Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
После Бени Хил-от со ливерпул ,никогаш нема да му опростам. Барем јас.
Е тука си у право.

--- надополнето ---

Веројатно ја и ти никогаш нема да се сложиме за некои работи - мислам на Бендтнер. Не ја гледав денеска ама ми кажаа дека утнал 2-3 доста добри шанси ама тоа не ем изненадува. Кај мене има кредит мноооогу се додекане го видам 10 утакмици прва постава, е ако и тогаш од 3 шанси не да де гол во ред. Али сега да го обвинуваме него дека не дал гол и дека заради него ќе сме изгубеле е неблагодарно!
PS: Денилсон ДРРРРРРРРРВО! Ја частам на денот ко ќе го напушти Арсенал!

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/780/fa-cup/2011/01/08/2296265/arsenal-winger-theo-walcott-apologises-for-diving-in-attempt

Анри, Волкот, АРСЕНАЛ! Кој друг би се извинил??[/QUOTE]

Искрено, јас не би се извинил и мислам дека е многу глупо тоа што се извинил. Знаете сите колку бевме растргнати со случајот на Едуардо кога одглуми пенал, така да кога никој не го осуди немораше да си каже јавно. И така едвај чекаа Англиските копиљиња на чело со Едни Греј да направи нешто лошо па пак да јадат гомна за него.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Вака момци за денеска да прокоментирам... уште се сеќавам кога лидс 2004 му а зема титулата на Арсенал на Хајбери, секогаш ќе а памтам таа утакмица и затоа кога и да слушнам Лидс ми се превраќа. Искрено сакав да му дадиме 10 денеска, ама тоа е спортот (ќе се цитирам сам). Некој поназад речи Аршавин супер замена, ако мислите дека русинот го мотивира Лидс, FA cup, или да биде impact player на 29 години е тогаш стварно немате појма од фудбал.. Искрено стварно ме нервира како играе, ама играч шо има УЕФА куп, број 1 у Русија, број 1 у репрезентацијата чисто сумљам дека тоа ќе го мотивира нешто слично на денеска (пример шо го мотивира, Астон Вила, Челзи на Стемфорд, со Јунајтед беше мн добар итн итн), а тоа дека Венгер порано бил добар менаџер у смисла донел добри играчи, а сега нема... искрено или сте глупави или гледате фудбал откако Перез е на чело со Мадрид. Да се донесе Марк Овермарс, Роберт Пирес, Љунгберг (помалку од милион фунти), Анри (речиси 3 милиони евра) во денешно време би било 40 милиони, 70 милиони, 25 милиони , 50 милиони фунти... а да се најде Патрик Виера (Милан Б) и да се најде Цеск Фабрегас (Барса Б) е тоа е мили мои уникатност, генијалност да се препознае дијамантот или да се најде бисерот у ногуте школки. Затоа Арсен е број 1 у последната декада и затоа после неговото напуштање на Арсенал, Арсенал ќе биде векови во врвот, а не Челзи или Сити кои имат проблем со man managment, aeeging squad, waste of money, flops, ghost fans etc etc. Искрено воа ми е еден од последните постови на виа форум затоа и волку долг, а редовно ќе ве следам како и до сега шо постирате. Ве канам сите на http://arsenal-mania.com/forum/ да се логирате и да пишувате на најстариот и најпосетениот форум на Arsenal FC.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Вака момци за денеска да прокоментирам... уште се сеќавам кога лидс 2004 му а зема титулата на Арсенал на Хајбери, секогаш ќе а памтам таа утакмица и затоа кога и да слушнам Лидс ми се превраќа. Искрено сакав да му дадиме 10 денеска, ама тоа е спортот (ќе се цитирам сам). Некој поназад речи Аршавин супер замена, ако мислите дека русинот го мотивира Лидс, FA cup, или да биде impact player на 29 години е тогаш стварно немате појма од фудбал.. Искрено стварно ме нервира како играе, ама играч шо има УЕФА куп, број 1 у Русија, број 1 у репрезентацијата чисто сумљам дека тоа ќе го мотивира нешто слично на денеска (пример шо го мотивира, Астон Вила, Челзи на Стемфорд, со Јунајтед беше мн добар итн итн), а тоа дека Венгер порано бил добар менаџер у смисла донел добри играчи, а сега нема... искрено или сте глупави или гледате фудбал откако Перез е на чело со Мадрид. Да се донесе Марк Овермарс, Роберт Пирес, Љунгберг (помалку од милион фунти), Анри (речиси 3 милиони евра) во денешно време би било 40 милиони, 70 милиони, 25 милиони , 50 милиони фунти... а да се најде Патрик Виера (Милан Б) и да се најде Цеск Фабрегас (Барса Б) е тоа е мили мои уникатност, генијалност да се препознае дијамантот или да се најде бисерот у ногуте школки. Затоа Арсен е број 1 у последната декада и затоа после неговото напуштање на Арсенал, Арсенал ќе биде векови во врвот, а не Челзи или Сити кои имат проблем со man managment, aeeging squad, waste of money, flops, ghost fans etc etc. Искрено воа ми е еден од последните постови на виа форум затоа и волку долг, а редовно ќе ве следам како и до сега шо постирате. Ве канам сите на http://arsenal-mania.com/forum/ да се логирате и да пишувате на најстариот и најпосетениот форум на Arsenal FC.

