Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Само едно да ви е јасно,а тоа е дека ако дојде овој Монтана,Фабрегас си оди гарант.

D

D_NazGUL

Гостин
Ето мене опет, оцрнет и посолен прописно.

Што има ново дечки? Се врати Анри? Го купивме ли Виља? Да не имаме нов тренер? Тоа говедото Пет Рајс си отиде ли конечно?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Во право си брат Алекси Санчез вреди 30м, кај па еден Фабрегас да вреде 30 нема ни реноме ни ништо само последните 5-6 сезони е најдобар плејмејкер во некоа си Премиер лига, А Санчез е стварно докажан играч со само една сезона пред него и тоа во може и најдобрата лига Италијанското Калчо кога би вредел еден Санчез толку пари кај би вредел ''Некој си Фабрегас'' толку... Слушај убаво реален муабет ако гледаш Фабрегас не смее да оде во никој друг клуб под 50м!!!! минимум а финтата што барса не сака да даде повеќе од 30м е затоа што не му се дава ајле пари за некој што потекнува од нивната школа а Ако разбираш и Гледаш ! Фудбал Фабрегас вреде и повеќе од 50м а за тиа некој си Тиаго што го спомнувата гледај премиер лига одгодина Рамзи еден од најталентираните наследници на фабрегас според мене и направи разлика со Тиаго, Ајде сега Надвор од виа Фан клуб, оди на пазар прошетај види колку вредат доматите и зелките, а не да ми кажуваш колку вреде Фабрегас!!!
После некоја година ќе правиме муабет, кој е подобар Рамзи или Тиаго, можит ?????? Здравје само ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ето мене опет, оцрнет и посолен прописно.

Што има ново дечки? Се врати Анри? Го купивме ли Виља? Да не имаме нов тренер? Тоа говедото Пет Рајс си отиде ли конечно?
Се надевам ниедно од твоите прогнози нема да се оствари.
Анри може да се врати, како first team coach.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Се надевам ниедно од твоите прогнози нема да се оствари.
Анри може да се врати, како first team coach.
јас пак се надевам Рајс веќе да си оди... доста е треба некој кој ќе иде малце и контра Венгер

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Од каде бе знаете сите дека Пет Рајс не му иде контра кога треба на Венгер, односно не си го кажува своето мислење?? Ниту јас, а и ниту вие не знаеме што и како се случува внатре во клубот, а според доста коментари од новинари и бивши или моментални членови на клубот Пет Рајс во ниеден случај не е Yes Man каков што сакате да го претставите. За тоа дека треба промени, треба, ама повеќе во тренерите задолжени за одбрана.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Од каде бе знаете сите дека Пет Рајс не му иде контра кога треба на Венгер, односно не си го кажува своето мислење?? Ниту јас, а и ниту вие не знаеме што и како се случува внатре во клубот, а според доста коментари од новинари и бивши или моментални членови на клубот Пет Рајс во ниеден случај не е Yes Man каков што сакате да го претставите. За тоа дека треба промени, треба, ама повеќе во тренерите задолжени за одбрана.
А од каде ти знаеш дека му иде контра?
Значи по се до сега дали се тоа медиуми или дали е тоа што се гледа на ТВ изгледа дека Рајс е само Јес Мен, а дали е тоа точно или не незнаеш ни ти ни јас (мое мислење е дека е и затоа сакам да се смени - ти секако можеш да мислиш поинаку)
А јас од дамна сум за тоа дека треба измени и не ме интересира од каде макар значело Рајс или одбрана или Фабрегас или Венгер... овој Арсенал сега каков што ни е реприза секоја година

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мене лично ми прави кеиф ова засилување и се надевам ќе биде исправно моето мислење по крајот на сезоната.
А уште нешто што мислам е дека... како и сите други што ги купи Венгер, ќе проба и овој да го направи крило ( тука вели игра секоја позиција во средина и полушпиц + )

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
http://www.youtube.com/watch?v=IeSIgyfG1sc
Еве едно видео за изгледа нашиот нов играч.
И многу ме потсеќа на Пирес и Кака.Миксан е :ROFLMAO:
Шознам, се плашам дека откако ќе дојде ќе му падне формата или пак ќе го мрзи да шутира како што се случи со Чамак...
Со оглед на тоа дека ни Волкот, Аршавин, Цеск, Насри, не играат со цело срце за Арсенал, и овој може таков да биде. Венгер не купува ама кога купи си ибе векот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А од каде ти знаеш дека му иде контра?
Значи по се до сега дали се тоа медиуми или дали е тоа што се гледа на ТВ изгледа дека Рајс е само Јес Мен, а дали е тоа точно или не незнаеш ни ти ни јас (мое мислење е дека е и затоа сакам да се смени - ти секако можеш да мислиш поинаку)
А јас од дамна сум за тоа дека треба измени и не ме интересира од каде макар значело Рајс или одбрана или Фабрегас или Венгер... овој Арсенал сега каков што ни е реприза секоја година
Напишав од каде е стекнато моето мислење. Од изјави на многу новинари и бивши или сегашни челници на Арсенал. Нормално дека секој си има свое мислење и не се трудам да променам ничие мислење, само што Пет Рајс е од 86 или поточно од 94 како асистент менаџер, па на никој не му текнало да го напише тоа кога Арсенал освојуваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom