Фан Клуб: Арсенал

T

Todd Solondz

Гостин
Моментално Велбек е играчиште за Тео...А имав големи очекувања за него и со нетрпение чекав да се врати.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Каква асистенција на Тео бе?
Ууу Ремзи бил. Сега видов. :D

п.с на Мобилен ја гледав. :D[DOUBLEPOST=1426353083][/DOUBLEPOST]
Мислам дека со Монако ќе биде скоро истиот тим со тоа што ќе игра Велбек наместо Тео и Белерин наместо Чемберс.
И Санти место Ремзи. Нема шо да браниме за со Монако. А без Казорла Арсенал е сосема друга димензија.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Да тепа Арсенал 0:2 и 16 шанси да има за да 0:3, најмногу ќе се јадам ко ќе прочитам луѓе шо ќе речат ви велев дека немаме шанси. Чекајте, не се откажвајте. :D

T

Todd Solondz

Гостин
Ууу Ремзи бил. Сега видов. :D

п.с на Мобилен ја гледав. :D[DOUBLEPOST=1426353083][/DOUBLEPOST]

И Санти место Ремзи. Нема шо да браниме за со Монако. А без Казорла Арсенал е сосема друга димензија.
Како ? Која апликација ?

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Ремзи Кок
Велбек Санти Санчез
Жиру

Е овака треба !

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
До некаде си во право. Ама па за прв пат во последниве 5-6 години, последните 10 утакмици ни се такви, до само од нас зависи кај ќе бидеме во топ4 табелата :)
Од нас зависи само дали ќе си го задржиме 3-тото :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Strasna igra, samo da prodolzat vaka. 3to mesto , fa cup e ok , vo odnos na toa kako igravme prviot del od sezonata. Jako do kraj, imame dosta igraci raspolozeni , da se nadevamd na iznenaduvanje protiv monako. Da ne izvojuvam igraci denes, site bea odlicni , bravos. Samo na momenti se nervirav so pregmogu sakavme so topka u gol i ebavme nekolku dobri sansi za 2-0 i porano ke stavevme tocka na utakmicata

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
3 работи ке коментирам:
1.Волкот хм?
2.Озил повеќе сака да асистира него да даде гол.
3.Знаеш дека Арсенал е јак кога почнува Фламини да дава голови :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Theo’s 2nd half. 1 successful pass, 1 unsuccessful, 1 ‘shot assist’, 2 fouls committed, 1 regain ball.

T

Todd Solondz

Гостин
Бонбона беше утакмицава,само порано требаше да ја решиме.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.504
Поени од реакции
10.258
Минимум 6 требаше да дадеме.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Какво трето место, Сити сигурно ќе ги престигнеме и ќе им дишеме на Челзи, чисто се сомневам дека ќе победат се пред себе со ваква форма. И дајте оптимизам,со вакви игри очекувам најмалку 3 гола да им пикнеме на Монако,само да не се расположени за контри. И да,Велбек е за пофалба. Ја крена играта и постигнавме брзо два гола за да имаме мирен крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom