Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Време е сега Венгер да го врате Кајл Бартли од Ренџерс сигурно подобро би играл од скилачи а и за замена ке ни треба

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ауууууу како само пред десетина дена сите бевме во облаци дека ке атакуваме и дека само ние сме биле во борба за четири трофеја, а сега испаднавме од три, ама се повеке ми иде дека пак ке направиме кикс и ке испуштиме златна шанса за освојување трофеј, всушност ние испуштивме минатото коло кога ремизиравме а изгледа дека од тогаш веке шансите ни дојдоа на 10% сега нареднава со ВБА у гости ке биде многу тешка утакмица ама дури и да победиме пак мислам дека ништо нема да се смени, зашто сите знаеме дека кога ке дојде клучниот момент да ја покажат силата паѓаат на психичко ниво, тоа го покажуваат последниве сезони, а најмногу сега после загубеното финале од Бирмингем, и не само тоа сигурно се секавате кога имавме дома 2-0 против Тотнем па изгубивме,со Њукасл,со Сандерленд, на сите овие утакмици со евентуален триумф ке бевме први ама сите си ја сметаа работата за завршена и затоа сите тие лоши резултати, ама да не трубам многу сите ова го знаеме, според мене ни фалат уште минимум тројца класа играчи на сите позиции, кој ке бидат искусни и ке можаѕ да се справат со притисокот, додека не биде тоа, пак ке кажам според мене нема да земеме титула.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе шанси имаме ама.....Капак на се според мене беше повредата на Џуру....Искрено опуштено ќе ги гледам уште тие неколку натпревари со пивце и грицки....
Ајде може сега ќе се изнервираат и ќе тепаат се до крај ....:jaj:
јас така почнав да ги гледам уште од “поразот“ со Њукасл......

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Гледам некои членови почнуваат да ја губат довербата во венгер, и ги оправдувам.
Ама кога гледам некои членови да и лижат газовите на другиот тим едноставно ми се гади...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Алал нека ви е ако можете рамнодушни да седите :)
:icon_cool:icon_cool Епа мора да се проба, косава веќе ми побеле од нервози....А целосно рамнодушен нема да останам, ќе игра ноџето кога ќе се има шанса ...:toe:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
само едно ке кажам убаво не снајде секоја година е вака и одговорниот за ова е еден само еден ВЕНГЕР секоја година не купува играчи коа ни се најпотребни јануарскиот трансфер рок како да не постои за него што е работата тој само си знае ке го кажам ова и го мислам нешто смрди кај арсенал а тоа е ТРЕНЕРОТ сеуште го почитувам ама габе е се не ни оди работава со него мислам најболје ке биде МУРИНЈО да дојде кај нас иако повеќе од сите го мразам ама барем тој ке ни донесе титула барем тој нема вака да се изразува : "Arsenal's Arsene Wenger: We Lacked Confidence Against Manchester United" :drk:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Види ги малоумнициве што пишуваат!! :pop:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
За кои малоумници поточно зборуваш?
За малоумниците кои го плукаат Венгер и го сакаат Мурињо на негово место.

Да не ми беше толку мил Арсенал, ќе умрев од смеење на неговиот пост.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
само едно ке кажам убаво не снајде секоја година е вака и одговорниот за ова е еден само еден ВЕНГЕР секоја година не купува играчи коа ни се најпотребни јануарскиот трансфер рок како да не постои за него што е работата тој само си знае ке го кажам ова и го мислам нешто смрди кај арсенал а тоа е ТРЕНЕРОТ сеуште го почитувам ама габе е се не ни оди работава со него мислам најболје ке биде МУРИНЈО да дојде кај нас иако повеќе од сите го мразам ама барем тој ке ни донесе титула барем тој нема вака да се изразува : "Arsenal's Arsene Wenger: We Lacked Confidence Against Manchester United" :drk:
:uvo::uvo::uvo: :nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
6 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
КОГА КЕ СЕ ВРАТАТ СОНГ,ФАБРЕГАС И ВОЛКОТ, НАСРИ И ВАН ПЕРСИ КЕ ГО НЕМАААТ ОВОЈ ПРИТИСОК, И МИСЛАМ ДЕКА КЕ ГО СОГАЗИМЕ ЈУНАЈТЕД ДОМА И КЕ БИДИМЕ ШАМПИОНИ, САМО НАЈБИТНО Е ДА ЈА ПОБЕДИМЕ СЛЕДНАТА СО ВБА И ПОСЛЕ КЕ СЕ ВРАТАТ СИТЕ И ГАЗИМЕ. ОВАА ГОДИНА ВРЕМЕ Е И НАС ДА НИ СЕ НАСМЕЕЕЕЕЕЕ СРЕКАТА. НАПРЕД АРСЕНАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ I N ARSENE WE T R U S T

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Прво не пишувај со големи букви...
Второ ептен ќе ни се насмее среќата со Алмунија, Скилачи и Кошчиелни назад... страшно

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Најлошо нешто кај некој човек е рамнодушноста, а мене полека почнува да ме обзема, го немам веќе оној жар во очите кога го гледам арсенал, а се започна од оној несреќен пораз во карлинг купот веќе не вреди да се нервираш кога ги читаш играчите како викаат we must bounce back, веќе ми се смачи од таа фраза и пречесто веќе ја има и на официјијалната страна.

Kajgana Shop

На врв Bottom