Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Обамејанг треба да биде паметен сега и да се извини. Гледајки на твитер повеќето од фановите ја оправдуваат одлуката на Артета ( тоа што тепавме сигурно има удел ). Ако почне да се лигави и да глуми сега брзо ќе изгуби поддршката од фановите.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Капитен треба да биде пример, така да исправна е одлуката на Артета.

Помогна и победата иначе ќе имаше многу критики за тоа да се казни дисциплински баш пред најголемото дерби.

Иако и тактички, Лака подобро се вклопи како напаѓач, а ме изненади Смит Роу на крило, со Тиерни душата му ја извадијна на тој бекот Доерти.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Капитен треба да биде пример, така да исправна е одлуката на Артета.

Помогна и победата иначе ќе имаше многу критики за тоа да се казни дисциплински баш пред најголемото дерби.

Иако и тактички, Лака подобро се вклопи како напаѓач, а ме изненади Смит Роу на крило, со Тиерни душата му ја извадијна на тој бекот Доерти.
Кога видов дека Доерти игра во 4 назад формација помислив оти Пепе не игра ќе го изедат со Тирни оти Бејл не помага. Ама ЕСР ме демантираше, стварно му ја извадија душата на нашево фанче. Сигурно среќен е :D
Автоматски споено мислење:

Иначе, Луиз на уште една година? Јас што знам, покажува лидерски способности, вчера кога не западнаа зли духови он највеќе се дереше и пробуваше да ги смири сите. Една страна ми вика да им се даде шанса на Мавропанос/Холдинг/Салиба и да се ослободиме од платата од Луиз ама од друга страна многу битен фактор е за играчиве, сите младинци кажуваат дека Луиз им е пример.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Кога видов дека Доерти игра во 4 назад формација помислив оти Пепе не игра ќе го изедат со Тирни оти Бејл не помага. Ама ЕСР ме демантираше, стварно му ја извадија душата на нашево фанче. Сигурно среќен е :D
Автоматски споено мислење:

Иначе, Луиз на уште една година? Јас што знам, покажува лидерски способности, вчера кога не западнаа зли духови он највеќе се дереше и пробуваше да ги смири сите. Една страна ми вика да им се даде шанса на Мавропанос/Холдинг/Салиба и да се ослободиме од платата од Луиз ама од друга страна многу битен фактор е за играчиве, сите младинци кажуваат дека Луиз им е пример.
Ќе те кошта по неколку поени во сезоната, ама од друга страна и ќе ти зачува. Заслужува уште една година, но со помалку минутажа и пониска плата.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Ако Мавропанос е стварно ѕверка како што пренесуваат тие што пратат Бундес, ако Холдинг си ја врати старата форма и Салиба е стварно талент кој ќе ги оправда очекувањата, тогаш нема веќе место во тимот да има за Давид Луиз, односно и да остане би ја имал улогата на Мустафи што ја имаше сезонава, небитен ко семафор во ГТА. Ама ова е премногу ако, може да функицонира може и не, Давид Луиз е играч што знае да е продуктивен многу напред, што знае одлично да пренесе топка и да подаде точен пас, технички добар дефанзивец, ако продолжи со квалитетни партии се помали се шансите дека сите тројца од погоре ќе добијат шанса во Арсенал, ако продолжи со топло-ладно, ќе добијат верувам освен ако не се пратени пак на позајмица, ама сосема е веорјатно да не се ни приближно нивните игри како тие партии што ги играле во Франција и Германија, бидејќи Англија не е Франција и Германија, и тогаш ќе сме бајги заебани ако го шутнеме Луиз и се потпреме на квалитетите на играчи кои не ни добиле права минутажа во Арсенал или имале топло-ладно настапи. Добар е сега фактот што имаме здрави играчи, па млади играчи ко Нкетиа не мора да се влечат секогаш на клупа или прв тим, туку си играат во натпреварувањата за млади, не форсираме и не фрламе во оган некој само бидејќи мораме, ако тој не се покажал за најквалитетен кадар.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Да не дојде времето за Тирни капитен?? :cautious:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мала дигресија момци, дали и колку е сериозна повредата на Сака?

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.731
Поени од реакции
2.250
Јас мислам дека Ауба е гладен за титули и затоа го фаќаат вакви кризи и прави глупости. Не е лесно да си дел од екипа која доживува ваков слободен пад. Да пишам збор два за дефанзивците. На Арсенал му треба солиден стопер за наредна сезона. Се надевам дека Давид Луиз нема да биде прв избор наредна сезона. Мавропанос е добар за просечни екипи во Бундеслига. Но му треба многу натпревари за да биде прв избор во Арсенал. Кога беше на позајмица во втората Бундеслига, се виде кај него разликата во квалитет и дека не треба да се гуши во втора лига оти има квалитет за нешто повеќе. Затоа и е пратен во Штутгарт во екипа која е скалило погоре.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.721
Поени од реакции
12.727
Јас мислам дека Ауба е гладен за титули и затоа го фаќаат вакви кризи и прави глупости.
Нема година дена откако продолжи договор. Да му беше до титула, ќе киднеше во Ливерпул/Реал/Барса ко ништо.
Не сме тимот од пред 10 години кога се лутевме на играчите што оделе кај ривали за да освоеле титула. Сега сме, 4та сезона еве, премногу далеку.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.731
Поени од реакции
2.250
Нема година дена откако продолжи договор. Да му беше до титула, ќе киднеше во Ливерпул/Реал/Барса ко ништо.
Не сме тимот од пред 10 години кога се лутевме на играчите што оделе кај ривали за да освоеле титула. Сега сме, 4та сезона еве, премногу далеку.
Да ама работите се променија. На почеток на сезона сигурно и тој не знаел дека на овој дел од сезоната екипата ќе му се наоѓа на оваа позиција. А и гледаш по неговата статистика дека е паднат многу со формата. Сега и да сака да оди некаде, не постои екипа која би го земала во своите редови.

Kajgana Shop

На врв Bottom