- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Сега баш читав , ке чекаме на официјалната и тогаш може да славиме
Па брат каков и да е нема посаглам кај Венгер мора да прославимеДали вреди се слави за ваков играч?
кога му истекува договорот со нас?Нека ни го земат ко фрее агент,кога ќе му истече договорот.Тогаш ич нема да жалам зошто Вилшер ќе биде алфа и омега кај нас
мислам дека уште 4 или 3, али не помалку од тоа.кога му истекува договорот со нас?
4. Минатото лето нели беа 5 кога даваа многу малку пари а одговорот на венгер беше дека повеќе би вредел играч што има уште 5 години со клубот...мислам дека уште 4 или 3, али не помалку од тоа.
HAHAHAHAHAHAHAHAH да не пукниш ме изнасмеа јак вицов!Абе не мора да го давате, јас лично не сакам да го земит Барса за толку пари. Наследникот на Чави е Тиаго, а не Фабрегас.
Според мене Фабрегас е играч кој се повредува на 2-3 месеци, многу пари се за него 30милиони
Во право си брат Алекси Санчез вреди 30м, кај па еден Фабрегас да вреде 30 нема ни реноме ни ништо само последните 5-6 сезони е најдобар плејмејкер во некоа си Премиер лига, А Санчез е стварно докажан играч со само една сезона пред него и тоа во може и најдобрата лига Италијанското Калчо кога би вредел еден Санчез толку пари кај би вредел ''Некој си Фабрегас'' толку... Слушај убаво реален муабет ако гледаш Фабрегас не смее да оде во никој друг клуб под 50м!!!! минимум а финтата што барса не сака да даде повеќе од 30м е затоа што не му се дава ајле пари за некој што потекнува од нивната школа а Ако разбираш и Гледаш ! Фудбал Фабрегас вреде и повеќе од 50м а за тиа некој си Тиаго што го спомнувата гледај премиер лига одгодина Рамзи еден од најталентираните наследници на фабрегас според мене и направи разлика со Тиаго, Ајде сега Надвор од виа Фан клуб, оди на пазар прошетај види колку вредат доматите и зелките, а не да ми кажуваш колку вреде Фабрегас!!!Абе не мора да го давате, јас лично не сакам да го земит Барса за толку пари. Наследникот на Чави е Тиаго, а не Фабрегас.
Според мене Фабрегас е играч кој се повредува на 2-3 месеци, многу пари се за него 30милиони
Замена за Чави ? Хммм, ај дајте ни го вие Виља за замена за Бентнер !?Абе не мора да го давате, јас лично не сакам да го земит Барса за толку пари. Наследникот на Чави е Тиаго, а не Фабрегас.
Ништо не ве задоволува вас изгледа.Дали вреди се слави за ваков играч?