Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Шо ви е бе?? Утакмица помалку имаме од овие над нас. Дома обавезно ги киниме
Како бе шо ни е? Ние ВБА неможеме у гости да ја тепаме ,а не па на Тотенхем заостанатата у гости.Без филмање,со ваква игра нишо не праиме,башка со ваков Алмунија на гол...И се повеќе и повеќе сум сигурен дека Цеск на лето ќе си оди у таа неговата ебана Фарса...Нек се јебе и он и Фарса.Аххх Шчежни Шчежниии кај си сеа батее..Од Април сакам Леман на гол да го гледам.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
УУУУ само арсенал може воа да ми го направе... од максимална разочараност до гордост како издржаа на теренот. Пораз денеска ќе значеше а сад адио, ама кам бек у кој учествуваа сите играчи е мотив плус!!! Не е се готово нема ни да биде до последната минута од Премиер лигата

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
УУУУ само арсенал може воа да ми го направе... од максимална разочараност до гордост како издржаа на теренот. Пораз денеска ќе значеше а сад адио, ама кам бек у кој учествуваа сите играчи е мотив плус!!! Не е се готово нема ни да биде до последната минута од Премиер лигата
ако имаме теоретски шанси тогаш

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Алмунија треба да се испаде подхитно

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Најтрагично е што има фанови на Арсенал што се задоволни од денешниов резултат :tv:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Вака сеа, ако не ја земеме титулата на крај тоа ќе биде само поради два тима, Њукасл и ВБА
толку

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Вака сеа, ако не ја земеме титулата на крај тоа ќе биде само поради два тима, Њукасл и ВБА
толку
или пак поради Арсенал зошто неможеше да сврзе 5 додавања во 4те утакмици со овие 2 тима.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
толку
Не тоа ќе биде исклучиво ради нас и нормално удел ќе си имат судиите.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Срцкаааа, да не сакаш да ми го закачиш ? А ??:tapp: Имбесил еден... Кај кур одеше...

Иначе, да, сакав да кажам дека игравме лошо, и дека можеби не заслуживме да дојдеме до 2-2, а камоли до победа... Но, тоа е тоа.. И не ми е јасно, Бендтнер со рака ја врати во 16кот !?

И не се надевајте повеќе, не го победимве овој меч, а гледам дека имате оптимизам...

Титулата е загубена.. Убеден сум.. Колку побрзо се помирите толку подобро за Вас....

Поздрав

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Срцкаааа, да не сакаш да ми го закачиш ? А ??:tapp: Имбесил еден... Кај кур одеше...

Иначе, да, сакав да кажам дека игравме лошо, и дека можеби не заслуживме да дојдеме до 2-2, а камоли до победа... Но, тоа е тоа.. И не ми е јасно, Бендтнер со рака ја врати во 16кот !?

И не се надевајте повеќе, не го победимве овој меч, а гледам дека имате оптимизам...

Титулата е загубена.. Убеден сум.. Колку побрзо се помирите толку подобро за Вас....

Поздрав
Во статива удри Бендтнер немаше ништо со тоа

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
не е никој задоволен со денешниот резултат, јас лично сум задоволен од залагањето и тоа шо не се откажа никој (па ни киксерите)... македонче незнам од кога го гледаш Арсенал , ама ако малку се сеќаваш лани после поразот од Јунајтед у ЛШ, ни дојде Челзи дома и ни даде 4!!! Да не се навраќам на пред таа сезона или поназад, така да биди уверен дека до крај ќе се борат и ќе ја остварат целта. Јунајтед денес победи со играч помалку и лошо судење и доби 2 поени предност и да имаат поголема предност ама ни под разно не значи крај. А за заостаната со кокошките само побарајте 2003 та година, клучна утакмица за титула = растур и титула на Лејн, така да верујте за ништо на светот Арсенал нема да пропуште да а добие титулата на Лејн. И ако сака да реплицира некој , нека биде квалитетен дискутант шо го знае Арсенал, шо а гледал денеска утакмицата и шо не се навала на статистика :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom