Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Тоа е тоа.И незнам по кој пат оваа сезона испуштаме вакво златно водство! Ова е срамота,ејјјјјјјјјјјјјјјјјј.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Очекувам големи промени за наредната сезона... не верувам дека ќе се помине со два-тројца анонимци и еден-два омладинци овојпат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Све све ама едно неможам да сфатам...
Цела ебана сезона играме со истата тактика сите 90 минути секој натпревар истото и истото...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ви фали менталитет да бидете шампиони, ви фали шампионски менталитет. Ви фали некој што ќе ги мотивира до даска играчите да гинат на терен, а не да испуштаат водство од 1-3 ...
Ви фали и еден ваков .. Ах човеков што правеше додека играше за вас ...

D

D_NazGUL

Гостин
Наздравје бричење! Добро беше нели?
Прво имаме капитен ГОВНО кој пред ваков важен меч изјавува дека (пази молимти се) они немале победничи менталитет.
Браво за Цеск, така се крева моралот у екипа - БРАВО!
Второ летово под итно мора скоро пола тим на воз за Сибир и тоа со карта у еден правец.
Трето, ах трето, А.В. си изјави дека и покрај новиот газда он не планирал да менува тактика и дека сеуште ќе си тера по свое.
А.В. и Пат Рајс да си се гушнат и да си отворат пиљара у Кондово и тамо да продаваат му*а за бубрези у стилу „Полека, полека се ќе биде“.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
http://www.taratur.com/node/22659

On nasol da kaze deka Wenger ne rabotel kako sto treba i deka da bil u Spanija trener ke go izbrkale....eeeee mocko eden. Vcera priznava deka ispadnale od Liga na sampioni poso bil picka u dusa, mama i tato go gledale, cela spanija go gledala i on se usral, no najbitnoto e sto e kriv. I sea sto orden da mu dademe deka priznal...klosar. Wenger ne go biva, taktikata negova ne ja biva, a Fabregas dava sve od sebe na utakmicite, gine za Arsenal... da ginese do lani, od koa mu podmackaa gz Barca, tolku bese od nego. Moze stariot si tera negova politika iako ima pari na raspoloaganje i toa eden kup, no kakov takov, on go napravi Fabregas, go izvadi u najdobro svetlo, mu dade sansa da se pokaze. Ako ostanese u Barca, ke greese klupa i toa konstantno. Direktno kapitenot im kazal deka se bedi, namesto da gi bodri i da dava sve za timot. Fabregas mora da si ide pod itno od Arsenal i Wilshire da go stavat kapiten nema da utnat. Sea za sea dusa ostava na teren za Arsenal.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууууу таман вчера помислив малку радост после толку пропуштени шанси, али пак исто.....Иначе фантастичен натпревар, се изнаглеав фудбал....
Тоа е дечки, среќат оваа сезона ама ич не е на наша страна...Комотно требаше да им жбрцаме уште 3 голчиња, чисти шанси на Волкот и РвП.
Шчезни може направи пенал, али типот не спаси натпреваров, секоја чест, одлично бранеше.....Клиши класика, не сум видел играч со потапа техника, не знае дриблинг да направи, само знае да трча другото му е слаба страна(чат-пат знае и да нафрли некоја добра топка). Во недела тепаме 100 % :tapp:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Многу ме нервираше тоа што го извади Насри, а го стави Бентнер место него. Последните 10 минути слабо многу изиграно. Аршавин само ја посматра топката кога ќе ја изгуби не се ни труди да трчне да напрае нешто. Ај со Ливерпул што беше шок последните минути и што изгубија водство не ми е толку криво колку вчера, барем Тотинхем да ги тепавмо ако ништо друго. Фабрегас шутира од пола терен кога можеше да се напрае нешто од последната акција, тешка работа...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се, се, само едно не може да ми се разјасни...
Имајќи перфектно комплетиран и 80 постотно уигран напаѓач, и да не се постави во тимот....
Бендтнер кој умееше да ги развлече и успори сите акции во кои допре топка, да биде секој меч во преден план пред него...
Не, овој потег на Венгер не ми е логичен, и има нешто неразјаснето позади името Маруан Чамак... ќе дознаеме летоска можеби што тоа било...

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Зошто не игра Чамак според мене затоа што Ван Перси игра во животна форма :salut:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шамак има проблеми со адаптација во Англија, и сам го има тоа признаено, затоа грее клупа.
Се надевам до Август ќе се среди.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зошто не игра Чамак според мене затоа што Ван Перси игра во животна форма :salut:
Во ниту еден случај не се спомна Робин.
Прв е, и прв мора да остане во изборот на напаѓач, но во втор план секогаш треба да биде Чамак а не Бендтнер кој што дури икако Крило! го игра а не како класичен или пак полунапаѓач . . .
Нема настап како што паметам од оној со Лејтон Ориент...реваншот... од тогаш до сега Бени многу пати лошо ќе се изразам но УСР*Л работа за целиот тим!!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
http://www.sportski.mk/statija/7018

Недај Боже ова навистина да го рекол...
Венгер нема да ја изгуби работата толку лесно како Фабрегас капитенската лента.

Kajgana Shop

На врв Bottom