Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817
Криминалци, љигуши, мочковци.

Не бенајун, туку и денилсон и скилачи и џуру и мрзата аршавин нека се вратат 1000 пати подобро ќе изиграат од овие неспособниве. Незнаат да примат топка ко пинг понг топче им се одбива топкана. Ем што играа затворено ем трчаа ко да се изморени во продолжение. Ја незнам едно неможем да сватим стручњациве на кајгана гледаат и знаат каде се проблемите оние во стручнион штаб на чело со изветраенион не гледаат. Абе Волкот ја сум заборавил кога последно изиграл натпревар како што треба. Бентнер е Лорд за овие. Во купон алиадиере и најлс и останатине бубуличари подобро играат од овие неписмениве. И ај да не коментирам понатака. Абе 1-1 имаш ало скри топка. Незнаат да изнесат топка, дошло време Ватфорд бормуд и остала багра пресинг да ни прават. И ај доста беше дај ново дете ова не го бива.
Порано се знаеше какви играчи купувавме, со одлична техника, око за пас, интелигентни движења, агилни, добар дриблинг итн итн. Шо е воа денес шо го имаме во тимот бе, играчи чисти просеци со по една добра карактеристика само, тотално предвидливи и еднодимензионални.Или е снажен, а бавен или е брз, а мивка у дуели, топка не знае да води, топка не знаат да заградат еден асален техничар немаме очај е тимов очај.
Никој не знае што улога треба да има, за ова кирв е Венгер, видите сите тимови што стасуваат до финале на ЛШ каков пресинг знаат да играат и колку добро колективно играат јас П од пресинг немам видено кај нас ни К од колектив, Санчез ко некој дебил сам ги брка другиве си стојат.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Порано се знаеше какви играчи купувавме, со одлична техника, око за пас, интелигентни движења, агилни, добар дриблинг итн итн. Шо е воа денес шо го имаме во тимот бе, играчи чисти просеци со по една добра карактеристика само, тотално предвидливи и еднодимензионални.Или е снажен, а бавен или е брз, а мивка у дуели, топка не знае да води, топка не знаат да заградат еден асален техничар немаме очај е тимов очај.
Никој не знае што улога треба да има, за ова кирв е Венгер, видите сите тимови што стасуваат до финале на ЛШ каков пресинг знаат да играат и колку добро колективно играат јас П од пресинг немам видено кај нас ни К од колектив, Санчез ко некој дебил сам ги брка другиве си стојат.
Така си е ниеден технички поткован немаме во средината освен Казорла кој знаеме каде е. И Озил иако овој не е за во Англија. Кога ќе ми текне од поново време, фабрегаз, насри, хлеб, артета па и сонг подобар дриблинг имаше.... Ај само се нервирам. Не ми е јасно како тоа Венгер уживаше во такви играчи а немавме копач. Цело време се бараше копач а сега пак незнаеш кој копач да го играш.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Не го хејтајте Оспина жити се, човеков спаси двоцифрен број на голови. Здиве, додека сите други ви дремеа...

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ima ushte Wenger In? Samo dali ima onaka, ne mu prajme majtap. Informativno samo.
Реченицaвa е мoј фaх,не ми јa крaди ќе те тужaм :D

Акo се вистинити oние глaсини декa Сaнчез и Oзил ќе oстaнувaaт aкo oстaнел стaриoн,првaец психијaтрискa бoлницa некa ги нoсaт сите трoјцa.

Кaтaстрoфa бевме.
Oкс кoлку шo изигрa дoбрo минaтaтa пaртијa,тoлку изигрa лoшo oвaa.
Oзил нигде гo немaше,aмa пa и сo кoј дa игрa ?
У кoнтрa трчa сaмo Сaнчез...

Јa мислaм уште сo пoстaвaтa се зaебa рaбoтaтa.
Ај сo Oспинa и некaкo дa гo прoгoлтaш,aмa меѓу ридиштaнa нa Бaерн дa гo стaвиш Сaнчез дa се нaдскoкувa и дa се бутa сo нив е глупoст. Требaше Велбек или Жиру дa се игрaaт. Спoред мене бoље е првиoт негo лепoтaнoт.
Требaше дa игрa Мoнреaл местo Гибс (oсвен aкo не е пoвреден).
Не требaше дa игрaaт ни Џaкa ни Кoкелaн. Е сеa мнoгу тешкo и двaјцaтa дa не игрaaт кoa неaме зaменa aмa бoље мoже ќе беше дa се игрaaт Кoкелaн и Елнени,зoштo у Џaкa пoсле глупите црвени кaртoни неaм ич дoвербa.