Бидејќи јас бев еден од оние што викаа дека Аршавин ќе биде и е ако не постојана, еве моментална замена, ќе прокоментирам. Не се прашува него дали му се допаѓа тоа што седи на клупа или пак дали го мотивираат вакви утакмици. Он треба да зборува со неговите игри и таму да покаже дали му се допаѓа да биде резерва. А во последните неколку големи утакмици (да, ја сметам и Бирмингем во гости за голема) со здрав состав, Аршавин седи на клупа. Што значи стана веќе резерва со неговите игри. И викаш се мотивирал во големи утакмици. Точно и јас ќе се сложам, се мотивира како и секој играч, ама оваа сезона со Манчестер беше тежок очај. И големото чудо ако бил број 1 во репрезентацијата, гледаме колку е јака Русија моментално. И ако не се мотивира во една од ретките последни утакмици што ги игра во прва постава, па макар било тоа и Лидс, секоја чест за него, незнам што да кажам. Со Лидс еден од подобрите во прво полувреме, во второ како умрен, без душа. Едноставно неможе да изигра повеќе од едно полувреме на високо ниво. Тоа е реалноста.
За се друго што ти е напишано се согласувам и делиме исто мислење.
Иначе на тој форумот одамна сакам да се зачленам, ама каде ќе ми биде крајот на 3 форуми, неам толку време :) Иначе нешто иде првин во Lobby Members па треба да добиеш дозвола за другото така ?

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Не си ми а сфанал поентата околу Аршавин ама ај остај тоа, ќе ти текне на шо мислам... инаку таму се регистрираш и првиот пост треба да ти е у Lobby а после можиш кај сакаш да пишиш

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не си ми а сфанал поентата околу Аршавин ама ај остај тоа, ќе ти текне на шо мислам... инаку таму се регистрираш и првиот пост треба да ти е у Lobby а после можиш кај сакаш да пишиш
Не,треба да пишуваш прво у Лоби,ама не само 1 пост,туку повеќе,па админите ако сметат дека може да пишуваш во останатиот дел од форумот,ти даваат пристап.:)) сори за офтопикот.

Тhe winner of the replay between Arsenal and Leeds will face Huddersfield at home.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Топ дуел, Хадерсфилд... Ако одиме понатаму, кој ке игра дома, ние или тие ?

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ние ке играме дома Arsenal or Leeds United v Huddersfield Town

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Арсен Венгер изјави дека евентуалното елиминирање на Арсенал уште во третото коло од Фа Купот би бил вистински шок.

Лондонскиот премиерлигаш одигра 1:1 против солидниот тим на Лидс и тоа благодарение на голот од пенал на Фабрегас во последната минута од натпреварот.

