркам дресче.
Поздрав друштво!
Честито нека е.Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.
Бај д Веј, добив син !!! што дај Боже кога ќе почне да шутира топка ќе биде Ганер.
Поздрав друштво!
Честито син, да е жив и здравМа какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.
Поздрав друштво!
Ајде кај е скарата пивото трубете......Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.
Поздрав друштво!
Ниеден играч не е незаменлив.http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Manchester-United-make-Arsenal-formal-bid-Samir-Nasri-player-tells-Arsene-Wenger-wants-out-meeting-Monday-article755266.html
епа дечки уште ова се чекаше официјално ни се распаѓа тимот полошо од ова нема![]()
според мене ако заминат сите 3 што се мета на шпекулации има и достојни замени за нив мата рики алварез и лејтон бејнс или пак вермален ке игра лев бек а централни самба и кехил така би било најдоброНиеден играч не е незаменлив.
Честито син! Да е здрав и жив!Ма какво одење на Насри, кога Венгер пуштил играч а предходно да не го извадил максимумот од него, освен Кешли? Ама верувам дека после него си ја научи лекцијата и на Насри ќе му ја даде платата што ја бара.
Поздрав друштво!