Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ејјјј шо така гледам шутеви од далечина...браво браво

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Додека дојдов до компјутерот нозите ќе ми откажеа...
Игравме добро првите 20-30 минути потоа топката беше во нивни нозе до крајот. Се надевам дека нема психолошки да паднат и Венгер да ги здрма у соблекувална.
Одиме на победа!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шчезни требаше да го одбрани ударот на Хадлстон, али ајде... му простувам затоа што убаво го подбра Бејл у шеснаесетник.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Идете у најблиската кладилница и играјте ја Live bet - 2-1.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Играме квалитетен меч, Галас е Пед*р, и ова на Ван Перси беше исто толку офсајд колку и Ван Дер Ваарт што беше .... но нивната акција не беше сопрена... а нашата беше... и погодок ни скратија!
Не ми се допаѓа тоа, а мечов е еден од нај енергетските и борбените и највеќе од се ми се допаѓа борбеноста на нашиот тим во него!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Наредната изјава на Венгер- Па ни третото место не е лошо,го градиме овој тим со години па можеби во наредните 20 ке освоеме нешто.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: за одбранава наша ај па на наздравје нека им на мачестер титулата да да и на челзи 2 место

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Порано мислев дека Клиши е звер,ама сега гледам дека човекот нема појма од дефанзива...освен брзина без мозок друго ништо нема

Незнам зошто ги извади насри и волкот...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Наредната изјава на Венгер- Па ни третото место не е лошо,го градиме овој тим со години па можеби во наредните 20 ке освоеме нешто.
Престани глупости да тропаш, на нерви ми идеш.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Второ, трето.. аман. Секоја утакмица се откажувате од сите надежи и пак после секоја, те ова, те она.. завршена приказна е Арсенал во оваа сезона, сакале вие или не.. нема повеќе што да се дискутира, отиде се одамна, јабана.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
3-3, pak prokockavme sigurna pobeda. Walcot sam pred golman, ke dribla, ninja. Odbranata dobro se drzese, no greska ni bese so mnogu idevme na nafrleni topki, a pozadi Spurs imaa kosarkari. Najinteresno e koa i da izgubi ili izigra nereseno United, nie mora da se usereme. Ima uste 5 kola do kraj, a 6 boda razlika, ne vikam deka sve e gotovo, pocna na kraj malku da im doaga pamet na Arsenal.
Gunneri glavata gore imame use utakmici za igranje, ne e sve otideno u picku mater.

Kajgana Shop

На врв Bottom