Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако напишам сега ајде у недела ќе има петарда ќе ги растуриме-ќе изгубиме.Сам си фрлам малер.Затоа у недела ќе губиме ко Грчка-па да видите шо ќе се случи :) :) :) :) :)
Абе седи си мирен, ни кажувај дека ќе тепаме, ни кажувај дека ќе губиме. И ќе ве молам сите други без прогноза за конечен резултат. :)

--- надополнето ---

Haha didn't know @jack_wilshere was nominated for young player of the year. Shame on me as older bro I should know.

Ова го напиша РвП на Твитер. Па ни јас не знаев. :)

jack_wilshere Jack Wilshere

What a lovely day tweeps..today i have tried the new kit for next season on..looks really good! AFC fans will be happy with this 1

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Јас кога не ја гледам тогаш оние играат или нерешено или губат.. :helou:
За во недела ќе размислам дали ќе гледам.:baeh:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
ај по нови 3 бода викендов и мислам ке најболје ке биде да ги игра чамак и рвп во напад :salut:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ќе игра,ако не е повреден цела сезона. :tv:
Ќути бе гризни јазик :)

Загарантирано му е ако не дојде Кејхил... Инаку и јас мислам дека се тоа многу пари за таков играч (толку чинеше и Јаја Туре мислам, а таков играч многу повеќе ќе допринесеше за играта на Арсенал - со сета почит кон Сонг, сепак не е на тоа ниво), плус побитни се засилувања на други позиции, пред се крилни играчи и еден добар напаѓач... Но, јас не сум менаџер :toe:
Не, грешиш. Џуру докажа сезонава дека он е главниот дефанзивец во Арсенал. Играше добро и со Скилачи и со Кош, со него имавме неверојатна серија од 30тина натпревари без пораз така да во никој случај не би менувал или да го ставам на клупа за 25милионски Кејхил.
За други засилувања ќе видиме, дури и да нема никое нема да бидам разочаран ако барем се продадат еден куп дебили што ги имаме сеа и им се даде шанса на помлади играчи како Ленсбури, Бартли, Вела итн.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ќути бе гризни јазик :)

Не, грешиш. Џуру докажа сезонава дека он е главниот дефанзивец во Арсенал. Играше добро и со Скилачи и со Кош, со него имавме неверојатна серија од 30тина натпревари без пораз така да во никој случај не би менувал или да го ставам на клупа за 25милионски Кејхил.
За други засилувања ќе видиме, дури и да нема никое нема да бидам разочаран ако барем се продадат еден куп дебили што ги имаме сеа и им се даде шанса на помлади играчи како Ленсбури, Бартли, Вела итн.
И јас сум за. Го делам истото мислење. Значи немора да се носат некои имиња. Би сакал доволно е да си дојдат само Рио Миачи (ако има право на настапи), ланзбери, Ботељо, Бартли, па и ЈЕТ и Вела. Али под хитно како што кажа некои треба да си одат.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ХАхахах Е тОгаш Ке се Опраимее ! хахаха Со Бартли,Ботељо,ЈЕТ,Вела,Ленсбери,Мијачи ! ХАхах Ме ИзнаСмеавте бе !! НИе Со АРшавин,Насри,Волкот,Фабрегас,вАн Перси,Шамак неможеме с овела јет лензбери и ботељо сигурно ке освоиме ! хахаха ке се збунат на терен коа ке искочат да играат против руни и компанија !!
Ван Перси Кур го боли не се замара за сезонава си пробува дресови за наредната топ бе брат !
http://www.tribalfootball.com/articles/arsenal-boss-wenger-i-do-not-need-buy-defenders-keeper-we-are-better-man-utd-1559721?

Венгер кажува колку е очаен со неговата политика да успее !!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
- мало постетување на одличната игра на нашите а моментот за гордост е на крај а најболји момент е на 2.33 :salut:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Sagnaofficial Bacary

Hi every1,tonite is the great day..i'll be giving away some signed boots,and some shirts..see u later..erhm it will be a general question.☺

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ХАхахах Е тОгаш Ке се Опраимее ! хахаха Со Бартли,Ботељо,ЈЕТ,Вела,Ленсбери,Мијачи ! ХАхах Ме ИзнаСмеавте бе !! НИе Со АРшавин,Насри,Волкот,Фабрегас,вАн Перси,Шамак неможеме с овела јет лензбери и ботељо сигурно ке освоиме ! хахаха ке се збунат на терен коа ке искочат да играат против руни и компанија !!
Ван Перси Кур го боли не се замара за сезонава си пробува дресови за наредната топ бе брат !
http://www.tribalfootball.com/articles/arsenal-boss-wenger-i-do-not-need-buy-defenders-keeper-we-are-better-man-utd-1559721?

Венгер кажува колку е очаен со неговата политика да успее !!
Па до вчера ти само Аршавин од овие го признаваше за играч. Од кога ти Шамак, Волкот па и Ван Перси ги сметаш за добри?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Па до вчера ти само Аршавин од овие го признаваше за играч. Од кога ти Шамак, Волкот па и Ван Перси ги сметаш за добри?
Он сеуште не ги признава,али признава дека се класи класи,нивоа нивоа над младичиве,што е и ФАКТ.Нас не ти треба такви играчи,патем со вакви играчи пак е стара песна.Нам ни треба искуство,класа играчи..Според мене еден лев бек , еден од средина и еден напаѓач,и тоа старки се над 28 години.Голман не би менувал,го имаме Шчежни којшто докажа дека е класа голман.Фабијаснки за замена е супер.

И арно споменаа некој горе:Денилсон,Бентнер(иако несакам),Росицки,Алмуниа,СКИЛАЧИ се играчите којшто треба да се продадат.Е сега за колку вкупно ќе се продадат.Хммм...20 м сите вкупно,викате дека ќе одат ?? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
И да Ебоу нема шанси,нема теоретски шанси да си оди, а и нема шанси ние да му дадеме отпусна листа.Тоа у никој случај.Како и да е,со овие инкасирани пари и плус уште неколку мани од касата на Арсенал ко на приме едно здрави 40-50 М треба да се влезит во новиот трансфер-период што ми звучи некако немогуче..али то је то.Ако сакаме титули,ќе мора да ја одврзиме кесата,башка,нели свати веќе Венгер???
Со среќа нека ни е утре, и господ да ни е напомош.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се сложувам со се, дека ни треба еден одбранбен, без никој да си оди, класа, ни треаб лев бек под нај итно, бидејќи оддамна тврдам за Клиши дека е играч дури полош и од Асуе Екото, и со она кое што не се сложувам е дека не ни треба голман... Ни треба и тоа како, и тоа еден Буфон, класа голман.. Или голман од 30 000 000 евра, ако има таков... Муабетот ми е, дека голман ни треба очајнички, најповеќе... Еве гледате една глупа грешка на Алмуниа, не чинеше -2 бода.. Да не зборам за прв дел од сезоната...

Со среќа утре, како што рековме, ќе ни треба

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
До каде отиде муабетот ваш ,тогаш одгодина да го земеме Касиљас, Маикон , и под итно еден среден ред дефанзивец како што е есјен, па добро свестите се што зборувате клиши не чинел... според мене он е во топ 5 леви бекови во светот, буфон го сакате во арсенал, колку е логично венгер да даде пари за буфон да потпише за арсенал според мене 0 % во овој тим на арсенал фале само централен дефанзивец и уште еден ДМ, ништо друго голманите се покажаа оваа сезона и фабиански и Шчензи одбраниа на ниво алмуниа аут, во секоа екипа веќе третиот голман го има овој рејтинг, да го задржиме фабрегас + рамзи да биде спремен за новата сезона со вилшер, сонг, насри, волкот друго не ни треба... а заборавете ги тиа трансвери како буфон и слично ;) па макар и Венгер да си отиде од арсенал кој и да дојде тоа нема да биде Арсенал, тоа ќе биде некоа екипа која ќе се бори во топ 10 во лигата а не во топ 4, Арсенал без Венгер не е Арсенал!!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Еве гледате една глупа грешка на Алмуниа, не чинеше -2 бода..
Па да ти кажам таа грешка ни ги уништи скоро сите надежи...

Иначе судија на денешниов натпревар ќе е Ли Мејсон.
Ни има судено 2 пати и тоа на Емирати, против Евертон (2-1) и Лејтон (4-0).

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
До каде отиде муабетот ваш ,тогаш одгодина да го земеме Касиљас, Маикон , и под итно еден среден ред дефанзивец како што е есјен, па добро свестите се што зборувате клиши не чинел... според мене он е во топ 5 леви бекови во светот, буфон го сакате во арсенал, колку е логично венгер да даде пари за буфон да потпише за арсенал според мене 0 % во овој тим на арсенал фале само централен дефанзивец и уште еден ДМ, ништо друго голманите се покажаа оваа сезона и фабиански и Шчензи одбраниа на ниво алмуниа аут, во секоа екипа веќе третиот голман го има овој рејтинг, да го задржиме фабрегас + рамзи да биде спремен за новата сезона со вилшер, сонг, насри, волкот друго не ни треба... а заборавете ги тиа трансвери како буфон и слично ;) па макар и Венгер да си отиде од арсенал кој и да дојде тоа нема да биде Арсенал, тоа ќе биде некоа екипа која ќе се бори во топ 10 во лигата а не во топ 4, Арсенал без Венгер не е Арсенал!!!
Дечкото е добар, но тешко да го впишам во 5 најдобри во светот....Сети се само колку киксови има направено кога не знаел да исфрли како секој нормален бек топка во аут или да ја зарога некаде....Просечен бек со добар шпринт и ништо повеќе.....

п.с. многу ме интересира мотивацијата и борбеноста на нашиве денес, дека уште еден кикс и може полека да планираат каде ќе идат на одмор.....Очекувам убедлива победа....

Kajgana Shop

На врв Bottom