Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Аааа добро го напраиле ова.Само барем на мене ќе ми треба малку време да се рпилагодам :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Аааа добро го напраиле ова.Само барем на мене ќе ми треба малку време да се рпилагодам :)
На сите ќе ни треба време,ама супер е,и мене ми се допаѓа

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Kako nema edna sezona da pustat pari i da se ispazari kako sto treba, za ostanative timovi 200 milioni gi spomnuvaat kako igracka kaj nas za 25 referendum ce se raspise!
Треба да сме луди ако планираме летово и следното лето да трошиме многу пари.
Финансискиот Фер Плеј стапува на сила 2012-та.

D

D_NazGUL

Гостин
wtf? ... Гервињо на местото на Росицки, а Аршавин остануе? ми лајкит...ако успееме у оваа намера јер пре би Росицки да фаќа бусот него ли Аршавин. Него дајте апдејт на дрводелецот или никој не го купуе тој пуст Бендтнер и ќе ни остане у тим пак?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мора некој да го купи... Мора... Не заебавајте ! :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/29/2508365/gareth-bale-there-is-no-reason-why-tottenham-cannot-finish-above-
Ма следен пат, појако да му влезат, двете ноџиња во гипс да си ги носи!!!

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/27/2505465/roma-join-arsenal-in-race-for-velez-sarsfields-ricky-alvarez

Дури ни овој не ни е сигурен дека ќе доаѓа... дај Венгеру ... верувам во тебе... продади се што треба... * Максимално разочаран од тоа што го сака Арша да остане, значи нема засилување на таа позиција...* и купи играчи... барем 3/4 кои се доволно добри... 1/2 искусни и квалитетни и 2/3 вакви експлоидни млади и квалитетни :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ваууууу, јако изглеа форумчево сеа.....(y)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Интересно изгледаат промениве, неколку дена да се пролагодиме и ќе биде топ

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
On potential signings, Wenger said:
"We will try to buy players who could gave us what we need. It's a difficult task. Firstly, we have to enforce defensive line. We lost points against teams who play the natural English way of football, with long balls and physical struggle.​
"So we need players who know how to manage this kind of game, which means English players, or players who know the Premier League."​
About the possible departures of Cesc Fabregas and Samir Nasir, Wenger said:
"Fabregas will not go this summer. Last summer,Barcelona made offers, but on this one there is no offers at all. He's the best midfielder in the world, we built the team with him around him. He's our captain, we want to keep him at any cost.​
"Regarding Nasri, one thing is absolutely sure, that we will not sell him to Manchester United. We have a financial disagreement with the player, and I will work on it during the summer, to ensure he will extend his contract."​

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
According to footylatest.com, reports are surfacing in Italy that former Barcelona hitman, Samuel Eto'o could be in for a shock move to the Emirates.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^Аха,веќе 10 години го поврзуваат со Арсенал,но никако да дојде.:))))
--- надополнето: May 31, 2011 1:41 PM ---
Arsenal’s potential Play-Off opponents are Dynamo Kyiv, Udinese, Panathinaikos, Twente or Standard Liege.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Насри почиња ептен да ме нервира веќе, според некои информации понудени му се 90 000 фунти и пак му се малце копиле гнасно. Со што заслужи повеќе? Со тоа што имаше само една добра полусезона?
--- надополнето: May 31, 2011 1:55 PM ---
Треба да сме луди ако планираме летово и следното лето да трошиме многу пари.
Финансискиот Фер Плеј стапува на сила 2012-та.
Дали ти стварно мислиш дека големите тимови нема да најдат начин да го заобиколат тоа?
Се лажеш ако мислиш дека ние ќе добиеме многу со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom