Фан Клуб: Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://www.sportski.mk/statija/7018

Недај Боже ова навистина да го рекол...
Венгер нема да ја изгуби работата толку лесно како Фабрегас капитенската лента.
браво за фабрегас !! конечно муда на трупче !! мора некој да се побуни за ваквата политика глупа !! Во тоа е капитенското да каже све што мисли и што требаа да се каже !! сега на ред се навивачите !! нека прекинат да одат на утакмици или нека дадат ултиматум да виидиш како ке мора да ја смени политиката за 24 часа !! Оди си бе ВеНГЕР не ти е местото тука !! Тука Треба некој што ке ни донесе титули !! ЈАс сум навивач на арсенал и сакам да се радувам на титули да можам да кажам дека мојот тим освојува титули дека гази дека е најак !! А не секоја година да треба да се вадиме со нешто,или секој мечч !! До Вчера викаше 4 титули ке освоиме,сеа неможе прв да биде вика 2 ро не е лошо сеа падна 3 и третото не било лошоо !! оди си бе стар си веке за оваа работа оди пензионирај се пред време !!

D

D_NazGUL

Гостин
Еве го Анри бе:
Реков ја дека чоекот сеуште ја има магијата, само што во Барса го угушија. Тука пак му дадоа слобода и тој повторно докажува зашто беше и сеуште е легенда.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
браво за фабрегас !! конечно муда на трупче !! мора некој да се побуни за ваквата политика глупа !! Во тоа е капитенското да каже све што мисли и што требаа да се каже !! сега на ред се навивачите !! нека прекинат да одат на утакмици или нека дадат ултиматум да виидиш како ке мора да ја смени политиката за 24 часа !! Оди си бе ВеНГЕР не ти е местото тука !! Тука Треба некој што ке ни донесе титули !! ЈАс сум навивач на арсенал и сакам да се радувам на титули да можам да кажам дека мојот тим освојува титули дека гази дека е најак !! А не секоја година да треба да се вадиме со нешто,или секој мечч !! До Вчера викаше 4 титули ке освоиме,сеа неможе прв да биде вика 2 ро не е лошо сеа падна 3 и третото не било лошоо !! оди си бе стар си веке за оваа работа оди пензионирај се пред време !!
Само ти продолжи да читаш од нашите сајтови.

cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Incredible that people try and twist everything to make headlines. Arsene Wenger has had a huge impact on me and my career. Great man.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Интервју со Paul Merson

еве ги последните зборови на Paul Merson поранешен играч од средниот ред на арсенал

He said: “An owner’s main aim is not to lose money.

“Everyone likes to win trophies but even if there is no silverware at the end of the season and the club is making money then the owner is happy.

“Wenger is an owner’s dream. He does not waste any money and at the end of the day that is the only thing owners are concerned with.”

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Диаби се повредил, нема да игра против Фулам.

А читам по интернетов Венгер ќе имал 45 милиона на располагање за трансфери летово, се надевам паметно ќе ги искористи?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дечки и трето место место не е лошо.Ајде утре една нерешена и трето место ни е загарантирано. :)
Само утре без повреди.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.200
Поени од реакции
2.296
Ne se nadevajte mnogu na transferi. Sekoja godina na kraj na sezona vika deka kupi igraci i ne kupuva nisto. Samo gi pali navivacite - a nie naivni sekoja godina :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ne se nadevajte mnogu na transferi. Sekoja godina na kraj na sezona vika deka kupi igraci i ne kupuva nisto. Samo gi pali navivacite - a nie naivni sekoja godina :)
Оваа година сме посебно наивни и надежни поради откупувањето на клубот ... нели навивачи/фанови/истомисленици? :]
Што е, тоа е... имаме надеж и ќе имаме за секогаш!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Оваа година сме посебно наивни и надежни поради откупувањето на клубот ... нели навивачи/фанови/истомисленици? :]
Што е, тоа е... имаме надеж и ќе имаме за секогаш!
Токму така!
Но, да се надеваме дека Венгер нема да се инаети и ќе ги смени неговите тактики за да не маваме главата во ѕид и наредна година! :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Луѓе,Христос воскресе! Нека ни е за многу години празников.
БТВ:Се надевам дека и Арсенал ќе воскресе... :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Луѓе,Христос воскресе! Нека ни е за многу години празников.
БТВ:Се надевам дека и Арсенал ќе воскресе... :)
Вистина воскресе, до година Арсенал да воскресе и до велигден веќе титула да има во витрината обезбедена! :]

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Навистина воскресе :))
Па со среќа денес,да славиме :))

Kajgana Shop

На врв Bottom