Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Мертесакерчето сакам да си го видам у тим :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
After failing in their protracted attempt to land Arsenal captain Cesc Fabregas, Barcelona have reportedly turned their attention to the Gunners' man of the season so far – Samir Nasri .

Ова нема крај друштво, се гадам од овој тим веќе http://bleacherreport.com/tb/b7Rst

So with one defender barely able to walk and the other still lacking 100 percent fitness, the French duo have been forced to take the reigns. Laurent Koscienly has shown promising signs and has all the traits to be a strong defender, but his Arsenal career start has been tainted by inconsistency, poor positioning and error-prone ways.

Sebasien Squillaci, on the other hand, has had a horrid start to his Arsenal career. The Frenchman has failed to cope with the pace and physicality of the English game and has been at fault for a number of Arsenal losses and goals.

10 предлози за ново дефанзивно засилување во Јануари

1. Мамаду Сако, ПСЖ, околу 15 милиони
2. Фил Јагиелка, Евертон, некаде помеѓу 12-20 мил. или трампа и позајмица на Гибс, Вела или Емануел-Томас
3. Гери Кејхил, Болтон, 13 мил. не е исклучена и трампа или позајмица
4. Јан Вертонген, Ајакс, 10 до 15 мил. искрено најмногу навивам за него а еве и зошто Vertonghen is the typical type of Arsenal defender whose potential emulates former Arsenal captain and defender Tony Adams. И плус се познаваат многу добро со Вермален така да воигрувањето не е проблем
5. Кристофер Самба, Блекбурн, малку веројатно
6. Невен Суботиќ, Борусија Дортмунд, 12 до 18 мил.
7. Филип Мексес, Рома, 10 мил.
8. Ричард Дан, Астон Вила, 8 до 10 мил.
9. Адил Рами, Лил, 10 до 15 мил.
10. Мишел Киани (незнам дали точно го напишав :) ) Бордо, 8 до 12 мил.

Има голем избор, белки нема пак да згрешиме :)

D

D_NazGUL

Гостин
Arsenal transfer wishes

Чисто сумњам!

Него победи вчера Манчестер Јунајтед така да не смее да се киксне вечерва. Ниту нерешено не е во опција. Мора да се оди на победа.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
After failing in their protracted attempt to land Arsenal captain Cesc Fabregas, Barcelona have reportedly turned their attention to the Gunners' man of the season so far – Samir Nasri .

Ова нема крај друштво, се гадам од овој тим веќе http://bleacherreport.com/tb/b7Rst

So with one defender barely able to walk and the other still lacking 100 percent fitness, the French duo have been forced to take the reigns. Laurent Koscienly has shown promising signs and has all the traits to be a strong defender, but his Arsenal career start has been tainted by inconsistency, poor positioning and error-prone ways.

Sebasien Squillaci, on the other hand, has had a horrid start to his Arsenal career. The Frenchman has failed to cope with the pace and physicality of the English game and has been at fault for a number of Arsenal losses and goals.

10 предлози за ново дефанзивно засилување во Јануари

1. Мамаду Сако, ПСЖ, околу 15 милиони
2. Фил Јагиелка, Евертон, некаде помеѓу 12-20 мил. или трампа и позајмица на Гибс, Вела или Емануел-Томас
3. Гери Кејхил, Болтон, 13 мил. не е исклучена и трампа или позајмица
4. Јан Вертонген, Ајакс, 10 до 15 мил. искрено најмногу навивам за него а еве и зошто Vertonghen is the typical type of Arsenal defender whose potential emulates former Arsenal captain and defender Tony Adams. И плус се познаваат многу добро со Вермален така да воигрувањето не е проблем
5. Кристофер Самба, Блекбурн, малку веројатно
6. Невен Суботиќ, Борусија Дортмунд, 12 до 18 мил.
7. Филип Мексес, Рома, 10 мил.
8. Ричард Дан, Астон Вила, 8 до 10 мил.
9. Адил Рами, Лил, 10 до 15 мил.
10. Мишел Киани (незнам дали точно го напишав :) ) Бордо, 8 до 12 мил.

Има голем избор, белки нема пак да згрешиме :)
Ниеден од Овие Болдираниве не би сакал да го видам кај нас. Не ни требаат снешковци и пациенти од клиники нас ни треба еден КАРПА играч да не се крстам трипати ко ќе не е кај нас топката!

--- надополнето ---

Инаку што се однесува до Насри, попрво Венгер ќе си ја продај ќерка му него БИСЕРОВ што сам го откри!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Samba,Hangeland,Dunn еден од нив сакам да дојде,ни треба некој висок над 1,90 снажен и силен за да ни ги реши проблемите од прекини и нафрлени топки...

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
оже некој да ми каже дали беа шпекулации за тој муачи или вистина го доведоа ?????
ве молам одговорете ми !!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
оже некој да ми каже дали беа шпекулации за тој муачи или вистина го доведоа ?????
ве молам одговорете ми !!
Аман бе :) Доведен е и имал еден тренинг веќе со екипата .

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ниеден од Овие Болдираниве не би сакал да го видам кај нас. Не ни требаат снешковци и пациенти од клиники нас ни треба еден КАРПА играч да не се крстам трипати ко ќе не е кај нас топката!

--- надополнето ---

Инаку што се однесува до Насри, попрво Венгер ќе си ја продај ќерка му него БИСЕРОВ што сам го откри!
Што се однесува до мене јас не би сакал во Арсенал да го видам ни Самба, како што лесно ни лепат картони а тој е груб играч, постојано ќе биде исклучен или во најдобар случај ќе не полни со жолти. Макар што и Јагиелка не е така лош ама е многу скап а за трампа ќе ни бараат вредни играчи така да оваа варијанта е тешко остварлива.
Реков, најмногу сакам да дојде Вертонген, верувам дека и вие го делите истото мислење.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Сакхо, Вертонген или Гарај, меѓутоа ако треба да бирам еден од овие тогаш Сакхо дефинитивно.
Да не се лажеме ретко кога Венгер дава 15тина милиони за 26+ годишен играч (Аршавин исклучок) така да отпишете ги Самба, Дан, Мексес и тако даље... тие може само за помала сум да ги земе ама Самба во тим немојте бе жити се не ни треба силвестре број 2...
Уствари коа ќе размислам сакам само Вермален да се опорави и на лето нека го земат Сакхо или Вертонген и толку...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Jack Wilshere
Massive game tonight - Balotelli will know who Jack Wilshere is after tonight lol
Ке апе џеки вечер :)))).Има несогласувања во составот на Сити па се надевам како и претходниот пат лесно ке ги поминеме.
п.с Македонец_7 се надевам ке фати предвидувањето само требаше и точен резултат да пишеш ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде дечки,сега одам на огинче :) така да кога ќе се вратам сакам да видам позитивен резултат :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ке апе џеки вечер :)))).Има несогласувања во составот на Сити па се надевам како и претходниот пат лесно ке ги поминеме.
п.с Македонец_7 се надевам ке фати предвидувањето само требаше и точен резултат да пишеш ;)
Имаш... 0-4.... Автогол Фабијански, Тевез 2, Де Јонг... Бива ? м ?

Kajgana Shop

На врв Bottom