Ауууууу како само пред десетина дена сите бевме во облаци дека ке атакуваме и дека само ние сме биле во борба за четири трофеја, а сега испаднавме од три, ама се повеке ми иде дека пак ке направиме кикс и ке испуштиме златна шанса за освојување трофеј, всушност ние испуштивме минатото коло кога ремизиравме а изгледа дека од тогаш веке шансите ни дојдоа на 10% сега нареднава со ВБА у гости ке биде многу тешка утакмица ама дури и да победиме пак мислам дека ништо нема да се смени, зашто сите знаеме дека кога ке дојде клучниот момент да ја покажат силата паѓаат на психичко ниво, тоа го покажуваат последниве сезони, а најмногу сега после загубеното финале од Бирмингем, и не само тоа сигурно се секавате кога имавме дома 2-0 против Тотнем па изгубивме,со Њукасл,со Сандерленд, на сите овие утакмици со евентуален триумф ке бевме први ама сите си ја сметаа работата за завршена и затоа сите тие лоши резултати, ама да не трубам многу сите ова го знаеме, според мене ни фалат уште минимум тројца класа играчи на сите позиции, кој ке бидат искусни и ке можаѕ да се справат со притисокот, додека не биде тоа, пак ке кажам според мене нема да земеме титула.