Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ремзи официјално нов член на Кардиф до 26 февруари. Кардиф со играчи како Белами, Ботројд, Џет, Ремзи, Чопра имаат огромни шанси за пласман во Премиер.
Мене лично не ми се допаѓа тоа што Ремзи повторно оди на позајмница.
Со Вела ЏеТ Ленсбури и тн... Играчи кои не се тука... овој е одлична замена... и највеќе жалам што во овие 3 меча од куповите него не го видов да влезе ... сигурен сум бар против Ипсвич место Вилшер требаше токму него или пак Цеск да го извади кој играше нај мизерен меч во историјат негов во Арсенал ...
ПС: Само мое лично мислење дека подобро е да остане кај нас...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Абе не верувам дека е подборо... Зошто ? Нема да добива шанса, бидејки имаме еден тон опции за тоа место.. Друго, ако оди на позајмица ке се врати со мечеви во нозете, и тој ке ни биде најголемо засилување зимава... Трето, за мене е подобро ако знам дека ке игра негде, нон стоп, и ке се врати во форма.. Сетете се на Росицки, колку му требаше, за тоа... А и искрено не би сакал да го гледам како се мачи, бидејки знам дека тој е иднината на Арсенал, и општо на светскиот фудбал... Два месеци не менуваат ништо, напротив, само може да добие „добар фудбал“ во нозете...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Sport.co.uk can confirm that meetings have been scheduled with a number of top European clubs next week at the AFC Asian Cup in Qatar over the future of CSKA Moscow star Keisuke Honda, with representatives from the Premier League trio of Liverpool, Arsenal and Aston Villa expected in the Gulf state.

http://bleacherreport.com/tb/b7ZgH

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Sport.co.uk can confirm that meetings have been scheduled with a number of top European clubs next week at the AFC Asian Cup in Qatar over the future of CSKA Moscow star Keisuke Honda, with representatives from the Premier League trio of Liverpool, Arsenal and Aston Villa expected in the Gulf state.

http://bleacherreport.com/tb/b7ZgH
Сумњам дека ќе сака да игра во тим што се наоѓа на дното на табелата.
Иначе не сум ги гледал како игра и дали ќе се вклопи во нашата игра ако доаѓа кај нас.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
За тоа се збори уште пред да дојде насри во арсенал. Али тој епитет не се истакна брзо поради проблемите со повреди што ги имаше. А и оној доменек не го зеде за франција на светско. Тежок дебил, иако мене ми се направи чејф, затоа што шанса да се повреди немаше и се одмори добро па затоа сега кај нас блесна. Иако му беше глуп потек на доменек јас би му рекол фала што не го зеде.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според Џон Крос и според некој друг новинар од Експрес, Арсенал ја добил битката за Oxlade-Chamberlain и трансферот би бил 5 милиони кој би можел да се зголеми до 10. Иначе ако е вистина ова, Чембрлен би останал до лето во Саутемптон.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Сумњам дека ќе сака да игра во тим што се наоѓа на дното на табелата.
Иначе не сум ги гледал како игра и дали ќе се вклопи во нашата игра ако доаѓа кај нас.
Honda игра многу добро,еден клсаичен плејмејкер шо можое да носи број 10 како оние од стилот на тоти и зидан,зола.Има многу јак шут и е експерт за слободни,дриблинг и финти врие,+ го има најважното око за пасс со кој ке ја пробие целата одбрана.
Ама нз некако не ми е логичен трансферв зошто Арсенал има 1 тон такви играчи....

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Honda игра многу добро,еден клсаичен плејмејкер шо можое да носи број 10 како оние од стилот на тоти и зидан,зола.Има многу јак шут и е експерт за слободни,дриблинг и финти врие,+ го има најважното око за пасс со кој ке ја пробие целата одбрана.
Ама нз некако не ми е логичен трансферв зошто Арсенал има 1 тон такви играчи....
Epa ke ima ton i uste 1+ :) Inace Honda e dosta todbar igrac a i tuka ke bide Ryo sto znaci ke imaat japanese comunication megu sebe t.e nema da ima homesick :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Arsenal
Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Walcott, Nasri, van persie

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Пу бе бугариве ќе даваат Њукасл.

Kajgana Shop

На врв Bottom