„Работите не се развиваа по начинот на кој сакав, но сепак останавме во турнирот што е навистина добро. Ќе беше вистински шок да испадневме.“

„Беше навистина многу тешко да се игра против овој тим бидејќи Лидс делуваше доста добро организиран и сега само ќе се обидеме да ги елиминираме на нивниот стадион.“ - изјави Венгер.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Andrey Arshavin / The crowd

I thought the crowd got on Arshavin's back far too easily and personally I thought it was a disgrace. I really thought that had Wenger brought him off instead of Tomas Rosicky for Carlos Vela I was worried we were going to have another Emmanuel Eboue booing incident. Now I know that Arshavin's perceived laziness is a bug bearer for Gooners and I see where they are coming from. But if you consider his statistics for yesterday's game: 81.6% pass completion - 93.9% forward half pass completion - 5 key passes (Assists for attempts) - 3/3 successful tackles - he didn't have a bad game. Yes he could run around more and track back but for some reason he doesn't seem to want to / be able to.
What we can't do is get on our own players back's. It does not help anyone, least of all our own players. Another "Eboue moment" would be a very bad reflection on Gooners.

SIte so vikaat deka slabo igral so leeds ! :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
не пишувам многу на форумов ама пак ке почнам :)
во врска со Аршавин,пред некој месец два имаше интервју дадено дека го има сменето стилот на игра и сака да биде поефикасен,заразлика од порано кога дриблаше и беше кошмар за секој бек...но изгледа премногу го сменил,дека за некој е надвор од форма тоа е точно но неговите статитстики го кажуваат спротивното...
незнам дали се секавате на гигс колку беше брз, со текот на годините ја загуби брзината,но затоа доби поголема ефикасност мислам дека истото се случува со аршавин

--- надополнето ---

и ако може да предложам една игра ,ве молам да ја погледенте има туторијал и тест мечеви на сајтот...
ако сакате можеме да си направиме една екипа Арсенал,ке играме во македноска лига во која има 8 активни тима.Играва е супер зошто секој си го контролира својот играч ама не е многу популаризирана,за да направиме екипа ке ни треба некој да направи менаџер,4 одбрамбени,5 средина и 3 напагача и тогаш ке се офрмира нова екипа и менаџерот ке го преземе тимот...
Јас веке ја играм напагач сум за тим од макдеонија,Борец,но ке направам уште еден акаунт за да играм со вас ако направиме екипа,или ке одјдам со напагачот зоштно имам супер атрибути :)....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
челзи го тепаше нашиот следен противник (ипсвич) со 7-0.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
не пишувам многу на форумов ама пак ке почнам :)
во врска со Аршавин,пред некој месец два имаше интервју дадено дека го има сменето стилот на игра и сака да биде поефикасен,заразлика од порано кога дриблаше и беше кошмар за секој бек...но изгледа премногу го сменил,дека за некој е надвор од форма тоа е точно но неговите статитстики го кажуваат спротивното...
незнам дали се секавате на гигс колку беше брз, со текот на годините ја загуби брзината,но затоа доби поголема ефикасност мислам дека истото се случува со аршавин

--- надополнето ---

и ако може да предложам една игра ,ве молам да ја погледенте има туторијал и тест мечеви на сајтот...
ако сакате можеме да си направиме една екипа Арсенал,ке играме во македноска лига во која има 8 активни тима.Играва е супер зошто секој си го контролира својот играч ама не е многу популаризирана,за да направиме екипа ке ни треба некој да направи менаџер,4 одбрамбени,5 средина и 3 напагача и тогаш ке се офрмира нова екипа и менаџерот ке го преземе тимот...
Јас веке ја играм напагач сум за тим од макдеонија,Борец,но ке направам уште еден акаунт за да играм со вас ако направиме екипа,или ке одјдам со напагачот зоштно имам супер атрибути :)....
Незнам каква врска има сега брзината со тоа колку он трча и се замара на утакмица :) И Реј Парлоур не беше брз играч ниту нешто талентирам, ама душа даваше за тимов и поради тоа е легенда.
За статистики не правам многу муабет, затоа што минатата сезона Денилсон имаше статистика на најпрецизни подавања, така да побитно ми е тоа што го гледам на терен отколку на хартија.

За играта, ќе разгледам после.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
ај бе заеби го аршавин,видете ја играта :)
има и тема за footballidentity на форумов

Kajgana Shop

На врв Bottom