Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Стварно не ми е јасно зошто се толку исплашени од Ноер. Требаше да ги искористат шансите и да водиме.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Не знам дали сум само јас, ама пеналов од авион се виде дека ќе го утне. Среќа се добро заврши на крај. Вака тешко ќе се издржи второ полувреме, колку пати сам играч бил оставен нивни на шут и сме се извлекле со тоа што бил непрецизен шутот. Резултатов е премија за пруженото, ама тешко дека ќе остане, Баерн е сепак...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817
Озиле мрзо една да ти ги ебам тоа рибјите очи

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не знам дали сум само јас, ама пеналов од авион се виде дека ќе го утне. Среќа се добро заврши на крај. Вака тешко ќе се издржи второ полувреме, колку пати сам играч бил оставен нивни на шут и сме се извлекле со тоа што бил непрецизен шутот. Резултатов е премија за пруженото, ама тешко дека ќе остане, Баерн е сепак...
Со две раце го прифаќам овој резултат до крај на утакмицата, само не знам дали ќе издржат да не примат уште еден, среќна околност што и одбраната на Баерн ни дава шанси, само мора да се искористат!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ozil i Iwobi out, in brzi fudbaleri. Walcott i Welbeck. Samo da ne primime do 65ta min, a Bayern kje pocni furiizno vo vtoro.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Значи дете од 5 години знае дека Робен 90% прави продор на лево и шутира,а Кокелан професионален фудбалер копач не му е јасно тоа.Џака ти брате не мора нон-стоп да се местиш на лева,ауууу ми оди на нерви ко десната само за потпирање да му е.А тебе Санчез мајкати у пичка да ја ебам.Не смееш бе да промашуваш пенали у вакви утакмици,не смееш.Ко да само у средина знае да шутира пенали,се сеќавам Бразич-Чиле светско шутна на страна промаши.Исто и претходните кај нас што ги шутираше.
Бомбата на Џака да влезеше или на Озил шансата иако беше од заебана ситуација ќе беше супер,ама не е лошо ни вака.Ивоби мора под итно да излезе,а Кокелан ако прави вакви глупи потези како при голот ич да не излегува у второ.
Чист пенал за нас,можеби и за нив ,но чисто судиско убедување.Најверојатно тргна по логиката дека раката беше во природна позиција и без намера играше што тоа во превод значи нема пенал.
Со поголема муда нека излезат и второ,можеме да тепаме ако играме машки.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Furiozno, kako sho rekov, do 65ta. 3 gola za 9 minuti. Amaterski klub stanavme, pod kapata na Wenger.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Mizerija, nemozam vekje da go trpam sranjevo sekoja ista sezona se povtoruva, mora promena, dali Venger dali pola od timov proseci da se istrebi, stvarno neznam kako i shto ama mora neshto da prevzemat ...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
тоа е, трошка надеж во првото полувреме и за 15 минути се враќаме на старото, секоја година едно исто, искрено што имаме да изгубиме веќе, нема да играме ЛШ, голема работа, поарни и да не играме вакви утакмици каде години по ред сме срам во европа.

Нов тренер, нови идеи, нов менталитет, па макар биле и уште пет години во транзиција.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817
Бенајун врати се на позајмица!!!Доктор ќе биде за моменталнава багра еднодимензионални играчи.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ај веќе кога нема игра, нека влезе Жиру, некој крив корнер, лев центаршут ќе даде манекенот гол (или два)

Kajgana Shop

На врв Bottom