Само што го пишав истово на другар фан на Утд. КО СОЛЗА ЦРВЕН ќе лапавме.Да беше обратна ситуацијата, Џака на Бруно, 100% црвен ќе јадевме
Мене па Седрик ми се виде ко стабилен, заедно со помош од Мартинели на таа страна... Игра доста дефанзивно Мартинели. ЕСР е малце издишан по мене, фали неговиот придонес што го тера Парти да искача погоре и прави лесно доаѓање на топката до Погба и Бруно. Многу лесно ни ја освојуваат средината.izdishavme, a stranava na luiz i soares e mnogu nesigurna
Уште посмешно е што го прегледаа, и остнааа слепи ... Double standardsДа беше обратна ситуацијата, Џака на Бруно, 100% црвен ќе јадевме
Не сум сигурен и дали го прегледаа. Не сакам да звучам пристрасно, ама во секоја ситуација според мене ова е црвен. Ни блиску до топката, Џака не е ни свесен во ситуацијава, со отворен ѓон, не знам што повеќе.Уште посмешно е што го прегледаа, и остнааа слепи ... Double standards
По мене требаше да ја добиеме. И они имаа шанси, али немаа пречка. Сума сумарум тапа утакмица за Саботно дербиОва беа чисти 3 бода со Обамејанг,Сака и Тирни во тим.
Ех куче, нема да гориш во пеколот ако го пофалиш и Џака. Џака е одличен во серијава добра што ја имаме, не паметам дали има една грешка направено, не паметам кога дал пас наназад, да не го подречам одличен е! Седрик исто така уште една одлична утакмица, во вторник не сакам Белерин да го видам десно ако игра Тирни. За Холдинг нема муабет, еден од најбитните играчи ни е сезонава, незаменлив.Добро изигра Вилиан полувремево, џабе изедов гомна
Со оглед на се што видовме, реален резултат на крај. Имаа и они шанси.
Пепе беше себичен на моменти, можеше да изигра со Лака два пати при тие полуконтри.
Парти слаб денес, многу грешки.
Да играа Тирни и Сака, убеден сум дека ќе победевме, ама тоа е, идеме на Волвс.