Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 декември 2020
Мислења
564
Поени од реакции
1.021
Еве го Артета и неговите мадиња
го седна Обамејанг на клупа 5мин пред да почне утакмицата

Кога го видов Обамејанг на загревање помислив дека му прави финти ко на времето кога Канте мистериозно се враќаше од повреди пет минути пред утакмица :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Редно беше Лака да стартува пред Ауба, реално доста подобро соработува со крилата и ги проигрува.... Неправдено доста утакмици беше на клупа....

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
@cholismo Каде е шутов на Парти? Остана во Атлетико? Човекот не е ни блиску до голот кога шутира.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Инаку Тирни е стварно најдобар лев бек што се појавил последни 10год во Арсенал. Плус млад, pure gold!
Каков дисреспект кон Сантош,Арманд Траоре, Брамал, Чемберлејн, Игнаси Мигел.

Поентата ми е дека реално нема некоја конкуренција освен Монреал :D

Член од
27 декември 2020
Мислења
564
Поени од реакции
1.021
Тирни е грабеж на деценијата.
Јас само сакам што подолго да ги гледам Тирни и Сака кај нас, не верувам дека ќе останат уште долго освен ако не се вратиме при врвот уште наредна сезона.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Има фудбал во овој Одегард, ќе видиме како ќе ја доигра сезоната, ама има осет.
Ако треба да бираме од него и Себаљос, тогаш без двоумење Одегард.
Само да не летнат Реал у облаци со цената.

Инаку Лено денес беше изгубен, каде тргна за шутот на Кејн не знае ни сам, среќа што не влезе у гол.
Имаше после тоа уште една избоскувана топка наместо да ја фати жива.
Ептен делуваше несигурно.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Каков дисреспект кон Сантош,Арманд Траоре, Брамал, Чемберлејн, Игнаси Мигел.

Поентата ми е дека реално нема некоја конкуренција освен Монреал :D
Кај го ископа овој Брамал, најблиску бил да игра за прв тим кога бил ball boy на некој натпревар на Емирати. Гибс го заборави. Иначе те сфаќам што мислиш :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.621
Поени од реакции
66.472
Има фудбал во овој Одегард, ќе видиме како ќе ја доигра сезоната, ама има осет.
Ако треба да бираме од него и Себаљос, тогаш без двоумење Одегард.
Само да не летнат Реал у облаци со цената.

Инаку Лено денес беше изгубен, каде тргна за шутот на Кејн не знае ни сам, среќа што не влезе у гол.
Имаше после тоа уште една избоскувана топка наместо да ја фати жива.
Ептен делуваше несигурно.
Го направи она што најмалку смееше. Се коцкаше со тоа на која страна ке шутира Кејн, наместо да ја гледа топката. Среќа тешка што не идеше топката во гол.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Не сум сигурен бидејќи не сум налетал на некоја официјална статистика, ама мислам дека Лаказет нема промашено пенал за Арсенал, а има веќе доста шутирано. Посигурен пеналџија ми е од Оба, кој е исто ок последно време за пенали, ама до лани беше бајги несигурен. Ако играат и двајцата и има пенал, Лака би го избрал да шутира пред Оба.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Не сум сигурен бидејќи не сум налетал на некоја официјална статистика, ама мислам дека Лаказет нема промашено пенал за Арсенал, а има веќе доста шутирано. Посигурен пеналџија ми е од Оба, кој е исто ок последно време за пенали, ама до лани беше бајги несигурен. Ако играат и двајцата и има пенал, Лака би го избрал да шутира пред Оба.
10 од 10 има Лака.

Kajgana Shop

На врв Bottom