Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Фабрегас и според мене е најдобар на капитенската позиција,али и тој факт е лош,виера беше капитен си замина,анри беше капитен си замина,галас беше капитен си замина(се разликува само со тоа што кога замина не беше веќе капитен).

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Според мене Цеск ги има најдобрите лидерски способности од целиот тим на Арсенал. Времето ќе каже се.. а за нив, најдобро е да оладат глава и да продолжат со она што го започнаа пред многу месеци, победи и само победи.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Тотално сум разочарен од овој пораз.Кошелни,што му се случи??Ова не му е орв оат вака да праи!Чиста голманска топка он оде по неа си игра курташак!Истото се случува и со Џуру.Сега после овој пораз нашиве се паднати на психолошки план и тоа како,така да тешко очекувам некоја титула да сполете...Ако приметивте како се губеше Сонг на овој натпревар.И не ссамо на овој,туку на секој голем натпревар.Насри го имаше по периоди,и мислам дека Венгер напраи големи грешки во замените.Едноставно и simply РВП не требаше да го извадат,али ајде се мислеше повреда ова ова,да биде фит шо незнам...истото и со Аршавин,та он ни беше еден од најдобрите играчи на теренот ако не се лажам,а не се лажам :) И ви се молам,не тресете зелени,без Цеск сме никој и ништо ! Цеск и лидерот на овој тим и најдобриот капитен моментално,за капитен варира и РВП али лидер сепак не,барем не поголем од Цеск..

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Fabregas e kapiten i lider na Arsenal i bez nego tesko pobeduvaat, im ja kreira igrata i mislam deka i motivacija im e za igra, no nema avtoritet. U timot toa fali, avtoritet, nekoj so ke im kaze u sred utakmica, ajde sea site da ve vidam po 10 skleka i ima da ostavat topka i da pravat sklekovi :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Жал ми е за Вела,направи лош избор.Еве го и денес на клупа,а сега и со овој идотот Хоџсон тешко дека ќе игра многу.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Жал ми е за Вела,направи лош избор.Еве го и денес на клупа,а сега и со овој идотот Хоџсон тешко дека ќе игра многу.
Eве го,после 4 минути од кога влезе пак дава гол. Ѕверче,но мора да го играат од почеток!!!!
Едит:И во последните 10 секунди 2 шанси за гол,штета што не ги искористи,но тоа ти е кога игра само по 10 мин. Му требаат цели натпревари.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Кои ви се повредени и неизвесни за 8ми??
Се надеваме никој :)))))

Дефинитивно Вермален и Фабијански, неизвесни Волкот, Фабрегас и Ван Перси.

Иначе за Вела, влезе во 3 шанси за 10 минути додека сите други напаѓачи заедно имаа 3 шанси за цел натпревар... Хоџсон е идиот.

Член од
28 февруари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
2
здраво арсеналовци , досега бев суеверен , не пишував ама не било до тоа :toe: годинава 3 титули :smeshko:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
здраво арсеналовци , досега бев суеверен , не пишував ама не било до тоа :toe: годинава 3 титули :smeshko:
2. ќе губиме утре.

--- надополнето ---

#WeLoveKoscielny #WeSupportKoscielny #KoscielnyIsOurHero #KoscielnyIsOurPassion #ThanksKoscielny to be #TheGunners ! <3

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Не ни фалат многу работи за да достигнеме шампионско ниво.
Игра имаме прекрасна, нема друг тим што игра поубав фудбал од нас и на 6-0 напаѓаме.
Голови постигнува целиот тим.
Имаме убиствени контри и полуконтри.

Ни фали повеќе храброст

Со Барселона се браневме цело време, дури кога тие почнаа да размислуваат за наредниот натпревар, кога ја смирија играта тогаш ги нападнавме, тогаш го добивме натпреварот. Не смееме да си дозволиме на секое големо натпреварување да влегуваме со толкав респект, ни кон противникот ни кон самото натпреварување. Во 2006 во осминафинале од ЛШ игравме со Реал, прва на Бернабе, тотални аутсајдери, коефициент за двојка до небо висок, но првите 10 минути од натпреварот ги намачкавме на леб, Икер се уби од бранење, Калински не знаеше што да коментира, ќутеше до средина на прво полувреме, им набивме страв во коски а во второ ги решивме. Се сеќавам како вчера да беше, Арсенал беше незапирлив, големиот Реал го имавме во џеб. Тогаш го имавме Анри, Пирес, Љумберг (типциве знеаеа како да играат под притисок), со нив покрај себе Фабрегас, Рејес, Фламини и Ебуе (како новак) беа незапирливи, имаа подржка, имаа покритие, имаа резервна варијанта и мотив да се докажат пред Легендите на Клубот. Фабрегас, Ван Перси, Клиши учеа од најдобрите, тоа исто така ја прави разликата помеѓу нив и другите помлади во тимот. Кога нема макар еден од нив, потешко играме, тоа е евидентно.
Искусните им даваат сила на помладите, на теренот се создава триаголник на авторитети, но не на начин на кој меѓусебно се исклучуваат туку авторитети кои меѓусебно се надополнуваат, што и да се случи на теренот секогаш има личност, влијателна, авторитетна и способна да ги поведе другите.
Кога го нема Фабрегас треба друг да ја преземе таа организациска улога, друг да биде водач, така да развиеме и алтернативна игра, т.е да се приспособуваме на околностите и да одговориме на секој предизвик.

Храброст, повеќе храброст им треба на децава, само тоа не дели од титулата.
Поздрав !

"I love the club. Unfortunately we know I had to leave the club, for reasons I have explained many times, but although I left Arsenal you never really leave Arsenal.
"Whenever I go back I feel like I have gone home, it's a big family and I became a fan of the club.
"I knew what it was like to beat Manchester United, I knew what it meant to the fans when we were playing against Tottenham, I knew all that, you don't get that from one or two years, you need to live and breathe Arsenal to understand that."

--- надополнето ---

[/COLOR]http://arsenal-mania.com/articles/3110038/Henry-praises-Wilshere-wants-Arsenal-return.html

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоа е друже, бед лак, јас лично пред почетокот на финалето би ја подарил титулата, само да не се повредеше РвП. Ептен лошо ако сега почне да го мачат повреди....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Чекајте,уште нема ништо официјално за РвП.Вчера изјавија дека денес ќе има прегледи пак,па Венгер ќе каже колку е сериозно.После 6 некаде би требало да има инфо на официјална.:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Лошо лошо, пак во ист период се повредуваат клучни играчи... Лошо, многу лошо

Kajgana Shop

На врв Bottom