Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ако ако,искажете си ги вашите желби,ама немој да очекувате премногу.Венгер пак ќе донесе некои играчи за кои ќе плати околу 10тина милиони,голман нема да донесе,можеби само еден одбранбен и ништо друго

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Arsenal Line-Up: Almunia, Clichy, Squillaci, Koscieslny, Eboue, Diaby, Wilshere, Fabregas, Arshavin, Nasri, RVP

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
LEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :drk:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
гооол диаби на асистенција на рвп напред АРСЕНАЛ :vozbud:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Требаше бар 5-0 да водеме ова полувреме. :)
Леман на гол :)
И ова полувреме ми врати ја врати довербата во Арсенал иако оваа сезона е веќе изгубена :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Е Фани,изглеа во ова има нешо а ? :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не е лошо, но до сега требаше да биде чиста петарда....На крајот дури и трагичн ќе завршеше 2-1 али имавме среќа....Само вака да продолжиме....Венгер треба да му удри една заушка на Диаби, шупак за ништо пие жолти, место да се чува во случај на контра да направи прекршок......

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Требаше бар 5-0 да водеме ова полувреме. :)
Леман на гол :)
И ова полувреме ми врати ја врати довербата во Арсенал иако оваа сезона е веќе изгубена :)
Додека не заврши ништо не е загубено

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
фала богу даде гол после толку шанси рвп :vozbud:

--- надополнето ---

овој клиши мора да се продава нека си оди везе нема 3 пати подобро ке биде со лејтон бајнес на таа страна

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да бе,Клиши катастрофа,незнам дали гледаме ист натпревар ?
Да не го направеше киксот после кој Леман одбрани,ќе беше МОТМ,вака Цеск најдобар денес..:))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тууууу конечно победа, ајде нека ни е честита.....Иначе да Леман закон, може не е најдобриот голман што бранел за Арсенал, али типот е фаца нема што....
Одбранава на моменти ни беше Миле Паника, али добро навикнавме на тоа сезонава....Цеск цел натпревар какви топки делеше алал му вера....Само штета и денес слаба реализација....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што има да се каже тука.... Јенс Леман е назад, и како во старите денови со него на голот.... Арсенал победува!
Одиме на серија до крај без пораз... нема титула ама самодовербата е битна !!!

D

D_NazGUL

Гостин
Конечно победа и малку оддишка, за нас навивачите нормално, играчиве кој ги е.. :pos2:

Мислам дека ја прочитав денес најубавата работа во врска со Арсенал што ја имам читано во последниве месец и пол.
Јес да е само трансфер трач али ми се допаѓа, а остај друго можеби и Леман ќе среди работа. Мануел Нојер во Арсенал

Kajgana Shop

На врв Bottom