Нa крaјoт,пaк,кaтaстрoфa.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ja bi Wilshere i Ramsey za Allegri drugata sezona. Neka si go zemi Marchisio pod raka, i mozi Ozil da mu go dajme vo sprotiven pravec,neka si igraso Higuain.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Ja bi Wilshere i Ramsey za Allegri drugata sezona. Neka si go zemi Marchisio pod raka, i mozi Ozil da mu go dajme vo sprotiven pravec,neka si igraso Higuain.
Маркизио кај нас се повредува, верувај не го сакаш во тим како Арсенал :D

Не гледам место за тип на играч како Озил во Јуве, иако никогаш не се знае. Ама затоа Санчез би го носел на раце од Лондон до Торино.

P

psychostasia

Гостин
Не знам дал гледав Баерн - Арсенал или Баерн - Астон Вила. Поарно со два црвени да игравме отколку со Озил и Окс.

@Mad_Coko неколку пати се мислам да те прашам, какви се тие еднодимензионални играчи?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Не знам дал гледав Баерн - Арсенал или Баерн - Астон Вила. Поарно со два црвени да игравме отколку со Озил и Окс.

@Mad_Coko неколку пати се мислам да те прашам, какви се тие еднодимензионални играчи?
Го навреди тимот, да беа они подобро ќе изиграа. Денес доликувавме на македонски тим, изгубен и во простор и во време.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817

Тоа се играчи шо не се повеќедимензионални!:icon_mrgr:
Не комплетни играчи, имаат една-две јаки карактеристики, а во останатите многу заостануваат.
Пример еве да го земеме Волкот, освен брзина и да знае да втрча во простор друго шо може да понуди овој играч?Нема техника, нема снага, нема скок, со глава не знае да игра.
Да го земеме Жиру, тотално не комплетен играч за овој систем, има снага и добар е со глава друго ништо нема, спор е ко желка, топка не знае да води, игра само со лева нога.
За средниот ред па да не правам муабет, Џака освен прецизни долги топки друго ништо нема, за таа позиција ти треба страшно добра интелигенција и позиционирање, не е агилен, игра само со една нога, не знае топка да загради ниту човек да помине.Кокелан чист просек, добар е само за топки да сече( а у последно време ни тоа не го прави), Ел Нени мислам дека ни е најдобра опција моментално иако и тој ништо посебно нема шо да понуди.Еве Казорла да го земеме, има тхеника, знае човек да помине, за пасеви е супер, ама нема снага, за таа позиција е доста низок.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Беда
Уште од почеток на сезона видов по трансферите дека пак ништо нема.
Искрено неможам да ги гледам веке значи до тука дојдов да ми се гадат кога ги гледам.
Венгер = Никола Груевски незнам само кој на кого му е идол и шо требит да се десит да одјебит веке глеат дека све низбрдо ојт овој упорен е а овие бордот незнам шо изиграваат а и овие шо го педржвет венгер на овие контрапротестантиве овде шо излегвет низ државава се исти
искрено сакам едно 7-8 место во ПЛ може ке има промени ова одамна го сакам ама нејкит да се десит се надевам годинава ке бит пошо пак акосе во први 4 иста приказна ке гчеам и догодина а за годинава завршив со говедава кој самите тие не се замараат очигледно за резултати Озил и слични на него паразити АУТ

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
После измената на Кош , најкатастрофално полувреме што имам ггледано, срамота.
Кокето ,Џака, камењаааааааааааааааааааааааа, одбраната дибеци, Мустафи нека го седна на клупа ебате неписмењакот, какви дуели изгуби катастрофа.
И не го плукајте Оспина, најдобар беше вчера, кога имаш таква одбрана, што сакате повеќе, имаше одлични одбрани типот.

Немаат победнички менталитет, пички у душа, едино Алексис, цело време пробуваше да ги мотивира дегените за каков таков пресинг, али џабе идиоти у тим.....
Венгер очигледно неможе да ги мотивира играчиве, да е муж да ги седно пола тим нареден натпревар на клупа и нека ги пушти децата нека играат......
Неможе таков непрофесионализам да се толерира, Окс 5 гол што им го поклони ,.:pov::pov::pov:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
За мене сезонава беше завршена уште во декември по утакмиците со Сити и Евертон, добитни утакмици што ги изгубивме, така да не очекував нешто посебно со Баерн, ама до толку дека ќе се избламираме.

Ајде уште ФА купот остана, нека си замине Венгер, ама барем со овој трофеј како последен, колку толку достоинствено да го испратиме.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ај се клaдиме декa и ФА немa дa oсвoиме? :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom